Çocuk dışındaki yazdığınız herşeyi anneleri yapıyor genelde
Sevebilecekleri yiğenleri de varsa eksiklik hissetmiyor olabilirler.
Belki de aslında çabalıyor ve size belli etmiyordur.uygun kimse çıkmadı diyor, ama bir çabası da yok
cherry canımsın, bu iş olursa düğünde şeref konuğumsun itiraz istemem- Hangi şehirde?
- Eğitim seviyesi, mesleği nedir?
- Boyu kilosu tipi nasıl?
- hobileri neler Nerde gezmeyi sever?
Bunları alırsak konu sahibesi gelin adayları mesaj atsınlar
Aaaa bizim umutsuz sizin gelin oluyomuş bi de :)anam yoksa.?...allah muhafaza, tövbe de hemşire
Orası öyle ama evde de aynı şekilde pışpışlamaya devam.Bazı insanlar biz bekarlara üzülerek bakıyor.vah vah yuvasını kuramadı vah vah yaşi da geçiyor çocuk olmaz
Tuh tuh ondan küçükler hep evlendi
Diye diye toplumda ne kadar evlenmemesi gereken tipler varsa bu mecburiyete ayak uydurmak için evlendi üstüne çocuk ya
Anneler de bi yaştan sonra yorulup (ki kendileri hazıra alistirmis) yaşlanınca evlensin de gitsin diye bakıyo ama :)
keşke öyle olsaAcaba var da size anlatmıyor olabilir mi? Ketum kişilikler bellidir. Öyle kolay kolay anlatmazlar herşeylerini.
ay Esra hadi hayırlısı, inşallah tez zamanda alırız kucağımıza yeğenlerimizi33 yaşında, 180 üzeri boyu, 75 civarı kilosu var. Sarışın, renkli gözlü. Tesadüfen karşılaştığı bir yapımcıdan oyunculuk teklifi aldı ama değerlendirmedi çünkü salakÖnlisans mezunu, elektronik alanında çalışıyor. İş saatleri yoğun olduğu için evden işe işten eve bir hayatı var uzun süredir. Sanırım o yüzden başımıza kaldı ilgilenen kızlar eqlesin özelden foti atarım ahahahah
Ahahahah girisimci kisilik kendini nasil belli ediyor- Hangi şehirde?
- Eğitim seviyesi, mesleği nedir?
- Boyu kilosu tipi nasıl?
- hobileri neler Nerde gezmeyi sever?
Bunları alırsak konu sahibesi gelin adayları mesaj atsınlar
cherry canımsın, bu iş olursa düğünde şeref konuğumsun itiraz istemem
cevaplar:
mesleğini yazamam ifşa olursa düğününe beni çağırmaz
maddi durumu oldukça iyi diyelim
düzenli çalışır, hiç işsiz kaldığını bilmem, işini sever, geleceğini garantiye aldı şimdiden, epey birikimi var
tutumlu
il İzmir
boyu 180, kilosunu net bilmiyorum ama yapılı, eski fitnesçi
bilgisayar ve deniz tutkunu, bu iki konuyla ilgisi hobiyi çoktan geçti, profesyonel düzeyde, tutku derecesinde seviyor, dolayısıyla iş dışında gezdiği yerler hep bu iki konuyla ilgili
çocukları çok sever
içkisi var, sosyal içici,sigara kumar zinhar karşı
negatif yönleri, konuşmayı pek sevmez( ya da benimle konuşmayı sevmiyor, bilmiyorum)
hiç romantik değil, ciğerini biliyorum,düz adam
annesine düşkün, annesi de ona düşkün ama sıkıntı yaratır mı bilmiyorum çünkü annem o ne isterse öyle davranır
bir de bonus olarak şahane bir ablası var
evet,kızlar, napalım? var mı benim gibi görümce isteyen?
kadinlar için söylediklerinize katılıyorumMesajlarim karismis şuraya düzenleyim
Bekarlara üzülerek acıyarak bakan insanları anlamıyorum
Birçok sorunlu tip evleniyor çocuk yapıyor boşanıyor ya da boşanamıyor
Huzursuzluklar zincirleme böyle sürüp gidiyor
O yüzden nasıl ki evlenmek normalse bekar olmak da güzel:)
Hatta (lütfen taşlamayın) çalışan ayakları üzerinde duran kadınlar için bekarlık muazzam
Ye iç gez toz tatillere çık akşam yemek soran yok bayramda anneme gidecez diye kavga eden yok eteğin boyunu pantolonun rengini problem eden yok:)
sen ne diyosun özgem, oymakla kalmaz topa koyaryazıyorum tıkır tıkır ama bi yandan da ifşa olursam diye üç buçuk haldeyim
buradan çıkmazsa hoca da kâr etmez bence
Ayy yeminle oyarsen ne diyosun özgem, oymakla kalmaz topa koyaryazıyorum tıkır tıkır ama bi yandan da ifşa olursam diye üç buçuk haldeyim
buradan çıkmazsa hoca da kâr etmez bence
Problem sizde olabilir mi ? Çünkü yuva sizin istemenizle değil onun istemesiyle kurulur adam istemiyor yani gay mı bilmem ne mi bir sebebe gerek yok adam en büyük sebebi keyfi istemiyorArkadaşlar benim erkek kardeşim,39 yaşında ve hala bekar,hiç evlenmedi,nişanlamadı,annemin tanıştırdığı herkese bir kulp takti, bildiğim uzun ilişkisi yok, bizimle hiçbirşey paylaşmaz zaten, dışardan bakınca işinde gücünde sessiz maskulen bir adam, gay olduguna ihtimal vermiyorum ,ama artik bir yuva kursun istiyoruz, ne yapılabilir sizce? ya da benim goremedigim başka bir sorun olabilir mi? yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?