bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

ben 172yim kilom da 65 eşim kilo vermek istediğimde karşı çıkıyo herkes bi değişik, sen eşinin beğenmesini önemsiyorsan değiştir yok ben kendimi beğensem daha mutlu olurum diyosan boşverr

Canım evledikten sonra sınav stresi falan 10 kg aldım. Eşim arasıra espiriyle camışım falan der bana.Bende lafı espiriye vurup yapıştırıyorum kellim benim diye (önlerde açılma var) Sende altta kalma önce kendilerine baksınlar. O brad pitt mi de senden angelina olmanı bekliyor. kilonu da vericeksen kendin için ver mutlu olucaksan ver.

kilonuz gayet iyi. ne kadar zayıf o kadar sexi diye bir şey yok. çok zayıflık herkese de yakışmıyor. kansızlığın olmasa 5 kilo verebilirsin derdim ama kansızlıkla diyet iyi değil. verseniz bile ilerde sağlık sorunlarıyla karşılaşırsınız.

onun kendi silahıyla vur canım.
sürekli onun dış görünüşünden şikayet et.
anlasın bakalım nasılmış.
bence boyun ve kilon iyi çok da zayıf olmak çirkin oluyor
bende şu ara kilo vermeye çalışıyorum bayağı fazlam var ama eşim bana çok zayıflama ben öyle sevmem dedi

hayır bana uçuk bir rakam söylüyor 56 ol diyor 1.70e 56 diyor ben 9 kg nasıl vereceğim kansızlık denen illet varken nerdeyse 10 kutu demir hapı tükettim o da kabızlık vs. yapıyor birazcık düşse yine ferra bilmem nelere başlamak zorunda kalıyorum

65 KG 170 Boyda göze batmaz aslında. Madem adamın sıfır beden takıntısı var sen 75 kg iken nasıl aşık olmuş ve kabul etmiş , bu da ilginç bir durum tabi. Onun için seksilik kavramı zayıfsa seninle nasıl evlenmiş?

o zamanlar bunu sorun etmemiş veririm diye düşünmüş istediği gibi verdim ama onun hayalindeki rakama ulaşamadım canım...

tv de gördüğün ilk kaslı holywood aktörü üçün üffff taş kaslarına hasta oldum bazılarıda erkek olduğunu sanıyor gibi cümleler kursan da birazda kocan silkelenip bir 20 kilo verse

o zamanlar bunu sorun etmemiş veririm diye düşünmüş istediği gibi verdim ama onun hayalindeki rakama ulaşamadım canım...

Ya canım aşk anlık olaydır zamanla oluşan bir şey değildir. Genelde ilk görüşte olan aşk kişiyi tanımadığımız için onun dış görünüşüyle alakalıdır. Bu durumda eşinle sen görücü usulü mü tanıştın? Yoksa insan tarzı olmayan biriyle nasıl aşk yaşar ki?

şuan ki boy ve kilo oranınız öyle aman aman fazla değil ki... eşiniz sıfır beden istiyor sanırım, ancak günümüzde fotomodel çekimlerinde dahi sıfır beden manken kullanımı azaldı diyebilirim. geçmişte bir moda markası ile çalıştığım için oradan biliyorum. yani her şey bir yana, eşinizin size baskı kurması çok ayıp. o zaman siz de onda beğenmediğiniz şeyleri yüzüne vurup baskı yapın bakalım azıcık empati kurabilecek mi?

Siz evlendiğinizde kilonuz 75 miş
Yani şimdi daha zayıfsınız ilk evlendiğiniz ki halinizden .
Şu erkekler şaka gibi yaa
170 Boya 65 kilo hiç de fazla değil aslında ama
hırslanın verin bir 5 kilo daha zaten sizin için ideali bu
sonra da eşinizi siz beğenmeyin .

ya 162 ye 85 kiloyum herif ben seni böyle seviyom aşkooooş diyip duruyor ha 93 ten indim ufak ufak ama acaba şimdi düşünüyorum da 60 lı kilolara düşsem karşılığında ben o zamanlar çok mutsuzdum gibi cümleler duyacak mıyım kiduyar mıyım kızlaaaaaaaaar kızlaaaaaaaaaaar

BENCE demezzzzzzz

Her ne kadar bizi oldugumuz gibi sevsinler desek de bence bir kadin kendine bakmali..

Mutsuzdum demez de çok güzel oldun der. Sen de, ne yani hani beğeniyorsun kiloluyken güzel değil miydim dersin. Ne alakası var ya . Her zaman güzeldin ama böyle daha güzelsin der. Tabi sen yemezsin bunu Adam ne söylese kurtaramayacağını anlar ve susar

166 boya 46 kg yim eşim de bana kilo al çok zayıfsın kalçan keşke daha büyük olsaydı diyor üzülüyorum buna acaba kalçası dolgun kadınlara bakıyor mudur diye de düşünüyorum bir şey yerken bile ye ye kalçan büyüsün diyor şaka da olsa üzülüyorum...
Eşiniz ayıp ediyor gerçekten de üstelik sizin kan değerlerinizin düşük olduğunu da görümüş biraz zaman tanıması lazım çok da bir kilonuz yok ki erkekler patavatsız böyle konularda işte.
İş yerinden bir erkek arkadaş 100 küsür kglerdeydi artık obez kategorisinde diyetisyen kontrolünde 8 ayda 30 kg verdi spora da gitti ama çok istikrarlı bir biçimde davrandı. Çok da güzel oldu.Olmayacak diye bir şey yok bence sağlık sorununuz olmasın yeterki allah başka dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…