- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Eşim ünideyken otururdu arkadaslarıyla sık sık buluşurlardı veya sabaha kadar kız arkadaşının evinde ders çalısırlardı ama ben o kızları tanıyordum evlerine girip çıkıyodum. Bu kadınları hiç tanımıyorumBen izin vermezdim ..
O sizin erkekli bir rakı sofrasında oturmanıza birşey dermi ?
Bilemeyecegim. Ayda 1 defa gitse bari kafasını dagitsa size pozitif dönüşü olur diye dusunudüşün.10 aylık henüz
Bırakın bir gece bırakmayı 10 dakika bırakıcak kimsem yok. Ailelerden farklı şehirlerdeyı
Bebekten önce zaten hep ikimiz çıkardık ozaman arkadaslarıyla çıkma ihtiyacı duymuyorduSenınle neden cıkmıyor bebek onun da bebegi otursun evınde o zaman
Valla senın verceğin karar.Eşim ünideyken otururdu arkadaslarıyla sık sık buluşurlardı veya sabaha kadar kız arkadaşının evinde ders çalısırlardı ama ben o kızları tanıyordum evlerine girip çıkıyodum. Bu kadınları hiç tanımıyorum
Bende onu bilemıyorum hiç erkeklerle oturmadım hiçde sevmem kız muhabbetine bayılırımBilemiyorum yani, sizin erkeklerle oturmanızı sorun etmiyorsa ?
Var mı öyle düşünceli adam. Doğum iznim bitti aylarca iki kucuk bebekle saclarimi bile tarayamadim. Yeri geldi ogleye kadar kahvaltı yapamadim. ü ise baslayacagim. Eşim 'ooo kaç aydır ise gitmiyorsun iyi dinlendin haaaa ' dedi.Kendi demesi lazım karım evde bunalıyor ben en azından işte bebek olayından biraz olsun uzaklaşıyorum. Bir de içkili ortamda kadınlarla da oturup iyice karıma haksızlık etmiyim diye
Değil mi ya grupta başka evli erkeklerde var birinin karısıda gece 2-3de eve dönüyormuş alkol ortamı eşlerin farklıymış ben de mi sorun var diye düşündüm de ben evde çocuk bakıyorum arkadaşlarımla içmiyorum kiEşimin arkadaşlarıyla çıkmasına laf etmem. Ben çıkmak istersem o da karışmaz oturur evde çocuğa bakar..
Ama alkollü ortamda başka kadın arkadaşlar?? O kadar modern olamiciim üzgünüm..
Ben söyleyince hak verdi zaten birdaha teklif etmediKendi demesi lazım karım evde bunalıyor ben en azından işte bebek olayından biraz olsun uzaklaşıyorum. Bir de içkili ortamda kadınlarla da oturup iyice karıma haksızlık etmiyim diye
Sizi işkillendirmek istemem ama kuzenimi eşi yakın zamanda evlerine girip çıkan, sofralarında yemek yiyen bir kadınla aldattı.Eşim ünideyken otururdu arkadaslarıyla sık sık buluşurlardı veya sabaha kadar kız arkadaşının evinde ders çalısırlardı ama ben o kızları tanıyordum evlerine girip çıkıyodum. Bu kadınları hiç tanımıyorum
Güven problemim yok 8 senedir beraberiz bir bakışını bile yakalamadım ama bu demek değil ki asla beni aldatmaz. Beşer şaşarSizi işkillendirmek istemem ama kuzenimi eşi yakın zamanda evlerine girip çıkan, sofralarında yemek yiyen bir kadınla aldattı.
İkisinin ortak arkadaşıydı kadın.
Damat şimdi o kadınla, anlaşmalı boşanmak için uğraşıyor,kuzenim oralı olmuyor.
Demem o ki o tanıdık kadınlara-kızlara da güven olmuyor. Bu iş adamlarda bitiyor.
Ben olsam eşimin başka kadınların da olduğu alkollü ortamlarda bensiz bulunmasından huzursuz olurdum, üstelik ben evde ikimizin çocuğuna bakarken.
Beyfendi bir zahmet çoçuğunuz büyüyene kadar bazı zevklerinden ve eğlencesinden feragat etsin ya da sıklığını azaltsın.
Çocuğun sorumluluğunu sadece anneye yükleyen babalara kızıyorum.
Var mı öyle düşünceli adam. Doğum iznim bitti aylarca iki kucuk bebekle saclarimi bile tarayamadim. Yeri geldi ogleye kadar kahvaltı yapamadim. ü ise baslayacagim. Eşim 'ooo kaç aydır ise gitmiyorsun iyi dinlendin haaaa ' dedi.
Onlara göre biz evde dinlenip keyif yapıyoruz.
Ben doğru bulmuyorum kafa dagitacaksa sizle birlik folm izlesin esi ve cocuguyla vakit gecirsin bunun sonu kötü yani asla göndermeyinMerhaba arkadaslar
Eşimin stresli ve yoğun çalıştığı bi işi var ayda bir-iki akşam arkadaşlarıyla çıkıp bikaç kadeh içiyor.
Bu buluşmalara ikidir aynı şirkette çalıştığı kadın arkadaslarıda geliyor. İlkinde rahatsız oldum geçerken uğradılar gibi birsey dedi ikincide birinin katılabilceğini söylemişti gece instagrama bi story toplamda 6 kişi 2si kadın ağız kulaklarda gece yarısı önlerinde rakı sofrası bi foto
Benim ailem ekli eşimde ben evde çocuk bakıyorum o gece yarısı kadınlı alkol sofralarında hoş bi görüntü değil bence. Neyse aradım ve rahatsız olduğumu söyledim hemen kaldırdı özür diledi düşünemedim dedi. Eve geldiğinde artık kadınlarda katılcaksa birdaha gitmiceğini söyledim tamam dedi
Aradan birkaç hafta geçti watsap konusmalarında grubun tekrar toplandığını eşimide çağırdıklarını gördüm bana yansıtmadı
Gerçekten çok kararsız kaldım, şimdi sizlere sorum bırakayım gitsin mi? biz gece çıkamıyoruz bebeğimden dolayı, eşime iyi geliyor çıkıp kafa dağıtıyor yoksa böyle devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?