Bir zuhtu demir hikayesi daha :)

terken06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
96
2
26
Ankara
Cumartesi oldum ameliyatimi ameliyattan onceki gun sadece 3 saat uyudum uyku tutmadi bi turlu. Saat 8.30 da hastahanede idim 10 da ameliyata girdim 1 e 10 kala filan yatagima getirilmistim. Gitmeden once onlugumu giydirip damar yolundan sakinlestirici verildi. Ameliyat sonrasi sancimolmadi sadece ilk 4 saat buzu hic indirmediler o biraz sikiyor insani gozler kapali . Tabi genzine kan akiyor yutkunma geliyor surekli. Saat 4 gibi kaldirip yuruttuler biraz biseyler yedim kendimi iyi hissettigim icinhastanede kalmak istemedim. Evde daha rahat edecegimi dusundum. Agizdan nefes almak ve oyle yemek yemek biseyler icmrk yoruyor biraz insani ama vucut bunada alisiyor. Bu gun doktorum kontrole cagirdi. Burnumunicini ilacla temizlediler bence teramisin goz merhemini burnuma sikip kulak copu ile gunde birkac kez boyle temizlicekmisim. Biraz aciyor tabi dikisler cokyeni. kapali teklikle oldum zuhtu bey tampon kullanmiyor ameliyatlarinda tamponum uoktu. Hic agrim olmadi ama gozumunbiri resmen sislikten kapandi ilk gun ve ertesi gun moralim cok bozuktu bumorluk sislik aylarca gecmez diyordum ama bu gunbile bayagi indi sislikler. Morluk kremi de cok fayda ediyor brnce baya msorluklarimda gecti. Ayrica burnum cok havada geliyor bana inecekmis su an alcida umariminer cok yukarda.
Aylarca arastirma sonucu sonunda oldum allah kimseyi pisman ettirmesin zor bir karar ve surec. Inaninen kolaykismi ameliyat olmak.
Herkese mutlu gunler diliyorum.
(Fiyat konusunda bisey diyemeyecegim muayenesi ucretsiz doktorun herkesin islemi farkli oldugundan fiyatta farkli olur ayrica yuz yuze gorusmek daha etkili oluyor)

Çok gecmis olsun canım. Şişlik ve morluklari sorun etme bir haftaya kadar hiçbirşeyin kalmaz. Bizleri fotosuz bırakma

çok geçmiş olsun canm çok guzel özetlemişin umarım begenırsın pişman olmazsın saglıkla kullanırsın inşallah :) fotoda koyarsın artık demı merak edıyoruz :)

çok geçmiş olsun canım güle güle kullan :)

Canim memnun musun peki su anda ? Yaklasik bir sene gecmis uzerinden. Ameliyat sonrasi sureci tekrar degerlendirebilir misin? Neler yasadin bu bir sene de. Ben de burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Ben de deviasyon da var ve neredeyse nefes alamiyorum. O yuzden saglik boyutunu da goz onunde bulundurarak bir karar vermek zorundayim. Ozelden mesaj yazamiyorum cevap verebilirsen cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…