bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

şeytan diyor yap bi şok diyet vicdan azabı çeksin söylediklerinden pişman olsun
Sakın sakin öyle birşey yapma.. Sağlığından olduktan sonra ne kocanın anlamı kalır, ne güzelliğin.. Ben evlilik arifesinde aşırı kilo verdim. Ve hala şuan hastalıkla uğraşıyorum. Bana deseler inanmazdım. Ama sen dinle. Sakin yapma

valla aynen bu sistemle kurar cümleleri

senın boyun ve kılon cok cok cok ıyı
çok da kafana takıyorsan kılo verme sıkılasmaya calıs canım

Eşin şaşırmış bence. Hayır aynı boydayız, seni gözümde canlandırabiliyorum. 65 eminim sende güzel duruyordur.
Ben 65 kg de oldum, 52 de. Emin ol, 52 ile hiç iltifat almıyordum, herkes ne kadar zayıf olduğumu söylüyordu. 50 ile sende çok kuru kız olursun
Bence sen ne yap biliyor musun, pilates ile sıkılaş sadece 55 kg olduğunu söylesen inanır seninki. Böylesine müstehak!!
Kendi çok mu fit, siz ona aynı baskıyı yapıyor musunuz?

tv de gördüğün ilk kaslı holywood aktörü üçün üffff taş kaslarına hasta oldum bazılarıda erkek olduğunu sanıyor gibi cümleler kursan da birazda kocan silkelenip bir 20 kilo verse

hayal ettimde döver beni i
170 boya 55 kilo mu olacakmışsın?
İskelet gibi?
Eşin kafayı yemiş!

56 ol diyor canım ve 56ya şunu alacağım sana bunu alacağım çocuk gibi ödül koyuyor bir de kafayı yemiş cidden yaaa

56 ol diyor canım ve 56ya şunu alacağım sana bunu alacağım çocuk gibi ödül koyuyor bir de kafayı yemiş cidden yaaa

Bu arada merak ettim eşin kendisi kaç kilo.
Yani kendisi ideal kilosunda mı, zayıf mı?
Bence eşine bu boya o kiloya düşersen sağlıksız olacağını anlat.

56 o boya gore cok az degil..iskelet gibi durmazsin...bence diyete girebilirsin ne var..ben olsam bu kadar laf ettirmem kendime zayiflarim...ne var yani tutarsin bogazini verirsin cok mu zor...

bak sana tek bir şey anlatayım benim eşim bi kez sözde şaka olarak tv deki bir aktrisi gösterip güzel mi dedi bir şey dedi sadece bir kaç gün sonra hızlı ve öfkeliyi izlerken dedim ki (vın diesel hayranı biri olarak) off bu erkekse bizdeki erkekler ne bizdekiler erkekse bu adam ne dedim aynen tepkisi oldu o gün bugündür susar...ilk defa dün bir haber izledik işte adam karısından ayrılırken savunması ama kankam (kadın kankasıymış) güzel manken gibi melek gibi cümleler döndü orda eşime döndüm şimdi adamda haklı ama deyip kahkaha attı bende ee bana da bi biskolata kanka düşer dedim kahkaha attım trink önümüzdeki 3-5 sene cümle kuramaz sanırım bu mevzularda

56 o boya gore cok az degil..iskelet gibi durmazsin...bence diyete girebilirsin ne var..ben olsam bu kadar laf ettirmem kendime zayiflarim...ne var yani tutarsin bogazini verirsin cok mu zor...

çalışmadım mı zannediyorsun canım önceden de söylediğim gibi uğraştım direk kan değerlerim düşüyor beni üzen şey eşimin saçmalıkları

çok iyi olmuş valla

çalışmadım mı zannediyorsun canım önceden de söylediğim gibi uğraştım direk kan değerlerim düşüyor beni üzen şey eşimin saçmalıkları
Spor yap saglikli beslen verirsin...her gun cik yuru mesela..evdeysen daha kolay olur senin icin..kilo iyi birsey degil.bende senin boylarindayim 60 kiloyum depresyona girdim.65 oldugum zamanda olmustu kendimi cok sisko hissediyordum...hic kıyafet guzel durmuyordu..bilmiyorum ben zayifligi yakistiriyorum kadina ..

Canım bilinenin aksine kansızlık çok çok ileri derecede değilse yani henüz başlangıç aşamalarındaysa seni durmadan acıktırır. Çünkü vücut açığı kapamaya çalışır. Ve kilo alırsın. Kansızlık ilaçlarını kullanıp değerlerini normale çıkartırsan hem iştahın normale döner hem de kilo verebilirsin.

Ama tabi isteyorsan ve kendini mutlu hissedeceksen. Hangi kiloda mutlu ve rahatsan o sonuçta. Kocan kendini düzeltsin önce.

Boyla kilo arasinda ben pek orantisizlik goremedim.basligi okuyunca ben de sandim almos basini gitmis kilolar felan.
Kansizlok ilaci istah yapiyor ben de kullaniyorum arada.yani adam bogazina ladar yesede ac hissediyor cok fena duygu.
Bir de herkesin bunyesi var.belli kilonun altina dusunce saglik sorunlari basliyor.eger boyle bi durumunuz varsa bence sagliginiz daha onemli.

ben cnm aynı durumdayım eşim karışmıyor iyisin diyor ama ben kilo yüzünden deliricem artık boy 1,70 kilo 71

Aynı muameleyi sen de ona yap kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar galiba.

Eşinizin istediği rakamlar sacma. Sizin de ona bu kadar söz hakki taniyip uzulmeniz gereksiz. "Ben bu şekilde mutluyum sen de buna alissan iyi edersin ha bu arada ben senin kasina göbeğine bir şey demiyorum bence bu konularda birbirimizi uzmeyelim canini skmak istemem" diyip kapatin.

Kendinizi sevin ya.. Erkekler hassas tarafimiza oynamayi hep çok sever üstünlük kurmak için. Oyununa gelmeyin

ben cnm aynı durumdayım eşim karışmıyor iyisin diyor ama ben kilo yüzünden deliricem artık boy 1,70 kilo 71

canım ben de bana karışmıyor zannediyordum da asıl yüzü şimdi ortaya çıktı emin ol sen 71den 61 e in o da ne kadar mutlu olduğunu gösterecektir sana hatta benimki yüz buldu astar istiyor...

canım kilo konusunu takmayan erkekler istisna değil, takanlar istisna, normalde biraz balık etli severler hatta bence
zaten seni 75 kilo sevmiş +5 kilo aldın diye mi çok mutsuzmuş
senden 65 kiloyken mi 10 kilo ver diyo, 170 e 55 kilo yani manken mi olcaksın hayret bişey ya
hep bunlar popüler kültürün etkileri, medyada hep zayıf kadın sexidir imajı yüzünden
seven insan bu kadar şekilci olmaz, kilo vermeni sexi olman için değil ancak sağlığını tehdit edecek boyuttaysa istemeli, bence 65 sana çok yakışıyordur hatta 75 de kesinlike sağlığını tehdit etmez o da yakışıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…