• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir zayıflama iksiride benden

beyza 25

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
291
11
643
bugün internette kekiğin faydalarını araştırırken bir iksir dikkatimi çekti kızın biri uzun zamandır görmediği bir arkadaşını kuaförde görmüş dehşet kilo vermiş arkadaşı ve formülünü sormuş kızda anlatmış 2 demet maydanozu 5 kilo suya koyup kaynamaya başlayınca içine 1 yemek kaşığı kekik atıp biraz daha kaynatıyorsun altını kapatınca 2 limonu sıkıp sabah akşam aç karna içiliyormuş ben eşimle denicem kısmetse sonuçta zararlı değil denemekte yarar var
:40:

hayır canım bugün pazardan taze maydanoz alcam eve gidince kaynatıcam inşallah tahminim kötü değildir heralde

merhaba canım bugün başladım tadı kötü değil maydanoz tadı yok limon ve kekik tadı yoğun
:52:

Merhaba kızlar zayıflama formülleri arasında gezinirken bunu gördüm ve bu sabah yapıp içtim devam edebilirsem size burdan yazarım tadı fena değil fakat mideniz hassassa 1-2 saat kahvaltı etsenizde sanki sürekli kekik suyu içiyormuş gibi bir tat oluyor ağızda vede midede yanma :) şuan 65 gösteriyor tartı dediğim gibi devam edebilirsem değişiklikleri yazarım umarım işe yarar görüşmek üzere :)

5 kg su mu 1 günde mi içicez ? ben günde o kadar sıvı tüketemiyorum ki zaten

Back
X