Sanirim en uzak benim sevdigime.
Ben yurtdisindayim o ise Türkiye'de.
2.5 senedir böyle devam ediyor canim. 4.5 aydir nisanliyiz.
Zorlugu, istediginde ona sarilamaman, dokunamaman.
Ama insan uzakligi bahane ederek ayrilmamali. Bu cok büyük bir yanlis olur, aska sevgiye haksizlik olur.
Evet uzaklik insani yoruyor, ama sabirla o güzel günlerin gelecegini bekleyip hayal ettigin zaman mutlu oluyorsun.
Bugün arkadasim sagolsun bana cok destek oldu, nisanlim askere gitti morelim bozuktu biraz.
Oda sevdiginden 2 sene uzakti, bir yil ciktilar, 1 yilda nisanli kaldilar. Evlenince hepsini unutuyorsun diyor, geriye sadece mutluluk kaliyor diyor. Ve bende böyle olacagina cok inaniyorum. Suan sadece hayallerimde, ama birgün Allah'in izniyle gercek olacak, cok inaniyorum buna.
Sabret canim. Sadece sabret.
kıyamam ya:gitme: çok teşekkür ederim canım... Bu gece Allahtan senin için bir mucize diliyorum şuanda.. Umarım hep beraber olursun sevdiğinle.. Ve burdaki özellikle bu topikte olan tüm arkadaşlarım.. Bunun zorluğunu,acısını,yakan hasretini sadece kalbinde yüreğinde değil tüm ruhuyla yaşayan hisseden tüm kızlara:1hug:
canım biz de uzaktayız biribirmzden.ünivde aynı şehirdeydik bitince uzak kalmak zorunda kaldık tabiki.ama bu süre içinde hiç bişe eksilmedi aksine daha bi güzellşti.4 seneyi devirdk geçtğimz yaz nişanlandk..elbette mutlu olanlar çoktur.önyargılı olma..
ahh ahh.....
ben 16 yaşındaydım memlekette lisedeydım. o 21 yaşındaydı ve erzurumda okuyordu ama aynı mahallede oturuyorduk. işte gitti erzuruma...
sonra da eskişehire.....
ben ankarayı kazandım. o geri döndü memlekete ama izmire taşındılar bu defa.
ben ankara o izmir 2 sene böyle geçti.
canımıza tak etti, o ankaraya geldı. 3 ay kadar burda çalıştı. dün de erzincan da başka bir işe girdi oraya gitti. en az 2 ay orada
ben oldum 20 o oldu 25.. daha ben mezun olup atanıcam. o askere gidecek. yine ayrılıcaz.....
yani ben daha evlenmedim ama adım atıldı ailecek..ve allahtan bi mani çıkmadığı sürece evleneceğiz..inşallah.ben niğdedeyim erkek arkadaşım ta izmirde..yeterince hatta haddinden fazla uzak yani:) önemli olan mesafe değil tamam sorun oluyor ama eğer ikinizde seviyorsanız o sorunlar sadece 1-2 saat sürer...güven ve sevgi olduğu sürece isterse sen istanbulda ol o karsta olsun...tınnnn
darısı başıma benimki de izmirde ben istanbuldayım 900 km var aramızda :gitme:bende istiyom artık bir mutlu sondelikafadulden
ayy canımm benim yer değiştirebilsek keşke :) bende izmirdeyim sevdiğimm istanbuldaöyle bi şansımız olsaydı ne mükemmel olurdu zemuszemus
bana uyar balım üsper olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
biz uzağız..
daha uzuun bi süre uzak kalıcaz
valla çok zor çok yıpratıcı
becerebilir miyiz evlenmeyi hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?