Ahahaha yaaa bakış açılarımız aynı resmencherry canımsın, bu iş olursa düğünde şeref konuğumsun itiraz istemem
cevaplar:
mesleğini yazamam ifşa olursa düğününe beni çağırmaz
maddi durumu oldukça iyi diyelim
düzenli çalışır, hiç işsiz kaldığını bilmem, işini sever, geleceğini garantiye aldı şimdiden, epey birikimi var
tutumlu
il İzmir
boyu 180, kilosunu net bilmiyorum ama yapılı, eski fitnesçi
bilgisayar ve deniz tutkunu, bu iki konuyla ilgisi hobiyi çoktan geçti, profesyonel düzeyde, tutku derecesinde seviyor, dolayısıyla iş dışında gezdiği yerler hep bu iki konuyla ilgili
çocukları çok sever
içkisi var, sosyal içici,sigara kumar zinhar karşı
negatif yönleri, konuşmayı pek sevmez( ya da benimle konuşmayı sevmiyor, bilmiyorum)
hiç romantik değil, ciğerini biliyorum,düz adam
annesine düşkün, annesi de ona düşkün ama sıkıntı yaratır mı bilmiyorum çünkü annem o ne isterse öyle davranır
bir de bonus olarak şahane bir ablası var
evet,kızlar, napalım? var mı benim gibi görümce isteyen?
doğru valla, keyfi o kadar yerinde ki umrunda değil, baba olmak için geç kaldığıni farkettiginde üzülmesin istiyorum , abla olarak bu yıla kadar destekledim yalnızlığını, annemin ataklarına göğüs gerdim ama yanlış mı yapıyorum, artık biraz dürtüklesem mı diye düşünüyorum şu anda, ne yapayım, kazık kadar da olsa kardeşProblem sizde olabilir mi ? Çünkü yuva sizin istemenizle değil onun istemesiyle kurulur adam istemiyor yani gay mı bilmem ne mi bir sebebe gerek yok adam en büyük sebebi keyfi istemiyor
bu ikisi kesin zaten, özgür ruhunu sevdiğım avaresi, yeter da 40 yıldır özgürsün zaten, guldun, eğlendin, bitti, biraz da soya çalış, bir yeğen ver kucağımıza diyesim var ama diyemiyorum, neden? çünkü kızarBelki maddi durumuna güveniyledir. Yada özgür ruhludur.
[e
bu ikisi kesin zaten, özgür ruhunu sevdiğım avaresi, yeter da 40 yıldır özgürsün zaten, guldun, eğlendin, bitti, biraz da soya çalış, bir yeğen ver kucağımıza diyesim var ama diyemiyorum, neden? çünkü kızar
dogru söyluyorsun canim erkek için 39_40 çok geç değil ama hemen bugün tanışıp evlenemez ki?karşılıklı tanıştım, begendim,tanıdım demek bile en az 2 yil, sonra hemen çocuk yapacaklar mi? bekleyecekler mi? istediklerinde hemen olacak mı? ne bileyim ben +5 yıl düşünüyorum çocuk işini, 45 de bana geç gibi geliyor59 yaşında gibi anlatmışsınız. Yaşı gayet normal.
AkrepKova burcu falan mı? Bazı erkekler evlenmesi daha iyi cidden. Bu özgür ruhlu tipler insanı hasta ediyor.
öyle deme be cherry m...belki kendi gibi özgür ruhlu bir kız bulur, iki özgür kafa kafaya verip, çocuğu bana bırakıp , kolkola fırt fırt gezip mutlu olurlar, hiç mi ihtimal yok diyosun?Kova burcu falan mı? Bazı erkekler evlenmesi daha iyi cidden. Bu özgür ruhlu tipler insanı hasta ediyor.
7 numara diye bir dizi vardi trt nindogru söyluyorsun canim erkek için 39_40 çok geç değil ama hemen bugün tanışıp evlenemez ki?karşılıklı tanıştım, begendim,tanıdım demek bile en az 2 yil, sonra hemen çocuk yapacaklar mi? bekleyecekler mi? istediklerinde hemen olacak mı? ne bileyim ben +5 yıl düşünüyorum çocuk işini, 45 de bana geç gibi geliyor
allah iyiliğini versin, sesli güldüm yeminle, biliyorum Zeliha yı, aynen ona döndüm7 numara diye bir dizi vardi trt nin zeliha karakteri vardi ne gorse bebeler bebelere bagliyordu.
Sen gibi direk biz bunlari eversek nisani sozu 3 ay hemen hamile kalsa seneyede bebeler kucagimizda vahidimmmm o geldi aklimasu anli ruh halinle zelihaya baglamisin direk
Hayirlisi hayirlisi oda olur
iyi fikir baktırayım ona da nerden bakılır?Komik gelecek belki ama doğum haritasına mı baktırsanız
Astrologların dediğine göre Venüs'ü başak burcunda olanlar ya hiç evlenemezlermiş yada çok geç evlenirlermiş.
Venüs'ü başak burcundaysa umudu kesin ona göre
Öyle mi dersin. Son yıllarda hiç görmedim böyle karşılıksız fedakar hanımlar. (Geçmişin, annelerin ezikliğidir belki) Devir değişti. Erkekler de farkında belli yaştan sonra bekar dolu adam var ortalıkta. Dediğin gibi olsa can atarlardı.Aslında tam tersi.evlilik erkekler için bulunmaz nimet.
Yemeğini yapan var temizliğini yapan var çocuk yapıp bakan var
Oh ne ala memleket
Bir uye teta healing (cakra actirmaymis) onermisKomik gelecek belki ama doğum haritasına mı baktırsanız
Astrologların dediğine göre Venüs'ü başak burcunda olanlar ya hiç evlenemezlermiş yada çok geç evlenirlermiş.
Venüs'ü başak burcundaysa umudu kesin ona göre
biliyordum burda bu işin her türlü çözüleceğini, yaşasın kkBir uye teta healing (cakta actirmaymis) onermis
Ben olmazsa nefesi kuvvetli hoca artikcozer dedim (saka)
Sen astrolog diyosun
Turbe onerisi is loading :)
Allah kk hatunlarindan korusun elimize dusurmesin her turlu bas yakariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?