Bırak gitsin- yok yahu ne işi var

Ben izin vermezdim ..

O sizin erkekli bir rakı sofrasında oturmanıza birşey dermi ?
Eşim ünideyken otururdu arkadaslarıyla sık sık buluşurlardı veya sabaha kadar kız arkadaşının evinde ders çalısırlardı ama ben o kızları tanıyordum evlerine girip çıkıyodum. Bu kadınları hiç tanımıyorum

Valla senın verceğin karar.
Eşiminde iş arkadaşlarıyla toplantısı oluyor . Eğer kızlarla gitcekse beraber gidiyoruz . Evde br çocuğum olsa eşim çıkmak istese bugun sen çık .. Yarın bende Erkek arkadaşlarımla içmeye çıkıcam çocuğa bakarsın derdim .. Yiyosa..
Sankı çocugu tek ben yaptım ..

Eşimin arkadaşlarıyla çıkmasına laf etmem. Ben çıkmak istersem o da karışmaz oturur evde çocuğa bakar..

Ama alkollü ortamda başka kadın arkadaşlar?? O kadar modern olamiciim üzgünüm..

Kendi demesi lazım karım evde bunalıyor ben en azından işte bebek olayından biraz olsun uzaklaşıyorum. Bir de içkili ortamda kadınlarla da oturup iyice karıma haksızlık etmiyim diye
Var mı öyle düşünceli adam. Doğum iznim bitti aylarca iki kucuk bebekle saclarimi bile tarayamadim. Yeri geldi ogleye kadar kahvaltı yapamadim. ü ise baslayacagim. Eşim 'ooo kaç aydır ise gitmiyorsun iyi dinlendin haaaa ' dedi.
Onlara göre biz evde dinlenip keyif yapıyoruz.

Eşimin arkadaşlarıyla çıkmasına laf etmem. Ben çıkmak istersem o da karışmaz oturur evde çocuğa bakar..

Ama alkollü ortamda başka kadın arkadaşlar?? O kadar modern olamiciim üzgünüm..
Değil mi ya grupta başka evli erkeklerde var birinin karısıda gece 2-3de eve dönüyormuş alkol ortamı eşlerin farklıymış ben de mi sorun var diye düşündüm de ben evde çocuk bakıyorum arkadaşlarımla içmiyorum ki

ayda iki fazla geldi bana..
işyerindekilerle alkollü ortamda fazla samimi olmak iyi değildir.
bu tip organizasyonlar senede bir iki olur.
erkek arkadaşlarıyla da ayda bir iki ayda bir çıksın.
siz de belki akşam olmasa da, en azından haftasonu bırakıp arkadaşlarınızla buluşun veya istediğiniz her neyse onu yapın derim.

Bilmiyorum biz flört döneminden beri hiç ayrı gayrı takılmayız.
Bebek olunca daha çok evde olması gerekir gibime geldi.
Tüm gün sen ilgilenirken akşam da onun destek olması iyi olmaz mı?
Ne bileyim,özlemiyor mu bebeği?
Allahım korusun bir şey olsa alkollü mü gelecek yanına?
Benim bu senaryoları arttırabilme kapasitem devam eder.
Bana göre değil kısaca.
İzin vermem demeyeyim de bu tarz isteği olan adamla evlenmezdim. Nitekim çoooook baştan konuşmuştuk.

Kendi demesi lazım karım evde bunalıyor ben en azından işte bebek olayından biraz olsun uzaklaşıyorum. Bir de içkili ortamda kadınlarla da oturup iyice karıma haksızlık etmiyim diye
Ben söyleyince hak verdi zaten birdaha teklif etmedi
Bu sefer acaba ben mi haksızlık ettim bırakayım kafasını dağıtsın diye düşündüm ki yorumlarla anladım ki fazla anlayışlıymışım :)

Sizi işkillendirmek istemem ama kuzenimi eşi yakın zamanda evlerine girip çıkan, sofralarında yemek yiyen bir kadınla aldattı.
İkisinin ortak arkadaşıydı kadın.
Damat şimdi o kadınla, anlaşmalı boşanmak için uğraşıyor,kuzenim oralı olmuyor.
Demem o ki o tanıdık kadınlara-kızlara da güven olmuyor. Bu iş adamlarda bitiyor.
Ben olsam eşimin başka kadınların da olduğu alkollü ortamlarda bensiz bulunmasından huzursuz olurdum, üstelik ben evde ikimizin çocuğuna bakarken.
Beyfendi bir zahmet çoçuğunuz büyüyene kadar bazı zevklerinden ve eğlencesinden feragat etsin ya da sıklığını azaltsın.
Çocuğun sorumluluğunu sadece anneye yükleyen babalara kızıyorum.

Asla izin verme.
Kadının düşmanı yine kadın oluyor.

Kargalara yemeğini kaptırma derim.
Israr et gitmesin. Sonrası çok acı olur...

Güven problemim yok 8 senedir beraberiz bir bakışını bile yakalamadım ama bu demek değil ki asla beni aldatmaz. Beşer şaşar

Ağzına tuvalet terliğiyle vuraydın ya..
(Terlik fırlatan emojisi istiyorum)..

Benim çenem hiç durmaz bu durumda. Eşime de bunalımımı iyi yansıttığım için cesaret edemez böyle demeye..

Ben doğru bulmuyorum kafa dagitacaksa sizle birlik folm izlesin esi ve cocuguyla vakit gecirsin bunun sonu kötü yani asla göndermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…