Sakın sakin öyle birşey yapma.. Sağlığından olduktan sonra ne kocanın anlamı kalır, ne güzelliğin.. Ben evlilik arifesinde aşırı kilo verdim. Ve hala şuan hastalıkla uğraşıyorum. Bana deseler inanmazdım. Ama sen dinle. Sakin yapmaşeytan diyor yap bi şok diyet vicdan azabı çeksin söylediklerinden pişman olsun
valla aynen bu sistemle kurar cümleleriMutsuzdum demez de çok güzel oldun der. Sen de, ne yani hani beğeniyorsun kiloluyken güzel değil miydim dersin. Ne alakası var ya . Her zaman güzeldin ama böyle daha güzelsin der. Tabi sen yemezsin bunuAdam ne söylese kurtaramayacağını anlar ve susar
Eşin şaşırmış bence. Hayır aynı boydayız, seni gözümde canlandırabiliyorum. 65 eminim sende güzel duruyordur.merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
tv de gördüğün ilk kaslı holywood aktörü üçün üffff taş kaslarına hasta oldum bazılarıda erkek olduğunu sanıyor gibi cümleler kursan da birazda kocan silkelenip bir 20 kilo verse
170 boya 55 kilo mu olacakmışsın?
İskelet gibi?
Eşin kafayı yemiş!
56 ol diyor canımve 56ya şunu alacağım sana bunu alacağım çocuk gibi ödül koyuyor bir de kafayı yemiş cidden yaaa
56 o boya gore cok az degil..iskelet gibi durmazsin...bence diyete girebilirsin ne var..ben olsam bu kadar laf ettirmem kendime zayiflarim...ne var yani tutarsin bogazini verirsin cok mu zor...hayal ettimde döver beni i
56 ol diyor canımve 56ya şunu alacağım sana bunu alacağım çocuk gibi ödül koyuyor bir de kafayı yemiş cidden yaaa
bak sana tek bir şey anlatayım benim eşim bi kez sözde şaka olarak tv deki bir aktrisi gösterip güzel mi dedi bir şey dedi sadece bir kaç gün sonra hızlı ve öfkeliyi izlerken dedim ki (vın diesel hayranı biri olarak) off bu erkekse bizdeki erkekler ne bizdekiler erkekse bu adam ne dedim aynen tepkisihayal ettimde döver beni i
56 o boya gore cok az degil..iskelet gibi durmazsin...bence diyete girebilirsin ne var..ben olsam bu kadar laf ettirmem kendime zayiflarim...ne var yani tutarsin bogazini verirsin cok mu zor...
bak sana tek bir şey anlatayım benim eşim bi kez sözde şaka olarak tv deki bir aktrisi gösterip güzel mi dedi bir şey dedi sadece bir kaç gün sonra hızlı ve öfkeliyi izlerken dedim ki (vın diesel hayranı biri olarak) off bu erkekse bizdeki erkekler ne bizdekiler erkekse bu adam ne dedim aynen tepkisioldu o gün bugündür susar...ilk defa dün bir haber izledik işte adam karısından ayrılırken savunması ama kankam (kadın kankasıymış) güzel manken gibi melek gibi cümleler döndü orda eşime döndüm şimdi adamda haklı ama deyip kahkaha attı bende ee bana da bi biskolata kanka düşer dedim kahkaha attım trink önümüzdeki 3-5 sene cümle kuramaz sanırım bu mevzularda
Spor yap saglikli beslen verirsin...her gun cik yuru mesela..evdeysen daha kolay olur senin icin..kilo iyi birsey degil.bende senin boylarindayim 60 kiloyum depresyona girdim.65 oldugum zamanda olmustu kendimi cok sisko hissediyordum...hic kıyafet guzel durmuyordu..bilmiyorum ben zayifligi yakistiriyorum kadina ..çalışmadım mı zannediyorsun canım önceden de söylediğim gibi uğraştım direk kan değerlerim düşüyor beni üzen şey eşimin saçmalıkları
kendisi göbekli canım large giyiyor,saçı beyaz değil genciz daha :)o 29 ben 26..hiç kendine dönüp bakmıyor aynada..ben başarabilsem isterim zayıf olmayı kim istemez ki( ama erkekler neden böyle can sıkıyorlar??benimle aynı durumda olan arkadaşlarla dertleşmek isterim...
Aynı muameleyi sen de ona yap kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar galiba.kendisi göbekli canım large giyiyor,saçı beyaz değil genciz daha :)o 29 ben 26..hiç kendine dönüp bakmıyor aynada..ben başarabilsem isterim zayıf olmayı kim istemez ki( ama erkekler neden böyle can sıkıyorlar??benimle aynı durumda olan arkadaşlarla dertleşmek isterim...
ben cnm aynı durumdayım eşim karışmıyor iyisin diyor ama ben kilo yüzünden deliricem artık boy 1,70 kilo 71
merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?