rast.. Öylesine bakınırken rast geldiğim, sonra haftalarca aklımdan çıkmayan hikayesiyle rast..
en çok korktuğum şeydir ailemden birini kaybetmek.
sense hepsini birden kaybetmişsin. Bu nasıl bir acıdır kimbilir.. ne kadar üzülsek de senin duygularını yaşayabilir miyiz? hayır..
Anladığım kadarıyla tıp kazanmış ve gidememişsin. demekki bu senede aynısını yapabilirsin. Kardeşim, çalış, kendine güven, ayakta durmaya bak. Hastalara umut ol, ölümlere çare olmaya çalış. Bende tıp fakültesi için çalışıyorum bu sene. Kimbilir, ne hastalıklara çare bulacağız, ne erken acıları geciktireceğiz.
dudaklarımı ısırarak okuyorum her defasında konunu.. Seni tanımak arkadaş olmak bi nebze yalnızlığını dindirebilecek bi dost olmayı isterdim..
Rast.. Günlerin, o hiç sevmediğim sobalı soğuk pazar günleri gibi geçiyor kanımca..
bişeyde denmiyor. ama bu denli sınavların sonu iyi bir mükafat olacaktır ha ne dersin?
Niçin bilmiyorum hep aklımdasın.
Kendine dikkat et.. Kendini koru.. Kendine iyi bak arkadaşım..
rast gele..
Kelimeleri birleştirmeye hangi cümlenden başlasam karar veremedim. Aslında yazdıklarına biraz üzüldüm biraz da sevindim.
Aklından çıkmaması beni üzen taraflardan diyebilirim, sonra bu mevzuyu düşündüm, biraz uzunca sürdü bu düşünce. Çok uç bir örnek oldum sanırım. Sarsıcı... Biraz düşününce neden çıkıp gitmiyorum ki hayatlarında düşüncelerinde yer ettiğim yer aldığım bu insanların içinden, dedim kendi kendime. Hani en çok korktuğun şey ailenden birini kaybetmek ya, işte bunu tekrardan hissettirdiğim için üzgünüm. Hep aklında olduğum için üzgünüm. Üzüldüm...
Sevindiğim şeyler üzüldüklerim kadar var mıdır bilmiyorum ama onları da söylemek isterim. Tıp fakültesi isteğin çaban beni çok sevindirdi. Belki ben bu gidişle bir doktor olamam ama düşünce ve duyguları bu kadar ince bu kadar duygu yüklü biri olan sen ve senin gibiler doktor olacaklar, inşallah. İşte bu mutlu eder sevindirir beni...
Beni tanımak arkadaş olmak bir nebze yalnızlığımı dinderebilecek bir dost olamak...bunlar ne güzel düşünce ne içten bir haykırıştır.
Çok teşekkür ederim yorumun düşüncelerin duyguların için.
Ve son olarak: Günlerin, o hiç sevmediğim sobalı soğuk pazar günleri gibi geçiyor kanımca. sözünü çok beğendim. İyi ki varsın.
Hoşça kal.