- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
Ciddiye alma, bu yaptığı sevgi belirtisi.Hiççç üzülmeyin derim çünkü erkekler ne istediğini bilmiyor aslında.Benim boyum 1 74 hamilelikten önce ki kilom 52-54 arasıydı ve eşim kilomun ideal olduğunu bunun bana çok yakıştığını söylerdi.Ama hamilelikle beraber hızlı bir kilo alma sürecine girdim ve ne derse beğenirsin,kilo sana çok yakışıyormuş doğumdan sonra çok zayıflamaeee şimdi ben 7 senedir dediğine mi 7 aydır dediğine mi inanmalıyım.
neyimi kıskanıyosun miss düğnyada bi pamela anderson bi ben sırt ağrılarından geberiyoz bunlar yüzündenHay masallah, D cup mu?? Vallahi hayallaerimin bustuKiskandim su anda
58 kilo ile 38 beden olabilirsin diyen arkadaşlara son yanıtımdır; linki inceleyin 1.74 boy, 58 kilo,34 beden. victorias secret mankeni. ölçüler de neredeyse 90-60-90. evett ben 1.70 boy 58 kilo ile 36 beden olamaz mıymışım ??
neyse herkesi kıskançlığıyla başbaşa bırakıp iyi günler diliyorum.
bence gayet olursun cnm bende 170 boyunda 66 kıloyum 38 bedenım sen 58 gayet olursun58 kilo ile 38 beden olabilirsin diyen arkadaşlara son yanıtımdır; linki inceleyin 1.74 boy, 58 kilo,34 beden. victorias secret mankeni. ölçüler de neredeyse 90-60-90. evett ben 1.70 boy 58 kilo ile 36 beden olamaz mıymışım ??
inanmayan hatta alay etmeye çalışan arkadaşlar vardı onlar kendilerini biliyor. onun için bir kanıt sunayım dedim, zafer ilan ettiler de :)bence gayet olursun cnm bende 170 boyunda 66 kıloyum 38 bedenım sen 58 gayet olursun
benım bılgım yok bılemıyorum ama bende 38 bedenım sen benden 8 kılo asagısın sporla insanların bedenı degısebılır kkardesımde 170 68 kılo ama o 40 bedeninanmayan hatta alay etmeye çalışan arkadaşlar vardı onlar kendilerini biliyor. onun için bir kanıt sunayım dedim, zafer ilan ettiler de :)
aynen cnm katılıyorum dedıgım gıbı kardesımla aynı boy yakın kılolardayız ben 38 o 40 gıyıyor spor kemık yapısı hepsi etkkılıyorBu arada beden konusunda kimse kendini baskasiyla kiyaslamasin. Uye oldugum birsuru zayiflama grubu var. Ayni boy ve kiloda olup biri 36 digeri 40 beden giyen ve sanki aralarinda 10 kilo varmis gibi gorunen birsuru kadin taniyorum. Vucut yapisi, kemik agirligi, spor gecmisi hatta genetik faktor vs birsuru değişkeni var bunun.
170 boyunda 58 kiloyum58 kilo ile 38 beden olabilirsin diyen arkadaşlara son yanıtımdır; linki inceleyin 1.74 boy, 58 kilo,34 beden. victorias secret mankeni. ölçüler de neredeyse 90-60-90. evett ben 1.70 boy 58 kilo ile 36 beden olamaz mıymışım ??
aynen cnm katılıyorum dedıgım gıbı kardesımla aynı boy yakın kılolardayız ben 38 o 40 gıyıyor spor kemık yapısı hepsi etkkılıyor
merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?