bir zayıf eş isteyen koca vakası da benden, çok üzülüyorum:(((

masallah.
nasil bir hayat tarzin var ?
kisaca bir ozet alsam :)

Guzel olan sizin esiniz ve onun ruh dunyasi, adam sevdigine bakinca guzellik goruyor tabi Okurken gulumsedim, boyle erkekler kaldi mi artik ya

Simdi aklima geldi, olculerimi bilmesem de gogsum 80, bundan eminim Malum iccamasirinda kac beden giydigim aklima geldi simdi, siz sorunca alla alla benim olculerim nedir diye durup bir dusunmustum

kocan fit mi? önemli olan senin nasıl sağlıklı ve mutlu hissettiğin. illa herkes small ya da medium giyicek diye mahvettiler insanları.

Konu sahibi ben biraz olsun anlayabiliyorum durumunu. Benim de aksi yönde ama benzer sorunum var ben 166 cmye 47 kgyim ve böyle olmayı seviyorum ama nişamlım bu halimi beğenmiyo kilo almamı istiyo hatta baskı bile yapıyo diyebilirim. Piskolojim bozuldu bu yüzden zorla çok yedikçe sanki dahada zayıflıyorum. En sonunda nişanlımın beni beğenmesi mi yoksa kendimi kaç kiloda güzel hissettiğim mutlu hissettiğim mi benim için daha önemli diye düşünüp zorla kilo aldıkça mutsuz olucağımı düşünüp, kilo alma çalışmalarıma dur dedim. Bence sen de bir de bu yönden düşünmelisin.

153'e 45-47 kilonun 34 beden olması normal ama 170'e 58 kilo olan birinin 34 beden giymesi komik öyle mi. Hmmm.
demin 45tin simdi 47 mi oldun anam iki mesaj arasinda 2 kilo aldin :) bilmem senin boyun cok kisa vucut yapin vs canlandiramadim gozumde, ben kendi oranlarimi verdim kadin da cevirdi yok 34 degil 36 bedenim diye az daha zorlasam eee 38 de oluyo diyebilirdi de kasmadim

Tatlım üşenmedim vücut kitle endeksini hesapladım internetten. Sonuç söyle;
1.70 boy ve 60 kilo normal kilon şu an 65sin ama olması gereken ideal kilon 61.

1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.69 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 48 kg
  3. İdeal Kilonuz: 61 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.8 kg / metrekare
  5. Sonuç: Kilonuz tamamen normal
    Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
Hiç bir erkeğin çok zayıf kadın takıntısı olduğunu düşünmüyorum. Ben eşinizin kendini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum. Mesela evde salaş ve bakımsız giyiniyorsanız giyindiğiniz kıyafetlerden ötürü kilolu gözükme ihtimaliniz yüksek. Yada vücudunuzun sadece belli bir bölgesinde özellikle sadece göbek, sadece basen kısmınızda fazlalıklar var ise bunu bir kadın gibi yorumlayamamış olabilir ve direkt zayıf kadın seviyorum demiş olabilir... Bu konuda ilgi çekici nokta ise eşinizinde kilolu olması madem çok rahatsız beraber bir spor salonuna yazılalım o zaman diyebilirsiniz kaldı ki bunu siz sadece sıkılaşmak adına yapın kilonuz normal.

bende de kansızlık var diyetisyene gittim 2 hafta boyunca herseye uydum kontrore gittiğimde 1 gr bile verememistim dr kansızlıktandır dedi.Kan ilacü kullanırsan kilo alırsın dedi bende o zamn ıspanak kereviz küru yapayım dedim bu hafta yaptım hic diyetime uymadım yas pasta pogaca yedigim halde 2 kilo verdim sok oldum ama sanada tavsiye ederim hem kan depoluyorum hemde zayifliyorum

Guzel olan sizin esiniz ve onun ruh dunyasi, adam sevdigine bakinca guzellik goruyor tabi Okurken gulumsedim, boyle erkekler kaldi mi artik ya
Ay 27 kilo yazmışım yanlış olmuş 17 kg:)
Gerçektende insan eşini seviyorsa onu her haliyle sever.Aynaya bakınca diyodum bu nehal ne kadar çirkinleştim( gerçi hala diyorum yaşlandım çirkinleşiyorum)adam diyoki aldığımdan daha güzelsin ozamanda diyip moralimi düzeltiyodu.bakıyorum heryerim kırışmaya başladı.
-yok canım neren kırışık etrafındakilere bak onlardan daha gençdin diyo
Maksak mutlu olsun :)

Siz kendinizle barışık olup kafaya takmamanız gerek.Doğumdan sonra Karadenizin kıvrımlı yolları gibi bedenim. :) Girinti çıkıntı oldukça bol... :) Ama çok sevimliyim. Kafama takıyor muyum.Hayır.Tatlıyı da pek severim.Kısabiliyor muyum Hayır.
Sonuç: Bu halimle bile beğenen oluyor. Çok şükür sağlığımız yerinde olsun da gerisi gelir.

gayet de 36 bedenim, kimi zaman 34 e bile girebiliyorum. o kiloya o boya derken ??

asude_bahar konu sahibi en bastan beri ayni şeyi söylüyor aslında. Bunlar ilk mesajları... Siz konuyu kacirmissiniz galiba ben hep 34um dememiş hiç bir zaman...

arkadaslar bugun yengem burdaydi tam simdi gitti.
1 ayda 4 kilo vermis ve yani sira eti acayip sikilasmis.
Sasirdik gorunce.
Sirri zumba diyor.
Spor salonuna gidiyor haftada 3 kez.
Ama evdede yapilabilicek bi spor zumba.

Konu sahibi öncelikle sizi tbr ederim 20 kg büyük bir başarı. Peki nasıl verdiniz kg, özelden yazarım demişsiniz, öğrenebilir miyiz ?

çook teşekkür ederim zaman ayırmışsınız takmayacağım artık ,ben psikolojim rahat olunca çok güzel zayıflıyorum, panik yapınca bırakın vermeyi alıyorum o yüzden konuşsun o çok ta fifi

Konu sahibi öncelikle sizi tbr ederim 20 kg büyük bir başarı. Peki nasıl verdiniz kg, özelden yazarım demişsiniz, öğrenebilir miyiz ?

canım benim 42 kg zayıflayan bayanın öyküsünü 1 kez okumam yetti o gün başladım vermeye hem de güle oynaya hiç zorlanmadan 2 yıldır da koruyordum +5 kan ilaçlarından sonra oldu ben onu -5 yapmanın yolunu biliyorum :) yalnız yavaş yavaş ve diyetsiz gidiyor kglar...

bu arada kızlar çook mutlu oldum bu sabah 2-3 gündür yine eski kg verdiğim dönemlerdeki gibi beslenmeye başladım 600 gr vermişim

devamı gelecek inşallah yavaş yavaş

işte o zaman elimden çekeceğin var eşsiz kütüğümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…