- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
aynen öyleyim 90-60-90. sanki çok olağanüstü bir durummuş gibi yansıtıyorsunuz. şu kilo ile şu beden olunur diye bir kural yok. spor,vücut yapısı,beslenme,vs bunlarla ilgiliyim,yıllardır sporla içiçeyim,atmıyorum yani. kimin barışık olup olmadığı belli :) hem saldırıp hem cevap vermeyeceğim diyorsunuz ya gerçekten güldüm :) iyi akşamlar...
Ben hamilelikleri de 27kg almıştım
Şişmanın,hiçbirşey yskışmıyor diye çok üzülürdüm
Eşim:
-sen böyle daha güzelsin bence hiç zayıflama derdi
Takılırdı severdi tımbişkiğimi.Önemli olan bebeğimizin sağlıklı gelişimiydi bundan dolayı hiç psikolojik yıpratmadı
Tabi ben verdim o kiloları
Şimdi diyıki bu kilo çok idaal.eee diyom hani o halim güzeldi.gülüyo yok bu daha güzel.peki senin hamileliğinde ne diyecek bu adam?
aynen öyleyim 90-60-90. sanki çok olağanüstü bir durummuş gibi yansıtıyorsunuz. şu kilo ile şu beden olunur diye bir kural yok. spor,vücut yapısı,beslenme,vs bunlarla ilgiliyim,yıllardır sporla içiçeyim,atmıyorum yani. kimin barışık olup olmadığı belli :) hem saldırıp hem cevap vermeyeceğim diyorsunuz ya gerçekten güldüm :) iyi akşamlar...
kocan fit mi? önemli olan senin nasıl sağlıklı ve mutlu hissettiğin. illa herkes small ya da medium giyicek diye mahvettiler insanları.merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
Ne alaka ben 153 boya 45 kiloyum ama 34 bedenim kimi zaman 34 bile bol geliyor.Begenenedim degilde komik buldum ondan güldüm. Ayni boylardayiz, yag oranim cok dusuk, 47-48 kiloyum ve 34 bedenim. Sen benden 10 kilo fazlasin nasi 34 olacan a gülüm
E tamam seninki normal. Ne alaka atarin neye arkadasimNe alaka ben 153 boya 45 kiloyum ama 34 bedenim kimi zaman 34 bile bol geliyor.
153'e 45-47 kilonun 34 beden olması normal ama 170'e 58 kilo olan birinin 34 beden giymesi komik öyle mi. Hmmm.E tamam seninki normal. Ne alaka atarin neye arkadasim
demin 45tin simdi 47 mi oldun anam iki mesaj arasinda 2 kilo aldin :) bilmem senin boyun cok kisa vucut yapin vs canlandiramadim gozumde, ben kendi oranlarimi verdim kadin da cevirdi yok 34 degil 36 bedenim diye az daha zorlasam eee 38 de oluyo diyebilirdi de kasmadim153'e 45-47 kilonun 34 beden olması normal ama 170'e 58 kilo olan birinin 34 beden giymesi komik öyle mi. Hmmm.
merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
kızlar neden böyle oluyor aşktan ölerek evlendiğimiz eşlerimiz de dahil eşler neden kg konusunda psikolojik baskı kuruyor üzerimizde((( istisnaları alkışlıyorum
merhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
bende de kansızlık var diyetisyene gittim 2 hafta boyunca herseye uydum kontrore gittiğimde 1 gr bile verememistim dr kansızlıktandır dedi.Kan ilacü kullanırsan kilo alırsın dedi bende o zamn ıspanak kereviz küru yapayım dedim bu hafta yaptım hic diyetime uymadım yas pasta pogaca yedigim halde 2 kilo verdim sok oldum ama sanada tavsiye ederim hem kan depoluyorum hemde zayifliyorummerhaba kızlar başlıktan da anlayacağınız üzere durum bubiz eşimle çok severek evlendik 3 yıldır evliyiz,çocuğumuz henüz yok ,beni tanıdığında 75 kgdım boyum 170 evlendikten sonra abarttım biliyorum tartıda hayatımda en büyük rakamı gördüm 80i ve dur dedim kendime her yerim şiş şişti çok mutsuzdum ,denemediğim yol kalmamıştı o zamanlar liste ve diyetisyen dahil hiçbir şey fayda etmedi ama kk de okuduğum bir başarı öyküsü sayesinde bir senede 20 kg verdim 60 oldum ve çok mutluydum herkesten nasıl yaptınlar,iltifatlar vs. vs. bende kansızlık var aynı zamanda ve doktor bana kan ilacı verdi kan ilacından mıdır nedir şuanki kilom 65 ( yani boy 1.70 kg 65 ve asıl sorun eşimin bana söyledikleri benim çok zayıf olmamı istiyormuş en az 10 kg daha vermemi istiyormuş o zaman daha sexi olurmuşum ve bana dedi ki ben 80ken aslında o da çok mutsuzmuş ama dilini tutup söylemiyormuş bi ton laf ediyor ve dalga geçiyor....ben de ne kadar hırslansam da başaramıyorum ((
Ay 27 kilo yazmışım yanlış olmuş 17 kg:)Guzel olan sizin esiniz ve onun ruh dunyasi, adam sevdigine bakinca guzellik goruyor tabiOkurken gulumsedim, boyle erkekler kaldi mi artik ya
demin 45tin simdi 47 mi oldun anam iki mesaj arasinda 2 kilo aldin :) bilmem senin boyun cok kisa vucut yapin vs canlandiramadim gozumde, ben kendi oranlarimi verdim kadin da cevirdi yok 34 degil 36 bedenim diye az daha zorlasam eee 38 de oluyo diyebilirdi de kasmadim
:) arkadaş nedense ısrarla olamazsın diyor sanki burda 36 beden olduğumu ilan ederek elime ne geçecekse?? 34 beden bazen göğüsten dar geliyor, bazen kalçadan,36 bedenin beli bol geliyor. aynen vücut yapısı çok önemli. yağ-kas oranı, sıkılık vs. ben pilates yapıyorum çok sıkılaştırıyor ve kas oranını artırıyor.
vücut şekliniz nasıl bilmiyorum ama, ince ve kalın kemik arasında da 5 kg oynar, sizle aynı boydayım 57-58 civarıyım sanırım ama ince kemiğim yani 62-63 kg birisi kalın kemikli ise benimle aynı durur. 65 kg ile sanırım 38 bedensin? sana tavsiyem pilates, kilo vermeden en az 1 beden sıkılaşıyorsun, ben 36 bedenim mesela. herkesin vücut yapısı, kaldırabildiği kilo farklıdır, kemik torbası vs yazanların da tabirleri hiç hoş değil.
gayet de 36 bedenim, kimi zaman 34 e bile girebiliyorum. o kiloya o boya derken ??
:) arkadaş nedense ısrarla olamazsın diyor sanki burda 36 beden olduğumu ilan ederek elime ne geçecekse?? 34 beden bazen göğüsten dar geliyor, bazen kalçadan,36 bedenin beli bol geliyor. aynen vücut yapısı çok önemli. yağ-kas oranı, sıkılık vs. ben pilates yapıyorum çok sıkılaştırıyor ve kas oranını artırıyor.
Tatlım üşenmedim vücut kitle endeksini hesapladım internetten. Sonuç söyle;
1.70 boy ve 60 kilo normal kilon şu an 65sin ama olması gereken ideal kilon 61.
Hiç bir erkeğin çok zayıf kadın takıntısı olduğunu düşünmüyorum. Ben eşinizin kendini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum. Mesela evde salaş ve bakımsız giyiniyorsanız giyindiğiniz kıyafetlerden ötürü kilolu gözükme ihtimaliniz yüksek. Yada vücudunuzun sadece belli bir bölgesinde özellikle sadece göbek, sadece basen kısmınızda fazlalıklar var ise bunu bir kadın gibi yorumlayamamış olabilir ve direkt zayıf kadın seviyorum demiş olabilir... Bu konuda ilgi çekici nokta ise eşinizinde kilolu olması madem çok rahatsız beraber bir spor salonuna yazılalım o zaman diyebilirsiniz kaldı ki bunu siz sadece sıkılaşmak adına yapın kilonuz normal.
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.69 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 48 kg
- İdeal Kilonuz: 61 kg
- Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 20.8 kg / metrekare
- Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
Konu sahibi öncelikle sizi tbr ederim 20 kg büyük bir başarı. Peki nasıl verdiniz kg, özelden yazarım demişsiniz, öğrenebilir miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?