- 14 Mart 2013
- 8.013
- 4.023
- 448
onun kendi silahıyla vur canım.kendisi göbekli canım large giyiyor,saçı beyaz değil genciz daha :)o 29 ben 26..hiç kendine dönüp bakmıyor aynada..ben başarabilsem isterim zayıf olmayı kim istemez ki( ama erkekler neden böyle can sıkıyorlar??benimle aynı durumda olan arkadaşlarla dertleşmek isterim...
kilonuz gayet iyi. ne kadar zayıf o kadar sexi diye bir şey yok. çok zayıflık herkese de yakışmıyor. kansızlığın olmasa 5 kilo verebilirsin derdim ama kansızlıkla diyet iyi değil. verseniz bile ilerde sağlık sorunlarıyla karşılaşırsınız.
65 KG 170 Boyda göze batmaz aslında. Madem adamın sıfır beden takıntısı var sen 75 kg iken nasıl aşık olmuş ve kabul etmiş , bu da ilginç bir durum tabi. Onun için seksilik kavramı zayıfsa seninle nasıl evlenmiş?
o zamanlar bunu sorun etmemiş veririm diye düşünmüş istediği gibi verdim ama onun hayalindeki rakama ulaşamadım canım...
merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
BENCE demezzzzzzzya 162 ye 85 kiloyum herif ben seni böyle seviyom aşkooooş diyip duruyor ha 93 ten indim ufak ufak ama acaba şimdi düşünüyorum da 60 lı kilolara düşsem karşılığında ben o zamanlar çok mutsuzdum gibi cümleler duyacak mıyım kiduyar mıyım kızlaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaaaar
ne bilim daşım ya burdaki herifleri okuduktan sonraBENCE demezzzzzzz
Mutsuzdum demez de çok güzel oldun der. Sen de, ne yani hani beğeniyorsun kiloluyken güzel değil miydim dersin. Ne alakası var ya . Her zaman güzeldin ama böyle daha güzelsin der. Tabi sen yemezsin bunuya 162 ye 85 kiloyum herif ben seni böyle seviyom aşkooooş diyip duruyor ha 93 ten indim ufak ufak ama acaba şimdi düşünüyorum da 60 lı kilolara düşsem karşılığında ben o zamanlar çok mutsuzdum gibi cümleler duyacak mıyım kiduyar mıyım kızlaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaaaar
kendisi göbekli canım large giyiyor,saçı beyaz değil genciz daha :)o 29 ben 26..hiç kendine dönüp bakmıyor aynada..ben başarabilsem isterim zayıf olmayı kim istemez ki( ama erkekler neden böyle can sıkıyorlar??benimle aynı durumda olan arkadaşlarla dertleşmek isterim...
valla manken fotomodel arıosa derde gönül gözüyle bakıosa demez :)ne bilim daşım ya burdaki herifleri okuduktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?