bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

Ciddiye alma, bu yaptığı sevgi belirtisi.

""Aaaaaa bizim hatun kilo alıncada güzelmiş, yaşasın ne güzel!.. Şimdi doğumdan sonra eski kilosuna dönmek için strese girecek, boşuna. Kıyamam böyle de güzel işte''nin erkek dili versiyonu.
Ciddiye alma kendini hangi kiloda rahat hissediyorsan, o kilo iyidir.

bu arada bu konu sebebiyle kocama attığım zarflar sayesinde kendisinin kesinlikle beni zayıf hayal ettiğini anlamış bulunuyorum çok mersiiii

58 kilo ile 38 beden olabilirsin diyen arkadaşlara son yanıtımdır; linki inceleyin 1.74 boy, 58 kilo,34 beden. victorias secret mankeni. ölçüler de neredeyse 90-60-90. evett ben 1.70 boy 58 kilo ile 36 beden olamaz mıymışım ??

neyse herkesi kıskançlığıyla başbaşa bırakıp iyi günler diliyorum.

bence gayet olursun cnm bende 170 boyunda 66 kıloyum 38 bedenım sen 58 gayet olursun

bence gayet olursun cnm bende 170 boyunda 66 kıloyum 38 bedenım sen 58 gayet olursun
inanmayan hatta alay etmeye çalışan arkadaşlar vardı onlar kendilerini biliyor. onun için bir kanıt sunayım dedim, zafer ilan ettiler de :)

inanmayan hatta alay etmeye çalışan arkadaşlar vardı onlar kendilerini biliyor. onun için bir kanıt sunayım dedim, zafer ilan ettiler de :)
benım bılgım yok bılemıyorum ama bende 38 bedenım sen benden 8 kılo asagısın sporla insanların bedenı degısebılır kkardesımde 170 68 kılo ama o 40 beden

Evlendigim zaman 50 kiloydum 7 sene sonra dogum yaptim ve 90 kiloya ulastim. Simdi yeniden 47 kiloyum. Esimden yana cok sansliydim ne zayifligima ne sismanligima asla laf etmedi ama kendi oz annemin bile baskilarina maruz kaldim kilolu oldugum o surecte. Sizi cok iyi anliyorum ama unutmayin onemli olan esinizin annenizin arkadasinizin degil sizin kendinizi nasil buldugunuz. Bir kadin bedeniyle barisik oldugu surece mutludur ve kendini begendigi surece begenilir. O yuzden siz kendinizi hangi kiloda mutlu hissediyorsaniz o kiloda kalin ;)​

Bu arada beden konusunda kimse kendini baskasiyla kiyaslamasin. Uye oldugum birsuru zayiflama grubu var. Ayni boy ve kiloda olup biri 36 digeri 40 beden giyen ve sanki aralarinda 10 kilo varmis gibi gorunen birsuru kadin taniyorum. Vucut yapisi, kemik agirligi, spor gecmisi hatta genetik faktor vs birsuru değişkeni var bunun.

aynen cnm katılıyorum dedıgım gıbı kardesımla aynı boy yakın kılolardayız ben 38 o 40 gıyıyor spor kemık yapısı hepsi etkkılıyor

^yıllık evlilikte cinsellikte dahıl olmak uzere hersey sıradanlasmıs ve monotonlasmıstr.Kilo verdim diyorsunuz ya,siz o kıloyu hıc veremeseydınız esınız sızınle bu konuyu belkı de konusmayacaktı ama artık verebildiğinizi görmüş adam.Daha fazlasını ıstıyor ve beklentılerı artıyor.

Evlilikte hareket onemlidir(fızıksel anlamda soylemıyorum) sizin kılo verip insanların sıze ıltıfatlar etmesi onunda hosuna gıtmıs olabilir ve bırazda verirseniz daha fit olacagını dusunur.Birde son olarak lafım size degıl yanlıs anlasılmak ıstemem ama erkekler maalesef kendi vucutları cok duzgunmus gıbı kadında bunu onemsiyor..

evet forbi2 beklentisini yükselttim adamın 60 ken hatta bi ara 59 olmuştum beğenisi ve beklentisi arttı...65 olunca korktu sanırım eskisi gibi olmasın diye baskı yapmaya başladı ...ama ben ne yapacağım tabiki de onu ciddiye almayacağım artık çünkü kafaya takmadığımda zayıflıyorum ben mesela şuan 64e düştüm çünkü eşim dahil kimsenin ne dediği umrumda değil ..diyetsiz kalıcı ve yavaşça zayıflıyorum ve mutluyum been :))

170 boyunda 58 kiloyum
diyet yapiyorum zayiflamak icin
nereni kiskanicaz komik olma
Hay allahim ya
tamam en büyük sensinn he canim he

Kilon gayet normal arkadaşım. Bence bu konuda eşine taviz verme. Eşin senin hasta olmanı mı istiyor?

aynen cnm katılıyorum dedıgım gıbı kardesımla aynı boy yakın kılolardayız ben 38 o 40 gıyıyor spor kemık yapısı hepsi etkkılıyor

1.70 boy 80 kiloyla 38 beden giyen arkadasim da var, 1.72 boy 70 kiloyla 40 beden giyen de... o yuzden insanlarin israrla olmaz o kiloyla o beden giyilmez vs demesini anlamiyorum. Spor yapiyorsa (ilk ornekteki gibi) kilo araligi normalin cok uzerindeyken bile ince gorunebilir bir kadin.

Kendi neymis acaba brad pitt mi? Sizde onun morelini bozun! Iste kas yap az kasli ol vs vs diyin.

hiç anlamam evlenirken dünya güzelisindir şimdi kilo ver seksi ol. evlenirken masumiyetin onu cezbeder evlendikten sonra seksapel ararlar. ay çok değişik erkekler

benim de boyum 1,70 kilom su an 75 60 kiloydum evlendiğimde ve ciddi güzel bir fiziğim vardı bende saldım sanırım biraz su an da diyetteyim ve zayıflamaya calısıyorum spor da yapıyorum bende 1,70 boya 65 süper bir kilo 63 kilo iken ben kendimi çok beğenirdim mesela kilon bir bölgen de mi yoğun yoksa orantılı mı onu merak ettim ama sen kendini beğeniyorsan eğer sakın esini takma hatta sende ona lafını sok ben kenidimi beğeniyorum de sen üzüldükçe üstüne gelir kendini yorarsın bosuna tatlım üzülmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…