4,5 senedir uzagiz birbirimize
Ben almanyada o Türkiyede
Elbette cok zor zamanlarimiz oldu ama insan sevince katlaniyor ve sabrediyor
1,5 senedirde sözlüyüz =)
4 yıl çıktık ama ayrıydık bizde. evlendik net olarak 2 yıl, brütte 8 ay:) Bir türlü aynı yerde birleşemedik ama idare ediyoruz işte. Böyleyken sanki daha kıymetli oluyor, daha kaliteli vaakit geçiriyoruz.
4 yıl çıktık ama ayrıydık bizde. evlendik net olarak 2 yıl, brütte 8 ay:) Bir türlü aynı yerde birleşemedik ama idare ediyoruz işte. Böyleyken sanki daha kıymetli oluyor, daha kaliteli vaakit geçiriyoruz.
merhaba canım,biz eşimle 6 yıl çıktıktan sonra evlendik ve şu an yaklaşık 1 yıllık evliyiz. 6 senelik ilişkimizin ilk 4 senesinde birbirimizden ayrıydık. O Sivastaydı okuyordu ben Ankarada ama birbirimize olan sevgimiz herşeyin üstesinden geldi:)
merhaba canım,biz eşimle 6 yıl çıktıktan sonra evlendik ve şu an yaklaşık 1 yıllık evliyiz. 6 senelik ilişkimizin ilk 4 senesinde birbirimizden ayrıydık. O Sivastaydı okuyordu ben Ankarada ama birbirimize olan sevgimiz herşeyin üstesinden geldi:)
cnm bende erkek arkadaşımdan uzakta yaşıyorum. aramızda 3 saat var... 6 aydır beraberiz c.tesi de askere gitti. şimdi daha da uzağız. ilk zamanlar brz sorun oldu ama artık çok şükür bi sorunumuz yok... ben inanıyorum ki arada sağlam bi aşk olursa ilişki de mesafenn bi önemi kalmıyo.
boşver ayrılırmıyız acaba diye düşünme bence tadını çıkar yaşadığın anın aşkın... kötü düşünürsen olurmuş derler bence olumlu düşün... aşk bu aşamayacağı engel yok buna inan. ben inanıyorum ve bu yüğzden mesafeler vıııızzz geliyoooo.yerimsenibenhihoyyyt:1rolleyes: