Bir zahmet..mi !!!

aynen canımkaydirigubbakcemile5vereliniortaksonuna kadar

aynen vereliniortakkaydirigubbakcemile5canım

ayrıca bır programı zorla ızlettırmıyorlarkı ınsana.elınde kumanda var degıstrme hakkın var baktın sevmedın programı zapla gıtsın bu kadar basıttt:1closedeyes:

ya izlemeye gelince bende sözlümde izledik sözlüm çok gülüyo bu programa yani izlenmez değil ama

sorun izlememek değil ki hani insanların korkması kötü deniliyo ürküyo insanlar anlamında tartışmayalım hanımlar herkes

istediği programı izler sonuçta...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu program yazın starda haftada 1 gun oynanıyordu fakat çok ızlenıp tutuldugu ıçın trt bunu alıp hergun ınsanlara sundu ızleyen ızler ızlemeyen ızleme<

ay canım bence bu programın trt de yayınlanması tamamen torpil işi, sonuçta trt devlet kurumu, torpil normal yani malesef, star çok izlenen bi programı bırakmazdı
aldığımız cd çalarla bile trt ye bağış yapıyoruz bize sorulmadan vergi adı altında, o vergilerin hesabını sormakta vatandaşın hakkı
ama tabii herkesin kendi görüşü o ayrı mesele

benim eşim de izliyor onu her akşam ve kahkahalarla gülüyor ama bana komik bile gelmiyor , tebessüm bile etmiyorum .. Nedense erkeklerle kadınlar arasında bu konuda çok fark var espri anlayışları çok değişik .
Aynı şeyi Recep ivedik in filminde de yaşadım .. Sinema salonunun inletiyordu erkekler, ama kadınlarda tık yok , demek kadınların daha kaliteli esprilere ihtiyaçları var .. Bana katılan varmı bilmiyorum ama.....

Programı hiç izlemedim. Geçen gün internette dolanırken bir konuda aşağıdaki videoya rastladım ve malesef izledim. Malesef çünkü hiç bir insan evladına bu şekilde bu şekilde davranılmaz. Genç bir delikanlı, milyonlarca kişi önünde rezil ediliyor, küçük düşürülüyor. Bu şekilde onur kırıcı şaka olmaz. Böyle eğlence hiç olmaz. Yazık..

[dailymotion]video/xaxvjr_trt-bi-zahmet-degnekci_fun[/dailymotion]

Bende bu programın çok anlamsız ve saçma olduğunu düşünenlerdenim.Eğer bir şaka programı olacaksa insanları üzmeden ,rencide etmeden yapılması gerekir.Hele ki korkutmak işin içine girince seviye iyice düşüyor.Ama okuduk işte ,ne yazık ki beğenenler de var.Eğitim şart diyorum bende....

yukardaki linkten izledim daha doğrusu yarısını anca izleyebildim sinirden,bu kanal bizim vergilerimizle program yapıyorsa,o kanala vergim haram zıkkım olsun.bu kanal kendini zeki zanneden program sunucularına birde maaş veriyorsa,o maaşı da onlara haram zıkkım etmekten gurur duyarım.ee nede olsa benim vergilerim var dimi?

programı izleyen izler bu kimseyi ilgilendirmez,ama lafım izleyen arkadaşlara,yarın öbür gün kocanızın,oğlunuzun karşısına çıksa bu adamlar ciddi bi şakayla,kocanız ağlayıp sızlasa abi yapma diye,oğlunuz hırpalansa,ellerine bide benim helalimle çalıştığım ödediğim vergiden gelen paraları sıkıştırsa,aman şaka ağırdı ama komikti,yada aman şaka çok kötüydü ama allahtan para verdi diye o haram parayı kullanabilecekmisiniz? meraktan soruyorum yoksa beni ilgilendirmiyo ne izleyip izlemediğiniz,nasılsa bu olay başınıza gelince burda bir çoğunuz ağlayıp sızlancak yardım bekliycek neyse

şikayetlerle bu program kalkmaz onu da biliyorum,devlet televizyonu çünkü,iktidarı değiştirmeye kadar gitmeliki bu ve benzeri programlar yasaklansın.

bu arada şu telefon klübesi programıda kesinlikle yasaklanmalı adam yarışmacılarla nası konuşuyo ya klava:

bende izledim o bölümü.çocuk için çok üzüldüm.çünkü ergenlik çağında bir çocuğun bu şekilde muamele görmesi onda psikolojik travmalara yol açabilir.bu psikolijinin bedelinide verecekleri 3-5 kuruşla ödeyemezler.kesinlikle o çocuk yerinde olsam tazminat davası açardım.

Bende izledim bi kere o programı çok saçma şeyler yaptırıyo.
Yaşlı kadına sırtına masaj yapmasını söyledi.Tanımadığım biri benden öyle bişey istese kaç para verirse versin yapmam...
Adamın nasıl biri olduğunu nerden bileceğim...
İnsanları korkutarak şaka yapmaları da gerçekten oldukça saçma....!

arkadaşlar isteyen izler istemeyen izlemez reyting almazsa zaten biter diye bir şey yok aslında.
en azından TRT için bunu demek yanlış.
Trt'nin reyting kaygısı yok çünkü, sizin bizim vergimizle gayette kendini kalkındırıyor.

hiç izlememiştim bu saçmalığı, verilen videoyu izledim sadece, ama bu sanırım tv ekranlarındaki en ucuz komedi.
insanları soytarı olarak kullanamayacaklarını birilerinin program yapımcılarına söylemesi gerekiyor galiba...

Şimdi o bölümü izledim dids arkadaş paylaşmış önceki sayfada gerçekten sinirden ağlayacaktım.
Yazıklar olsun yani eğer onların şaka anlayışı oysa buna eşek şakası denir.
Benim çocuğuma onları yapsa elimden geleni ardıma koymam!!!
Tamam başka kanalı izleriz o sorun değil ama özel yada devlet kanalı olsun hiçbir kanalın insanlara onlara yapmaya hakkı yok.
Birde para veriyorlar!!!!!
Benim çocuğuma onu yapıp ardından para verseler ben o parayı münasip bir yerlerine monte ederdim!!!
Kesinlikle program kapatılmalı,insanların psikolojisiyle oynamaya kimsenin hakkı yok!!!!!!!!!!!!!!klava:

TRT buna musamma gösterip,yayınlanmasına izin veriiyorsa ki,devletin kanalı ....daha ne olsun ...
reyting ve para hırsı herşeyi yaptırıyor demek ki ....
insan onuru bile yok sayılıp ,şaka denilen şey resmen iğrençlik oluyor...
vay milletimin devletimin kanalına ...

yalnız konu sahibi arkadaşıma şunu da belirtmek isterim ...
konu açma sebebinizde haklı olabilirsiniz,yada olmayabilirsiniz...
ama burada farklı fikirlere saygı duymamız gerekir...
bu kadar da hararetli ,ve savaşırcasına da konu yu ele alıp ,
diğer üye arkadaşlarımıza incitici sözleri kullanmanız da çok itici...
biraz da savunduğunuz durum ve hissettiklerinizle tezata düşmüyor musunuz...!!

savunduğunuz durumları ,sizinle tüm insanların fikir birliği içerisinde düşünüp ,savunmalarını beklemek te şaka gibi olur değil mi ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ben de izledim ve beğenmedim demek, sadece onaylamamak yetmez. Üzerimizde bir sorumluluk hissedelim ve lütfen verdiğim linklerden şikayetimizi bildirelim. Sadece 2 dakikanızı alır. Böyle bir vicdani olayı da başkaları bildirir nasılsa diye esgeçmeyelim. Bir arkadaşın da dediği gibi, trt'nin reyting kaygısı yok.ızlenmeyince kaldırılır gibi bir durum yok.Adamlara tepkinizi göstermezseniz nereden bilsinler programın ne mal olduğunu ?

Bahsettiğiniz bölümü izledim ben de bu programı izlemem normalde, bizim evde de bunun konusu oldu hatta çocuğa madem bir ödül verilecek, ne anlamı var korkutup ordan neredeyse kaçmasını sağlamanın hele bir de abi beni bırak gideyim dedi ya... teşekkür ediyorum size verdiğiniz linke tıklayıp durumu ben de şikayet edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…