- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Tabi ki bırakmayın, öyle bir şey olamaz. Siz evde, o eğlencede hemde alkollü hemde başka kadınlar var. Eşinizin zaten gitmek istememesi lazım. Siz aynı şeyi yapmayı deneyin çocuğa o baksın. Alköllü ve kız erkek karışık bir grupla dışarı çıkın bakalım oluyor mu?Merhaba arkadaslar
Eşimin stresli ve yoğun çalıştığı bi işi var ayda bir-iki akşam arkadaşlarıyla çıkıp bikaç kadeh içiyor.
Bu buluşmalara ikidir aynı şirkette çalıştığı kadın arkadaslarıda geliyor. İlkinde rahatsız oldum geçerken uğradılar gibi birsey dedi ikincide birinin katılabilceğini söylemişti gece instagrama bi story toplamda 6 kişi 2si kadın ağız kulaklarda gece yarısı önlerinde rakı sofrası bi foto
Benim ailem ekli eşimde ben evde çocuk bakıyorum o gece yarısı kadınlı alkol sofralarında hoş bi görüntü değil bence. Neyse aradım ve rahatsız olduğumu söyledim hemen kaldırdı özür diledi düşünemedim dedi. Eve geldiğinde artık kadınlarda katılcaksa birdaha gitmiceğini söyledim tamam dedi
Aradan birkaç hafta geçti watsap konusmalarında grubun tekrar toplandığını eşimide çağırdıklarını gördüm bana yansıtmadı
Gerçekten çok kararsız kaldım, şimdi sizlere sorum bırakayım gitsin mi? biz gece çıkamıyoruz bebeğimden dolayı, eşime iyi geliyor çıkıp kafa dağıtıyor yoksa böyle devam mı?
Ayda bir iki oluyorDoğru mu anladım bu buluşmalar çok mu sık oluyor? Sizden aldığı zaman ve parayla gitmesi hoş değil
Bilemiyorum yani, sizin erkeklerle oturmanızı sorun etmiyorsa ?Ayda bir iki oluyor
Beraber zaman geciririz o konuda sıkıntı yok ama gece çıkamıyoruz bebegım var
Nişanlıymış biri hemen eklenmiş instagramda baktım fotolara :)Kadin arkadaslari bekar galiba.
10 aylık henüzÇocuk kaç yaşında. Bırakabileceğini bir yer varsa beraber gidin. Aksi halde ben olsam izin vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?