bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

elizz0006

Gülümse hayata...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
686
916
303
merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bu biz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde ((( istisnaları alkışlıyorum

170 boy 65 kilo, eger orantisiz bir fiziginiz yoksa cok kotu durdugunuzu dusunmuyorum.
Ama asill soru su , siz cok zayif olmak istiyor musunuz. Evlenmeden cok zayiftiniz da sonradan kilo aldiniz desek adam Hakli da oyle gormus begenmis simdi neden kulp takiyor.

Kendisi kac kilo, saclari dokuldu yada beyZladi mi. Sizin istediginiz herseyi yapar mi. Ben kasli erkekleri daha sexi bulurum deseniz spora gider mi gunde 2 saat ??

Çok Zayıflık demek sağlıksız olmak demek. Eşiniz dış görünüşünüzü sağlıklı olmanıza tercih ediyorsa sağlam fırçayı hak ediyor. Kendisine baksın bi de. Allah bilir kendisi be durumdadır..

kendisi göbekli canım large giyiyor,saçı beyaz değil genciz daha :)o 29 ben 26..hiç kendine dönüp bakmıyor aynada..ben başarabilsem isterim zayıf olmayı kim istemez ki( ama erkekler neden böyle can sıkıyorlar??benimle aynı durumda olan arkadaşlarla dertleşmek isterim...

ufffff şuu erkekler yaaa. ezdirmeyin kendinizi yahuu. sizde ona laf söyleyin. uyduruktan da olsa bi ozelliğine kulp takın canımm aaaaa.. hem eşiniz size bir daha laf söylerse boyunuzun ve kilonuzun orantılı olduğunu ve kan ilaci kullandiğinizi üstüne basa basa belirtin.. erkekler biraz odun kafa oılup unutabiliyorlar. kendinizi övün övün.

1.75 boya 65 kg gayet normal ki. 3 haneli rakamlarda olursunuz da eşiniz zayıf eş istiyorum diyebilir. Eşiniz zayıf değil kemik torbası istiyor. Diyet vs yapmayacağınızı, kendinizi bu halinizle sevdiğinizi onun da alışsa iyi edeceğini söylerdim ben olsam. 1.75 manken gibi hatun bulmuş da bunuyor.

eşiniz sizi hırslandırmak istiyor bence gaza gelmeyin :) çok normal kilon manken gibi hatunsun ne konuşuyor :) bu arada o hırs yaptığın başarı öyküsünü merak ettim canım zira doğumdan sonra çok ihtiyacım olacak zaten kilolu hamile kaldım :)

şu anda 1.70 boy a 65 kg bence gayet iyi. Daha da zayıflarsanız çirkinleşebilirisniz. Her erkek bula bildiği bir yerden baskı altına almaya çalışıyor sezinki de bunu bulmuş. Yani boy ve kilo oranı normal ve siizi ilk tanıdığında daha da kiloluymuşsnuz eee? beğenmeden mi evlendi? . Hiç zannetmiyorum o baskı kuracak bunu bulmuş sen kendine güven ve kendini ezdirme. Biraz da kendi koca yağlı gübeklerine baksınlar.

bu yorumu çok beğendim canım onun için sağlıksızlık önemli değilmiş onu anladım çünkü kansızlığım olduğunu bile bile yapıyor bu yorumları.. onun için önemli olan tek şey sexilik galiba...ilk tanıdığında 75 ken şimdi 65im ama takdir yok eleştiri var haa bir de hamilelikte kilo ile ilgili bir muhabbetimizde şöyle demişti sana müdahele ederim çok kilo almamalısın hamilelikte( ben bu adamla ne yapacağım yaa henüz hamile değilim ama olunca ağız tadıyla geçirtmeyecek bana..tamam hamilelikte 15i geçmemeli insan ama baskı olunca insan nasıl rahat etsin

Aslinda kilon cok fazla degil.4-5 kilo versen tam olursun..acikcasi bende zayiflik seviyorum..biraz kilo alsam hemen diyet yaparim...tabi cok siska olmakda iyi degil..

Canim bende boyum 160 kilomda 60 di bir zamanlar ozaman esinle sevgiliydik oda başlar dır kilon var zayıf olsan daha güzel olurdu derdi hep ben kendine kendinde hoslanmadim bireyleri solemezdim baktım kendi sürekli dil bende onun eksiklerini buldum çok zayifsin falan yedim surakli şimdide 60 kilolum eşimin sesi çıkmıyor iyisini diyor hatta bence sende eşine fırsat verme onu elestir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…