bir zamanlar en sevdiğim dediğim insandı abim

abin cok özlemisin belli
hic bir sevgiyi abartma allah sevgisi haric
abin yeni evlemis onunda yükü agirlasmis kendine göre promlemleri vardir
ister istemez ilgi azalir canim sen ara abine bulus arada onun derdiyle ortaklas oldumu eski abiii olmaz artik
bak sende evlenince böyle olacak olmaz desende öyle artik yeni yuva kuruyor olacaksinnn

canım abin artık evlı .senden once onun artık bır esı var .
artık bırlıkte yasamıyorsunuz ,gunun 24 saatı senı pohpohlayamaz yaa .
bence sen abını yengenden kıskanıyorsun ,ben oyle hıssettım yazdıklarınızdan .
yengenle de konusmadıgını belırtmıssın hatta konusmak ıstemedıgını...
neden konusmak ıstemıyorsun kı ?

Abinede sanada bir anlam veremedim ben.Olaylar yanlış anlaşılmalardan bu boyuta gelmiş bence.Konuşamamak en büyük sorunları yaratır insanlar arasında gereksiz gerginlikler yaşarsın karşılıklı..

Ben sana tavsiye olarak şunu söyleyebilirim.Abini al karşına konuş güzelce bize anlattığın o güzel duygularınıda aktar abine.Bu soğukluğun seni çok üzdüğünü söyle eminim çözüm bulacaksınızdır bişilere..

konu sahibini anladığımı düşünüyorum.

abim bekarken bana, anneme "sultanlarım" der, sürekli ilgilenirdi. nişanlandı, nişanlısını el üstünde tuttuk abimizin ailesi olacağı için. ama maalesef nişanlısı abimin bize olan ilgisini kıskandı ve sürekli tartıştılar, öyle ki komşularla selamlaşması bile sorun oldu karı koca arasında. komşularımız da anne-babamız yaşında evli-çocuklu insanlar.

maalesef eşi ile huzursuzluk çıkmasını istemediği için sanırım, bizden ve tüm arkadaşlarından uzaklaştı. artık ne selam verir, ne telefon açar, facebook hesabında bile eklemez bizi. 12 yıllık evliler ve biz 12 yılda en fazla 10 kez görüşmüşüzdür.

Allah biliyor, görüyor her şeyi. herkes yaptıklarının karşılığını görür mutlaka.

Son düzenleme:

ben pohpohlanmak istemiyorum ki.5 dklık telefon konuşmasında abiliğini,bana olan sevgisini hissettirmesini,samimiyetini geri istiyorum.bunlar fazla değil bence.sonuçta kardeş...
evlendi,yeni bi aile kurdu diye araya bu kadar mesafe girmesini anlayamıyorum.
yok yengemi kıskanmıyorum.onun yeri ayrı benim yerim ayrı.ya bazı insanlarla muhabbetiniz sarmaz ne biliym onla konuşurken rol yapıyo gibi hissediyorum kendimi.onda da aynı şeylrin olduğunu düşünyorum o yüzden kasmaya gerek yok.ısınamamak ya da elektriğin tutmaması diyebiliriz

ya ben bu aileden kıskanma olayını anlamıyorum biliyomusun.senin eşini sonuçta o aile yetiştirmiş büyütmüş.onlar olmasa o sevdiğin adam olmazdı bunu da gözardı etmemek lazım.ayrıca üzüldüm arkadaşım.siz onu ailesi olucak diye el üstünde tutarken onun da eşimin ailesi diye saygıda kusur etmemesi gerekirdi
abim bende de ekli değildir facede.ama gelinimizin bütün kuzenleri akrabaları eklidir:)belki sizinki kadar sorunlarımız olmadı ama soğukluğundan ben de şikayet ediyorum işte
canları sağolsun napalım...

Biz de öyle diyoruz işte. Canları sağolsun, mutlu olsunlar da biz olmasak da olur. (artık ailesiz ne kadar mutlu olunuyorsa)

abimle bizde pek konuşamıyoruz artık ,yemek bile yemez birasınıa lır odasına kaçar,bir kelime dahi etmez,annem ev konusunu açtığında sinirlenir,bağırır.nişanlandıktan sonra oldu bunlar,ne yapıyorlar bilmiyorum,zaten nişanlısınıda hiç sevmem,aramam ,sormam,önceden secverdim ,yardım ederdim ama kendi elleriyle mahvetti herşeyi..işi düştüğü zaman ablamı arar ,bende ablama sinirlenirim ,işi düştüğünde arıyor ,niye istediği şeyi yapıyorsun diye

ama sende canını sıkma canım ,abinle yinede iyi olmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…