herkese selamlar arkadaşlar =)
ben yaklasık 5 aydır bi ilişki yaşıyorum çok mutluyum huzurluyum kimseyi sevmediğim kadar şuan ki sevgilimi seviyorum lakin aramızda ki tek sorun uzaklık.. ister istemez bizi yıpratıyor bu üzüyor.. böyle oluncada bizde üzlüyoruz bi kere ayrılmaya karar bile verdik ama yapamadık bu kadar severken ilerde böyle güzel sevgi saygı dolu giderse evleniriz diye hayal ediyoruz.ama bana hayal gibi geliyor merak ettiğim şu arkadaşlar benim gibi ilişki yaşayıp evlenip mutlu olan varmı.uzaklık problem etmeden sabırla bekleyip muradına eren.. benım etrafımda böyle bişey yaşayan yok haliyle zor imkansız gibi gelmekte ama severkende sorunları aşarız diye düşünüyorum.Bi yanım gününü yaşa diyor bi yanım geleceğimde bu insan olmalı deyip hayal ediyor.. arkadaşlar varmı benim gibi olup mutlu olan ? okuduğunuz için teşekkürler =)
:enbuyukkk:
cnm sana en iyi merhem ben olurum herhalde ben eşimle 9 yıl boyunca çıktım ve uzaktık :)
:asigim:eşim aslen tekirdağlı 4 yıl tekirdağda yaşadı hep uzaktık sonrada üniversite okumaya erzuruma gitti. 5 sene de orada kaldı. erzurumdaki seneler çok daha zor geçti bizim için. ama çok şükür ki uzaklık sevgimizi daha da körükledi ki şu an evliyiz ve doğacak oğlumuzu bekliyoruz
darısı başına cnm .:)
birkaç soru var bu konuyla ilgili.
net'ten mi tanıştınız?
yüzyüze görüştünüz mü?
yaşlarınız kaç, yani belli bi olgunlukta mısınız? (ki mesajınızdan öyle olduğunuzu tahmin ediyorum)
daha önce aynı şehirdeydiniz sonradan mı aranıza mesafeler girdi?
GBT alıyor gibi oldum kusura bakmayın:) sadece diğer arkadaşların da daha kolay yardımcı olabilmesi için sordum bu soruları.
bir de kendi adıma cevaplayayım, sevdiğim adam dünyanın öbür ucunda olsun, ömür boyu beklerim. sizin tabirinizle "günümü de yaşadım" onu tanımıyorken. hiiiç de eğlenceli değildi.şimdi onunla bir gün geçirebilsem her şeye değer.
aslında davulun sesi uzaktan hoş geliyor.erkek arkadaşınızla ayrılsanız hiç de öyle alem yapmazsınız,baya baya acı çekersiniz,gününüzü yaşayamazsınız, diğer erkeklerden de kolay kolay hoşlanmazsınız.
seviyorsanız gidebildiği yere kadar gitsin bence ilişkiniz.
bende İzmir'deyim sevdiğim İstanbulda yaşıyor...şuan doğuda askerlik yapıyor bekliyorum onu.evet zor oldu çok şey atlattık ama kopamadık...kısmetse ve Allah nasip ederse gelince herşey resmiyete dökülecek...senin yapman gereken en büyük şey sabır etmek ve aşkına sahip çıkmak...sevgi her yolu,her zorrluğu aşar... :asigim:
ah canım ne güzel inşallah o günleri bende görürüm herkese tek tek teşekkür ederim yalnız değilmişim ve artık umutla bakıyorum önüme =)
ah canım Allah analı babalı büyütsün gerçekten merhem oldun.Daha dün bu konudan tartıstık ama sonra biz napıyoruz dedik.ama sizin yazılarınızı okuyunca içim rahatladı gerçekten.peki aileler nasıl bakıyor bu duruma yani uzak sonuçta evlilik olacağı zaman çok zorluk çekilir gibime geliyor eşyalar alışverişler sürekli mekik dokumalar fisfisfis
yok cnm hiç bir sorun olmuyor.ben çalıştığım için istanbulda yaşamaya karar verdik. gelinlik,nişanlık,düğün alışverişi için eşimin ailesi de istanbula geldi ve hep beraber yaptık alışverişimizi. planınızı iyi yaparsınız. mesela eşinin ailesi gelirolmadı 1-2 gün kalır herşeyi alırsınız olur bityer. yalnız sana tavsiyem özellikle mobilya alışverişi esnasında zaman kısıtlı oluyor ve panik olup üstün körü bişey almamak için sen bir ön araştırma yap. müstakbel eşinle 2-3 hafta çıkıp bi dolaşın nasıl bir şey istediğinize karar verin hatta belkide karar verirsiniz ne alacağınıza. kayınvalidenler geldiğinde de onlarla çıkarsınız 1-2 yer gezdirip sonrada eşyalarını beğendiğiniz dükkana götürürseniz daha iyi olur .ne şiş yanar ne kebap :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?