Bırak gitsin- yok yahu ne işi var

Altagracia_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
1.514
3.919
133
Merhaba arkadaslar
Eşimin stresli ve yoğun çalıştığı bi işi var ayda bir-iki akşam arkadaşlarıyla çıkıp bikaç kadeh içiyor.
Bu buluşmalara ikidir aynı şirkette çalıştığı kadın arkadaslarıda geliyor. İlkinde rahatsız oldum geçerken uğradılar gibi birsey dedi ikincide birinin katılabilceğini söylemişti gece instagrama bi story toplamda 6 kişi 2si kadın ağız kulaklarda gece yarısı önlerinde rakı sofrası bi foto
Benim ailem ekli eşimde ben evde çocuk bakıyorum o gece yarısı kadınlı alkol sofralarında hoş bi görüntü değil bence. Neyse aradım ve rahatsız olduğumu söyledim hemen kaldırdı özür diledi düşünemedim dedi. Eve geldiğinde artık kadınlarda katılcaksa birdaha gitmiceğini söyledim tamam dedi
Aradan birkaç hafta geçti watsap konusmalarında grubun tekrar toplandığını eşimide çağırdıklarını gördüm bana yansıtmadı
Gerçekten çok kararsız kaldım, şimdi sizlere sorum bırakayım gitsin mi? biz gece çıkamıyoruz bebeğimden dolayı, eşime iyi geliyor çıkıp kafa dağıtıyor yoksa böyle devam mı?

Tabi ki bırakmayın, öyle bir şey olamaz. Siz evde, o eğlencede hemde alkollü hemde başka kadınlar var. Eşinizin zaten gitmek istememesi lazım. Siz aynı şeyi yapmayı deneyin çocuğa o baksın. Alköllü ve kız erkek karışık bir grupla dışarı çıkın bakalım oluyor mu?

Benim kucuk bebegim var esim de cok destek oluyor elinden geldigince. Ben nadiren gitmesine bisey demiyorum cok bunaliyoruz cunku ona iyi geldigini dusunuyorum. Is yerindeki kadin arkadaslarini hep tanirim tanimadiklarimda var. Ama hic sorun etmedim. Bisey yaparsa kendine benim esaret altina almamla bisey olmaz yapacak adam yapar. Esin destekcinse ve bebk buyudugu zaman senin de kendi arkafaslarinla cikmana ses etmeyen biriyse kafasini dagitsin. Yaparsa kendine yapar

O kafasını dağıtacak hem de bayan arkadaşlarıyla. Bi akşam da sen bırak bebeği ona, sen çık erkek arkadaşlarınla bakalım ne olacak.

Çocuk kaç yaşında. Bırakabileceğini bir yer varsa beraber gidin. Aksi halde ben olsam izin vermem

Şahsen gitmesine karşı çıkmazdım. Beni tanımadan önce de bayan arkadaşları vardi arkadas grubunda. Ayni zaman benim arkadas cevremde erkekler vardı. Yani artik evlisin etrafinda kadin olamaz diye birsey desem komik olur çünkü her gün etrafında hemşireler felan var. Yani ben eşime güveniyorum bu konuda. Oda bana karismazdi. Bide is yerinden bayanlarsa ve aldatacak olsa iş yerinde zaten aldatir. Yani hususi raki sofrasina gerek yok. Zaten eşlerimize yaklaşan her kadin atlayacak diye bir kural da yok

Izin vermeyin.

Erkek Erkeğe olsa neyse de.

Sizde çok bunaldım deyip erkek Sofrasında alkol alın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…