Biraderim

Bazı insanlar biz bekarlara üzülerek bakıyor.vah vah yuvasını kuramadı vah vah yaşi da geçiyor çocuk olmaz
Tuh tuh ondan küçükler hep evlendi

Diye diye toplumda ne kadar evlenmemesi gereken tipler varsa bu mecburiyete ayak uydurmak için evlendi üstüne çocuk ya
Çocuk dışındaki yazdığınız herşeyi anneleri yapıyor genelde
Sevebilecekleri yiğenleri de varsa eksiklik hissetmiyor olabilirler.

Anneler de bi yaştan sonra yorulup (ki kendileri hazıra alistirmis) yaşlanınca evlensin de gitsin diye bakıyo ama :)

Mesajlarim karismis şuraya düzenleyim
Bekarlara üzülerek acıyarak bakan insanları anlamıyorum

Birçok sorunlu tip evleniyor çocuk yapıyor boşanıyor ya da boşanamıyor
Huzursuzluklar zincirleme böyle sürüp gidiyor

O yüzden nasıl ki evlenmek normalse bekar olmak da güzel:)

Hatta (lütfen taşlamayın ) çalışan ayakları üzerinde duran kadınlar için bekarlık muazzam
Ye iç gez toz tatillere çık akşam yemek soran yok bayramda anneme gidecez diye kavga eden yok eteğin boyunu pantolonun rengini problem eden yok:)

- Hangi şehirde?

- Eğitim seviyesi, mesleği nedir?

- Boyu kilosu tipi nasıl?

- hobileri neler Nerde gezmeyi sever?

Bunları alırsak konu sahibesi gelin adayları mesaj atsınlar
cherry canımsın, bu iş olursa düğünde şeref konuğumsun itiraz istemem
cevaplar:

mesleğini yazamam ifşa olursa düğününe beni çağırmaz

maddi durumu oldukça iyi diyelim
düzenli çalışır, hiç işsiz kaldığını bilmem, işini sever, geleceğini garantiye aldı şimdiden, epey birikimi var

tutumlu

il İzmir

boyu 180, kilosunu net bilmiyorum ama yapılı, eski fitnesçi

bilgisayar ve deniz tutkunu, bu iki konuyla ilgisi hobiyi çoktan geçti, profesyonel düzeyde, tutku derecesinde seviyor, dolayısıyla iş dışında gezdiği yerler hep bu iki konuyla ilgili

çocukları çok sever

içkisi var, sosyal içici,sigara kumar zinhar karşı

negatif yönleri, konuşmayı pek sevmez( ya da benimle konuşmayı sevmiyor, bilmiyorum)

hiç romantik değil, ciğerini biliyorum,düz adam

annesine düşkün, annesi de ona düşkün ama sıkıntı yaratır mı bilmiyorum çünkü annem o ne isterse öyle davranır

bir de bonus olarak şahane bir ablası var

evet,kızlar, napalım? var mı benim gibi görümce isteyen?

Teta healing araştırmanızı tavsiye ederim. Bi tanıdığım da aynı bu durumdaydı. Teta seansı yapıldı çakraları kapalıydı evlilik ile ilgili açıldı. 2 ay içinde 40 yaşında evlendi. İnstagram kullanıyorsanız eğer teta healing uzmanları var bir sorun sohbet edin size bilgi verirler

Orası öyle ama evde de aynı şekilde pışpışlamaya devam.
Evlenmeyene hak veririm ben.
O kadar özlüyorum ki bazen tek yaşadığım evimi,o halimi.
Şu an adım atmak için çocuklarin uykusu,ıvırı zıvırına uymak zorundayım.
Bu yaşta şu anki aklımda bekar kalsaydım,sanırım öyle kalmaya devam ederdim.

[/QUOTE]
ay Esra hadi hayırlısı, inşallah tez zamanda alırız kucağımıza yeğenlerimizi

Son maddeye bittim
Nerde siniz gelin adayları buyurun

kadinlar için söylediklerinize katılıyorum

ay Esra hadi hayırlısı, inşallah tez zamanda alırız kucağımıza yeğenlerimizi
[/QUOTE]
Amin amin inşallah

sen ne diyosun özgem, oymakla kalmaz topa koyar yazıyorum tıkır tıkır ama bi yandan da ifşa olursam diye üç buçuk haldeyim
P piraye Esra Daha koooskoca kk danda bulamazsaniz saglam ufuren bir hocaya okutun

Yanliz bilseler ikiside sizi oyar
buradan çıkmazsa hoca da kâr etmez bence

sen ne diyosun özgem, oymakla kalmaz topa koyar yazıyorum tıkır tıkır ama bi yandan da ifşa olursam diye üç buçuk haldeyim

buradan çıkmazsa hoca da kâr etmez bence
Ayy yeminle oyar Buraya mesaj yazarken Whatsapa girdim, çevrimiçi görünce aklım uçtu sanki yakalanmışım gibi

Problem sizde olabilir mi ? Çünkü yuva sizin istemenizle değil onun istemesiyle kurulur adam istemiyor yani gay mı bilmem ne mi bir sebebe gerek yok adam en büyük sebebi keyfi istemiyor

Bence icinden gelmiyor bazen boyle oluyor karsina cikanlar da " iste bu o "hissiyati vermiyor ,degisik bir ruh hali ....bir uzmandan dinlemistim ya fiziksel bir sorunu vardir utaniyordur ya da korkuyordur demisti yanasmayanlara ama zaten erkeklerin.evlilikten.cekindiklero.bir sır degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…