Bir zahmet..mi !!!

KIZLAR BOŞUNA TARTIŞIYORSUNUZ

Bugüne kadar pek çok programda sahtekarlık yapıldı. Zaman zaman sahte konuk hatta sahte izleyici kullanıldığına bile tanık olduk. Fakat devletin kanalında buna hiç rastlamamıştık.

TRT'nin çok eleştirilen programlarından birisi olan "Bir zahmet" adlı şaka programında yine ayarı kaçacak şekilde bir şaka yapılıyor. Programı yapan Gökhan Yıkılkan bu kez arabası bozulan bir vatandaş kılığına giriyor. Ve yoldan geçen herşeyden habersiz vatandaşları çevirip başlıyor şakasını yapmaya. Herşeyden habersiz diyoruz ama aslında herşeyden habersiz olanın izleyici olduğu sonradan ortaya çıkıyor. İzleyenler şakaya kurban giden vatandaşa kah gülüyorlar kah üzülüyorlar.

Bu şaka programı yayınlandıktan bir süre sonra izleyici bu şakazedeyi başka bir kanaldaki dizide manav olarak görünce TRT'nin yaptığı sahtekarlık ortaya çıktı. Show Tv'de yayınlanan Ezel dizisinin 9 Kasım Pazartesi günü yayınlanan bölümünde manavı canlandıran figüran, TRT'deki şakazedenin ta kendisiydi. Böyle bir rezaletin devletin kanalı TRT'de olması ise izleyenlerin tepkilerine yol açtı.

Ben o kadar emin değilim canım, tepki alınca belki bir kaç bölümlüğüne o yola gidilmiştir bazı şakalarda. Hangi birisi oyuncu sanki bunların, bir de korkudan hiç katılmayıp korkudan koşarak kaçanlar var ki ben onların da oyuncu olduklarını pek düşünmüyorum açıkçası. Umarım dediğin gibidir, en azından şaka yapılan kişiler sandığımız zararı görmüyordur. Böyle bile olsa yine de insanları magandalığa özendirdiği gerçeğini değiştirmez. Sokaklarda köşebaşlarında insanları durdurup onlara zorla birşey yaptırmak devlet kanalında bile yapılıyorsa serseri tipler neden bundan güç alıp kendi yaptıklarını meşru sanmasınlar ? Hiç mi bi akrabanızı kardeşinizi sıkıştırıp zorla telefonunu parasını isteyen serseriler olmadı ? O serseriler bu programı izleyip insnaları korkutarak herşeyi yaptırmanın mümkün olduğunu görüp iştaha gelmezler mi ?

Şu son yorumdan sonra proğrama 2 kelime yazmama bile gerek kalmadı
Ki bahsedilen delikanlıya yapılan şaka yı bende izlemiştim

Elektrik faturamızın içinden biel kendine pay alan o kanalı izlemekten kaçınıyorum bile
Diğerleride az değil al birini vur ötekine
Saatlerce reklamlar Olmadık hediyeler promosyonlar Yani genel olarak görsel ve yazılı basın
Bi ara rtük güya bi el attı Ama kısa zamanda herkes istediği gibi at koşturmaya devam ediyor

geçenlerde durakta beklerken 5 yaşlarında 2 çocuk yanıma geldi, ellerinde sopa, bize hemen para ver yoksa seni döveriz, tekarlıyolar bide inatçılar gitmiyolarakannehirakannehir
görmezlikten duymazlıktan geldim, neyseki otobüs geldi, valla ya aileleri iyi yetiştirmemiş ya tv den öğrenmişlerdir:hulya:

sakamiymis bu resmen magandalik..cocukta cok mu saf anlamadim kimligini cikarip veriyor cagriyorlar oturuyor tiplerde serseri..sonra kufurler,baskilar,sac cekmeler vs..hic gulmedim..uzuldum..yazik yani..bize layik gorduklerine bakin ya..

sakamiymis bu resmen magandalik..cocukta cok mu saf anlamadim kimligini cikarip veriyor cagriyorlar oturuyor tiplerde serseri..sonra kufurler,baskilar,sac cekmeler vs..hic gulmedim..uzuldum..yazik yani..bize layik gorduklerine bakin ya..

Canım saflık değil, korku diyelim, iki tane tipsiz herif, bıçak mı çeker, silah mı çeker belli değil. Benim bahsettiğim bölümde çocuk resmen yalvarıyordu, abi beni bırak da gidiyim, nolur gidiyim diye. Lütfen kınamakla kalmayın, tepkinizi bildirin.

aynı fikirdeyim,
rezilliğin alası.
tepkilerimizi bildirsek bir şey olacağına inanıyor musunuz?
not: zaten bildirdim.

ama kanal TRT, devletin kanalı.
Rtük suya sabuna dokunmaz ki..

pezo kilikli bir psikopatin seksi sevgilisini sokakta cevirdigi genc bir cocuga "elinden tut kiz arkadasimin benim isim var gidip gelecem kafani kirarim" diye tehtit ediyordu cocuk isim vr dedikce adam tehtit ediyordu cocugu o saka programindanmi bahsediyorsunuz? bir kac dakika baktim ve genc cocugun bu kadar korkutuldugunu gorunce sinir oldum resmen ve evet sikayet edilmeli. Trt 1 raydan cikti devlet tv'sinin bu kadar lackalanmasi sinir edici.

benimde çok garibime giden bir program. denk gelip baktım biraz. yolda giderken denk geldiğinizi düşünün insan zaten yolda başıma birşey gelir mi diye korkuyor. birde durup o şakacının isteğini yapmak çok garip geldi. sakaya uğrayanın haberi var diye düşünüyorum. bana denk gelse kaçardım ya da polisi arardım. çok kalitesiz bir program. TRT ye yakıştıramadım.

ığrenç bir program.
Figürasyon kullandıklarını tahmin etmiştim zaten, müsamere oynar gibiydi bazı şakazedeler. Ben naylon satıcısı zeka özürlü rolünün oynandığı bölümde izlemiştim.
Ama figürasyonsa da komik değil, gerçekten şaka yapılıyorsa da komik değil. Espirilerin zeka seviyesi 0-6 yaş. Korkunç. Ben severim aslında bu tür şeyleri, mesela şimdi kendisine kıl olsam da Şahan Gökbakar'ın ünlü olmadan önce yaptığı bir program vardı TV8'de. Çok komikti. Ama bu "Bı ZAHMET" inanılmaz düzeysiz.
Hayır bir de insanları salak yerine koyuyorlar. Dağ başı görüntüsü veren bir yol kenarında şakacı nayloncu geçiyor, ve ne tesadüf ki aynı ıssız yoldan arka arkaya bir sürü şakazede geçiyor.
Dingil bir program yani, izlemem aslaaaa.

Evet bu program beni de rahatsız etti tesadüfen gördüm. Programı sunan insanlara resmen hırsızlık teklif etti tabloyu satalım paylaşırız gibi laflar söyledi. Hiç yakışmıyor TRT'ye böyle programlar

iğrenç bir program.
herkesin görüşü beğenisi farklı diyenler, herkesin beğenisinin farklı olması hususunda hemfikirim sizlerle ancak programın izlenilmesi onun niteliğini değiştirmez, doğru burda programın kötü içerikli olduğudur, kişisel fikirlerimiz, beğenilerimiz sadece programı izleme tercihimizi etkiler, programın içeriğini değil...

vallahi bana yada cocuklarima yapilacak bu saka,dayagi yer oturur...adamin biri dövmedimi gene bir kamera sakasiydi,adamin arabasini sariya boyadilar,adamda bir güzel dövdü..rezillikkkk diz boyuuu..

çok haklısın duyarlılıgından dolayı tebrik ederim sizi.formu doldurdum şikayette bulundum.izleyenleri ve bunu savunanları gördukçe anladım ki beyin yıkama politikası başarıyla gerçekleştirilmiş.memlekette daha önemli meseleler varmı var ewet ama bu bazı şeyler için şikayetimi iletmeme engel değil.yazık toplum olarak bu tarz programları izliyorsak gerçekten yazık bize

marjinalfaydalı çok haklısın böyle düşünmekte böyle bi konu açmakta herkes bu çocuk gibi mülayim davranmaz, ben yerinde olsam bu çocuğun dava da açardım, yapılabilecek en büyük şeyleri de yapardım. 5bin 10 bin farketmez, devletin kanalında böyle şaka anlayışı düşük ve rezil programlar yapılabiliyorsa ve insanlar bunlara gülebiliyorsa yazık diyorum..

bence anne babasının ne hissedeceğinden çok çocuğun ne hissettiği önemli.ergenlik çağındaki bir çocuk için kötü bir durum.korkması da onu etkiler,arkadaşlarının bunu izlemesi de onu çok utandırabilir.çok yanlış birşey yapılmış

bende karşıyım bu programa o bölümüde izledim çocuğa neler yaptılar çocukta fazla gerizekalı kimliği ver dedi verdi hemen fazla saftı ama günümüzde neler oluyo kimbilir neler düşündü korktu orasıda var diğer bölümleri okadar komik değil zaten öyle çok izlenmeye değicek bi programda değil zaten o çocuk dava açsa ne 5 i 55 bin bile alır tazminat olarak kimsenin kimseyi şaka adı altında o duruma düşürmeye hakkı yok çoğu insanında tepkisini çekti zaten anahaber bültenlerine kadar geldi

arkadaşlar ben daha önce programı izlememiştim ilk defa dün izledim.o olay gerçekten hatalı olmuş.ama mesela dün izlediklerimde bir sorun yoktu.genel olarak sorun yok yani bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…