Bir zamanlar sevgisini uzakta yaayp mutlu olanlar varm? Varsa yazsn buraya ltfen

ah canım benim.. ALLAH'M en kısa zamanda kavuştursun bizi sevdiklerimize.sizede hayırlı teskereler . umudumuzun hiç bitmemesi dileğiyle..

benmde sevgilim erzurumda ben istanbuldaydım 3 yıl beraberdik ama olmadı onun yüzünden olmadı :umursamaz: :mymeka:

benim üniversiteden arkadaşımın ilişkisi lisede başlamış.1 ay sonra erkek arkadaşı askere gitmiş.askerden gelmiş.arkadaşım üniversiteyi kazanmış.2 ay sonra yine ayrılmışlar.aralarındada 16 17 saatlik mesafe vardı.üniversitede 4 yıl boyunca da baya sıkıntı çekti.sık sık memlekete gidemiyordu tabi.okul biter bitmez evlendiler.şimdi bazı sıkıntıları var ama başka sebeplerden

ah ah.. uzaklık zor yahu bende lüleburgazdayım sözlüm istanbulda.. aradaki mesafe 1.5 bilemedin 2 saat.. bu da uzak mı dediğinizi duyuyorum :) evet değil ama bi bilet parası 15 tl :/ git gel 30 t e yemeği gezmesi vs vs... maddi bakımdan yıkıcı oluyor.. e ben çalışmıyorum olduğum yerde potansiyel yok biçok yere başvurdum girdim çıktım ama olamadı yani... sözlüm çalşıyor şuan işinden memnun.. en geç şubata nişan olacak yaza kısmetse evleniyoruz :) ama haftada bir falan yetmiyo insana ya.. ağlama krizleri mi istersin,özlem içinde yandığın günler geceler mi senağlama sabretmeye çalşıoruz işte.. bir buçuk yıldır otobanı ezberledik ikimizde:1rolleyes: valla ya... neler atlattık geçirdik.. ilk zamanlar kaç kere ayrıldık barıştık... ama hep ben istedim o pes etmedi öyle çok emeği var ki.. bizde ayrılık kelimesi bile yasak.. onsuz bir hayat düşünemiyorum ben ki bizim ilişkimizin başlaması filmlik ve sancılı oldu.. bi ara anlatmayı düşünüyorum uygun bi yere burda .))) inş biz sabredenler muradımıza ereceğizz:hooray:

simeron canım şanslısın sen paran olunca en olmadı çok istersen ordan burdan bi şekilde bulup gidebilirsin ama ben 9saatlik yolu nası gideyim =( keske benım sevgilim 1-2 saatlik en olmadı 3saatlik uzaklıkta olsaydı =(
ama çok sevindim canım senin adına ALLAH mutluluğunuzu daim etsin =)

kıyamam ya:gitme: çok teşekkür ederim canım... Bu gece Allahtan senin için bir mucize diliyorum şuanda.. Umarım hep beraber olursun sevdiğinle.. Ve burdaki özellikle bu topikte olan tüm arkadaşlarım.. Bunun zorluğunu,acısını,yakan hasretini sadece kalbinde yüreğinde değil tüm ruhuyla yaşayan hisseden tüm kızlara:1hug:

ahh canım benım.. Allah sanada mucize versin..hep mutlu olalım sevdiklerimizle inşallah ömür boyu..opuyorumnanaktan

canım biz de uzaktayız biribirmzden.ünivde aynı şehirdeydik bitince uzak kalmak zorunda kaldık tabiki.ama bu süre içinde hiç bişe eksilmedi aksine daha bi güzellşti.4 seneyi devirdk geçtğimz yaz nişanlandk..elbette mutlu olanlar çoktur.önyargılı olma..

teşekkürler cevabın için canım bu konuda asla önyargılı değilim biraz tereddütlerim var diyelim..mutluluklar size =)

ahh ahh.....
ben 16 yaşındaydım memlekette lisedeydım. o 21 yaşındaydı ve erzurumda okuyordu ama aynı mahallede oturuyorduk. işte gitti erzuruma...
sonra da eskişehire.....
ben ankarayı kazandım. o geri döndü memlekete ama izmire taşındılar bu defa.
ben ankara o izmir 2 sene böyle geçti.

canımıza tak etti, o ankaraya geldı. 3 ay kadar burda çalıştı. dün de erzincan da başka bir işe girdi oraya gitti. en az 2 ay orada

ben oldum 20 o oldu 25.. daha ben mezun olup atanıcam. o askere gidecek. yine ayrılıcaz.....

ah canım biz artık sınav olarak bakıyoruz bu ayrılığa bu sınavı vericez ve hep birlikte mutlu huzurlu olcz diye bakıyoruz.. baska türlüsü acı verir umudumuzu yitirmeyelim inşallah hepimiz kavuşup mutlu oluruz ben buraya kavustuk bizim gibi kavuşanlar varmı diye konu açarım hepimizde evet evet diye cevaplar yazarız =)) ALLAH büyük =))

darısı başıma benimki de izmirde ben istanbuldayım 900 km var aramızda :gitme:bende istiyom artık bir mutlu sondelikafadulden

darısı başıma benimki de izmirde ben istanbuldayım 900 km var aramızda :gitme:bende istiyom artık bir mutlu sondelikafadulden

ayy canımm benim yer değiştirebilsek keşke :) bende izmirdeyim sevdiğimm istanbulda öyle bi şansımız olsaydı ne mükemmel olurdu zemuszemus

cnm bende 5.5 senelik bi ilişkim var ve bize askerlik yüzünden zaman ayrılıgı yaşıyoruz bir kadar burdaydı yeni gitti 10 aydır göremiyorduk şimdi 5 ayımız kaldı zor oluyo ama ona kavuşmayı düşünmek bile aşkımı alevlendiriyo ve bana heyecan veriyo.....böyle durumlar aşkın ömrünü uzatıyor ve sabretmenin karşılıgı alıyo insan....ayrıca sevgilileri de birbirine daha güçlü bi sekilde baglıyor ben şikayetciyim ama böylede mutluyumzemuszemus çünkü elbet bi gün kavuşacagız

ayy canımm benim yer değiştirebilsek keşke :) bende izmirdeyim sevdiğimm istanbulda öyle bi şansımız olsaydı ne mükemmel olurdu zemuszemus

bana uyar balım üsper olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

biz uzağız..
daha uzuun bi süre uzak kalıcaz
valla çok zor çok yıpratıcı
becerebilir miyiz evlenmeyi hiç bilmiyorum

biz uzağız..
daha uzuun bi süre uzak kalıcaz
valla çok zor çok yıpratıcı
becerebilir miyiz evlenmeyi hiç bilmiyorum

bizde ıkı yıl kadar uzağız askere gidecek daha..
ama umudumuzu hiç yitirmiyoruz.Allah yardım etsin diye dua ediyoruz..
umarım sizde mutlu olursunuz :):Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…