bir zamanlar en sevdiğim dediğim insandı abim

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
.........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kusura bakma da abartıyorsun...ilk aşkım ne demek ya bu kadar garip anlam yükleme bence...

ama abinde anormal yani...

birden değişmesi garip..

olayı eksik ya da tek taraflı anlatıyor olabılır mısın?

kusura bakma da abartıyorsun...ilk aşkım ne demek ya bu kadar garip anlam yükleme bence...

ama abinde anormal yani...

birden değişmesi garip..

olayı eksik ya da tek taraflı anlatıyor olabılır mısın?

abime olan sevgim abartılıydı zaten onun sevgisi de öyle.tek taraflı anlatmıyorum ablam var ona karşı hep kötü davranırdı evlendikten sonra daha beter oldu.
ayrıca siz hiç duymadınız galiba 'kız çocuklarının ilk aşkı babaları' diye bi söylem,hayranlıktan gelen bişey olduğunu hepimiz biliyoruz dimi aklımıza hastalıklı bi düşünce gelmiyo yani.abim de benim icin öyleydi sevgisi annemin babamın sevgsinin önündeydi bunda anormal bir şey yok

çok abartıyorsun, ortada hiç bişey yok geçiş dönemleri zordur sen abine en mutlu günlerinde destek olacagına küsmüşsün...

bence abartmıyosun canım.madem sevgin anne baba sevgisi üzerinde,ki abininde öyleymiş birden abinin soğuk davranması normal değil haklısın.ama şöyle olabilir mi yani diyosun ya gelinimizle aramda bi sorun yok diye ama 3 ayda konuşmamamışsın abinle sana göre sorun yok ama aranızdaki soğukluğu abin farketmiş olabilir sana bozulmuş olabilir bu yüzden senle vedalaşmadan gitmiş olabilir.
yani bu kadar sevgiinin üstüne hiçbişey olmadan abinin böyle yapması, tek taraflı olması imkansız gibi geliyor bana.nolursa olsun abin o senin bana sorarsan daha fazla büyümeden abinle yeniden yakınlık kurmaya çalış.

Aslında doğru olan abinle konuşman.Neden bana böyle davranıyorsun demen.Demek ki onunda bir derdi var.Belki oda sana farklı birşey anlatacak.Bence abinle konuş. Benimde abimle aramada sizinle benzer bir yapı var.Hatta bende ona kırgınım ama onun haberi yok.:26: İşte bende konuşsam kimbilir oda neler neler anlatacak kendince..

anlattığın gibiyse tabiki haklısın...belki bekar haliniz gibi olmaz, evli bi insan sonuçta artık....sende evli olsaydın sende eskisi gibi olamazdın....ama iki kardeşin arası da bu derece soğumamalı...kardeş bambaşka bişe..bencede abinle suçlamadan,fatura fln karıştırmadan üzgün olduğunu neden böyle olduğunu konuşmayı dene...sen sevgini belli et tek taraflı ondan sonra onun tavırlarından anlaşılır durum sanırım...

Biraz kıskanmışsın sanki başta tavır almışsın..Abinin hayatına biri giriyor hayatı değişiyor seni ikinci plana atması doğal tabiki herkezin yeri ayrıdır sonuçta..Hata sendede olabilir o seni öpmüyorsa sen onu öpseydin,o soğuk davranıyorsa sen sıcak davransaydın araya mesafe girmezdi..Hem biliyormusun maddi durumu nasıl sonuçta ev geçindiriyor bu kolay değil her ay faturanı ödüyor bu devirde 30 liranın bile hesabı yapılıyor.Sen destek olacağına kendini geri çekmişsin abinden böyle olunca mesafe girer tabiki..

Son düzenleme:

aslında kıskanma değil de kabul edemedim çünkü abime bi türlü layık görememiştim.görümcelik değildi bu sadece bu evlilik hakkındaki benim fikrimdi.hani bunun detaylarını,karşı tarafın tutumlarını yazmaya gerek yok ama tabi ki saygı duyduk bu onun kararıydı.ve bizim ailede laf sokma gelin kaynana kavgası gelin görümce cekişmesi hiç olmadı.ama bunun için o kadar çok sebep vardı ki ama öyle bi aile değiliz.
hani demişsin ya seni ikinci plana atması normal diye madem herkesin yeri aynı ben de eski yerimde kalmayı isterdim.demek istediğim bu ,şimdi noldu da araya bu kadar soğukluk girdi.o benim abim derdim sıkıntım olduğunda kiminle paylaşıcam ben amcamın oğluna mı anlatıcam.onların aile haytıyla hiç ilgilenmiyorum benim sorunum benim abimle olan ilişkim.evlendikten sonra bu kadar nasıl değişti onu anlamıyorum
30 lira hesabına gelince.derdim bu değil tabi ki...oraya takılsaydım ikinci kez kırılrdım kendisinin 30 liranın lafını bile etmycek kadar maddi durumu çok iyi.bir gün de nasılsın diye arasın.
bana sen arıyo musun diye sorarsanız hayır ben de aramıyorum artık.aradığıma pişman oluyorum o samimiyeti göremeyince
ben onun davranışlarına istinaden kendimi çektim hiçbir şey olmamış gibi davranamıyorum

o evlenmeden önce hep konuşurduk.abi evlenince beni ihmal edersen küserim diye şakalaşırdık o da öyle bişey olmaz derdi.ben beni her şeyin önünde tutsun en çok beni sevsin demiyorum ki böyle sçma bişey diyemem.ben sadece eskisi gibi o abi şefkatini göriym istiyorum.
gerçekten inanamıyorum böyle olduğumza
3 aylık mevzuda bi durumdan dlayı abimin durumuna üzülüyodum bi taraftan da kızıyodum neden tavrını koymuyo diye.bize gelince aslan kesiliyodu o tarafla ilgli bi konu olunca yapmıycağı şeyler yapıyodu.bi de çok yıpranmıştı o kadar kilo vermişti ki o zamanlarda...ya o bunların sıkıntısını benden çıkardı ya da ben ona sinirimi tavır koyarak çkardım bilmiyorum.ama yolculuğa gidiceği zaman kapıdan uğurlamaya gitmiştm yanına mümkün değil bana sarılmadan bişey demeden gitmezdi.orda sap gibi kaldım tek kelime etmeden,yüzümü bile bakmadan gitti.bu olayı her hatırlayışımda gözlerim dolar benim.ondan sonra christo beni arasın diyene kadar aramadım onu.o da 3 ayı buldu.hatırlıyorum ağlamaktan telefonda konuşamamıştım
kızlar konuşun demişsiniz hiç içimden gelmiyo inanın.artık abim mi abim,sağlığı huzuru yerinde olsun yeter.demekki bi yerden sonra kardeşlik de bi yere kadarmış

zamanla insanın öncelikleri değişebiliyor. hayatın getirdiği birşeydir bu. kardeşlere olan sevgi farklıdır fakat eş de farklıdır. bir kıyaslamaya gitmek doğru olmaz. bazen değişene durumlara ayak uydurmak gerekir. üzmeyin kendinizi....

Anladım canım eşi pek içine sinmemiş acaba abinin eşiyle iyi olsaydın farklı olurmuydu?Neden dersen illa hissedilir bu durum mesela beni sevmeyen birini hissederim hemen abinin eşide hissetmiş olabilir.aranızdaki mesefaden dolayıda çok sevildiğini zannetmiyodur zaten.Abinin eskisi gibi olmasını istiyorsan biraz sokul içlerine gir kendini geride tutma..Zamanla eski haline döner diye düşünüyorum o zaman.Hani biraz sırnaşık ol demek istiyorum ama yapmacık değil.Abin onu özlediğini hisderse oda seni özlediğini hisseder.Hiç olmadı abine karşı sıcak davran baktın olmuyo çek kenara konuş yoksa bu böyle gider..

canım sen henüz bekarsın.eğer sen abinden önce evlenmiş olsaydın belki sen de abin gibi davranacaktın,bu kez o sana alınganlık gösterecekti.
evlendikten sonra kardeşler arasındaki ilişkinin eskisi gibi olmayışı çok doğal.bazıları bu süreci kolay atlatıyor.bazıları da senin gibi zorlanarak.
ilişkinizin daha mesafeli olması,kardeşliğinizin bittiği;veya sevginizin eskisi gibi olmadığı anlamına gelmez.
abinize karşşı daha anlayışlı olmalısınız.

En iyi arkadasini baskasina kaptirmis onu kiskanan cocuk gibi davraniyorsun canim benim. Bu normal cunku artik aranizda esi var ve sen buna henuz alisamiyorsun. Tabi kirginsin her hali sana batiyor.

Oncelikle abinin sececegi esi yakistiramiyorsun ama onun tercihi empati kur ya birgun oda senin sevdigin adami begenmez onaylamazsa. Saygigostermelisin.

Suan abin evli. Artik dusunmesi gereken evi var esi var faturalar var vs. Bazen sana bekledigin ilgiyi gosteremeyebilir cunku kafasi coook dolu olabilir senin beklentilerini fark etmeyebilir. Heleki evliligin ilk zamanlari zor olabilir. Yani abinin hayatini, kafasindakileri bilemezsin. 30 tl vs anlatiyorsun belki maddi sorunlarida var olamzami hic dusunmedinmi. Yapma tatlim bencil olma bu kadar. Evlenince sende anliycaksin. Heleki senin esinin sizi kiskanan bir kiz kardesi yani gorumcen olunca cook daha iyi anliycaksin.

Bence alinganligi birak. Abine hep guleryuzlu tatli dili ol. Gorusemesenizde bilsinki onu seven herzaman arkasinda bir kardes var. Belkide asil suan onun senin yada hepinizin ilgisine ihtiyaci var...

En baştan annenin babanın önüne koyarak hata yapmışsın sonuçta annen baban kadar umursamaz seni kardeş.Sen de geline tavır yaptın belki o da ona bozulmuştur. Gelin seni arıyor da sen onu hiç aramadıysan gelin de buna bozulup abine anlatmış olabilir sonuçta. Çocukça davranmışsın bence. İptal et telefonu da.

Canim maalesef bu duruma alismalisin.

Agbin evlendi ve ele karisti.

Bu kadar abartmani, kendini kahretmeni gerektirecek birsey yok.

O senin agbin, esi de yengen ve onlar bir aile kurdular artik. Gelini cok sevememissin. Muhtemelen bu durum bakislarindan dahi olsa hissedilmistir.

Onlar mutlu olsun artik baska bir sey dusunme bence.

mrb ben abisini kaptıran küçük kız kardeş:)
kızlar eşine değinmişsiniz de ben onu şikayet etmiyorum burda.hele evlendiğimde beni kıskanan bi görümce örneklemesi çok yanlış olmuş.kendisini kıskanmıyorum.kıskanma kriterlerim farklı:))
benim dert yandığım nokta abimin eski hallerini özlediğim için.en sevdiğim insanla arama yavaş yavaş mesafeler girdiği için.üff ne bilim kızlar hayat böyle demek ki.ben evlendiğimde kimsenin yeri değişmez gibi geliyo zaten hayatıma zor insan alırım.ama elle karşılaşınca insan farklı oluyomuş bunu öğrendim.benim annem babam da ayda yılda bir konuşuyo kardeşleriyle.artık herkes kendi derdinde tamam ama biz de o yolun yolcusuymuşuz meğerse...hem de daha şimdiden..
hattı da iptal etmesini söylettirdim anneme.onun üzerine olduğu için ben bi şey yapamıyorum.kötü olmuş o da bunu duyunca...bi zararı yok bana tarzında.maddiyata da değinmişsin canım öyle sıkıntıları olucağını hiç sanmıyorum.zaten üzüldüğüm konu da bunla ilgili değil

uzuun uzuun anlatamam anlatmayı istesemde anlatamam çok uzun,
ama şunu söyleyeyim emiin oll ben abimi bi anlatsam abine bukadar kin duymazsın emmmmiiiinnnnn ollll..
ben kısa süre öncesine kadar abim babam yerine bile değildi babamdı okadar yanii...
bir kaç yıl önce babamı kaybettim dedim , dedirtti birçok şeyde..
yinede hemen atan biri değilim birini..
eh dedim baba değil artık ama abim diye görmeye başladım, en sonunda 1,2,3,4,5,6,... milyonkez...
hele hele nişanlanınca ikisi birden,(kızın ailesi bile)
hele hele evlenince ve sonrasında, tiksindim artık bukadar hırpalanmaz benim kadar sevecen kardeşe ve arkadaşa ..................
artık ne abi ne başka sıfat hiç birşey diyemiyorum,

ha bu arada karısıda çocukluktan beri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım sırtımdan vurdu / lar

oyüzden "arkadaşa" yıda ekledim yukarda

,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…