bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

ilk-nur merhaba benim alt bölgemde maalesef hepsi

şimdi yavaştan veriyorum kg 64e düştüm ama direk karnım dümdüz oluyor üst tarafımdan veriyorum hep...

Benimde eşim şaka ile karışık kilo ma takılır hep,göbeğim var benimde

Sabah işe gitmek için hazırlandım tam evden çıkacağım,göbeğime dokunup 'dombilik'demez miii

Sen kendine bak diye yapıştırdım lafı onunda kilosu var

Ancak ben istersem kilo veririm yada kendimi bu şekilde mutsuz hissedersem sağlık sorunum olursa vs. bu konularda biraz bencil olmak gerek sanırım o zaman inanın daha mutlu oluyor insan sevgiler

kızlarrrrr yaaa ben de evlendiğimde 75 kg dım şimdi 107 likoyum :)))) ama kocamla hala çok mutluyuz hiç sorunumuz yok çok şükür:) dilerim sizde aşarsınız bu durumu gerçek sevgi inanın bunları aşıyor

Ben sizin yerinizde olsam inat yapar zayiflarim. Ve eger kilo vermeyi dusunuyorsaniz yulaf diyeti oneririm ben o diyetle 67den 56ya düştüm gecen sene. Simdi 59 kiloyum tekrar basladim sende dene derim. Hem zayıflık guzel estetik duruyor :). Kendin icin yap derim.. Eminim kilo verdikce sende daha mutly olacaksin.

Bu tamamen algı yönetimi işte. .. sağlıksız görünümlü zayıf kadınlar o kadar çok güzel deniliyor ve bilinç altına sokuluyor ki... kilonun biyunuzla düşünüldüğünde 3 Kilo falan verseniz idealsiniz zaten.. şükür eşim zayıf kadından nefret eder...

Sizi tanıdığında 75 kiloymuşsunuz şimdi 65 neyi beğenmiyor anlamadım, ayrıca o önce bir kendine baksın sizde onunla dalga geçin o zaman. Ben bu erkekleri anlamıyorum benim erkek arkadaşımda benim kilo almamı istiyor. Alamıyorum...

zayıflarsan bu sefer kendine güvenin dahada artacak eşinizde sizin üzerinize çok düşecek.
kendine bakmaya daha çok başlayacaksın eşiniz bunun farkında olacak.
kıskançlık başlayacak bu sefer.

bi insan karşısında kini aşağılıyorsa aşağılık kompleksi vardır.
sizde onun yanında karadayıyı izlerken ahh şu kenan bitiyorum ya adama diyin

Odun kafa tabirini cok beğendim. :)

Eger siz kendi isteginizle kilo vermek istiyorsaniz biraz egzersiz, biraz dikkatli beslenme ile yapabilirsiniz.
Ama sirf esiniz istiyor diye veya bir inatla bu ise kalkismayin bence.

Canım benim, fiziki olarak demiyorum ama sağlık açısından vermen lazım kilo. 107 kilo biraz fazla sanki.

Benim eşimde ben hamileyken bana çok şişmansın duba gibi oldun demişti düşünsene hamile bi kadına söylenecek en son söz bu yani neyse ben azmettim emzirme döneminden sonra 30kilo verdim aynı seninle boyum 65 tim şuan 70im ve halimden çok memnunum şimdi ben eşimle dalga geçiyorum göbek aldı başını gitti diye bence fazla zayıflık iyi değil herkes kendisine baksın ömrünü diyet yaparak geçiremezsin

Bnm boyum 170 kilom 77 76 degisiyr evlendgmde daha zayiftm smdi bayagi kilo aldim esimde cok zayif kilo almak istiyo alamyo . Beni kucaklayamiyor zayiflasan ii olr falan diyo. Bi cocuk dogursan kilo alsan senin psikolojni dusunemyrm diyo hakli beni taniyo ama napaym . O da kilo alsn hiihhhh

ya bazen detoks, genel olarakta karatay tarzı beslensen kilo falan kalmaz bol yürüyüşle.. benim sevgilimde bana diyodu zayıfla falan diye ben hırsımdan zayıflıyorum bi yerden başlamak istersen sana yardımcı olmaya çalışırım ben canm

twixs çok teşekkürler :)
dün kan tahlili yaptırmıştım sonuç mükemmel yani kan değerim normal çıktı çok mutlu oldum, aslında hamilelik öncesi 5-6 versem iyi olacak ama eşim istiyor diye değil...

twxs ben karatayla yapamadım denemiştim ama şekersiz olmuyor
ama başka yöntemlerin varsa yazar mısın bana canım

arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki

Canım şurdan:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/

Sağ üstten "yeni konu aç"a tıkla. Şimdi herkes konu sahibine yazacak. Sen arada kaynayacaksın.

Eşinizin ailesinde kglu biri var mi?
Benim annem de kglu babam 30 senedir zayiflatamadim der durur
Annem yemek yerken babamin gozunun icine bakar babam fazla kacirsa aninda uyarir.
Babaannem cok kgluydu o yuzden babaminda kg takintisi olusmus.Annesi gibi anneminde cok kg alicagindan korkuyordu allahtan annem almadi.
Ben bile kg alsam hemen soyler takintili acaba esiniz de mi boyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…