- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.826
- 548
- 51
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Ben bu 'boşan' yorumunu ironi olarak yorumlamıştım.Yok artık ya şu her duruma "boşan" diyen kişileri de bir türlü anlamıyorum. O kadar kolay mı ya evlenmek, boşanmak. Ayrıca konunun boşanmayı gerektirecek neyi var ?
Konu sahibi, bence çok sık tekrarlandığı taktirde rahatsız olmalısınız. Arkadaşları ile bir şekilde tanışmayı deneyin. Belki de rahatsız olacağınız bir durum yoktur. Çiftlerin kendilerine ve arkadaşlarına da ayırmaları gereken bir zaman olması gerektiğine inanıyorum ben. Yalnız ,bu durum ,siz evde sürekli çocuk bakarken eşiniz de sürekli kadınlı-erkekli ortamlarda eğlenmesine dönüşüyorsa orada sıkıntı var bence. Durum böyle midir değil midir bilmiyorum tabi bunu siz daha iyi bilirsiniz. Rahatsız olduğunuz noktaları paylaşmayı deneyin. Arada çocuğu bırakacağınız bir yer olursa sizde eşinize katılın. Belki böylelikle rahatsız olduğunuz noktalar üzerinden daha iyi düşünme fırsatı yakalarsınız.
Ben de onu diyorum iş kocalarımızda biter.Güven problemim yok 8 senedir beraberiz bir bakışını bile yakalamadım ama bu demek değil ki asla beni aldatmaz. Beşer şaşar
Umarım ironidir. Ama bu forumda her duruma "boşan canım, ben olsam hemen boşardım" gibi o kadar yorum görüyorum ki alakasız konularda. Aile olmak bu kadar basit olmamalı. Ben evli değilim ama her durumda boşanılmayacağının da farkındayım. Ben de sizin gibi şaşıp kalıyorum.Ben bu 'boşan' yorumunu ironi olarak yorumlamıştım.
Değilse şaka gibi gerçekten, boşanacak bir durum yok ortada.
Her konuya 'boşan' yazanlar evli mi?
Merak ediyorum.
Erkeklerin kafasını değil hayat arkadaşımın kafasını düşünüyorum. Yollamaz sanırım grupta birkaç evli erkek var ve dediğiniz gibi birinin karısı gece yarıları eve dönüyormuş karı-koca olarak içki arkadaşları farklı imiş. Her ailenin dinamiği farklı ben evde bebek pışpışlıyorum onun gibi olsaydım bu karma gruptan ben de rahatsız olmazdım. Kızlardan biride nişanlı bi biz böyle karışıyoruz galiba anlamadım ki herkes pek bi anlayışlı :/
ben bu tarz ortamlara eşimi tek yollamıyorum, bende gitmem o da gidemez kafasındayım. ben sehır dısında isem falan bazen dışarı çıkar o da sadece erkek erkeğe olan bir ortama gidebilir, ondada belirli saatte evde olması şartı ile ama ben evde oturup çocuk bakacağım o dışarda gününü gün edecek ben buna gelemem..Merhaba arkadaslar
Eşimin stresli ve yoğun çalıştığı bi işi var ayda bir-iki akşam arkadaşlarıyla çıkıp bikaç kadeh içiyor.
Bu buluşmalara ikidir aynı şirkette çalıştığı kadın arkadaslarıda geliyor. İlkinde rahatsız oldum geçerken uğradılar gibi birsey dedi ikincide birinin katılabilceğini söylemişti gece instagrama bi story toplamda 6 kişi 2si kadın ağız kulaklarda gece yarısı önlerinde rakı sofrası bi foto
Benim ailem ekli eşimde ben evde çocuk bakıyorum o gece yarısı kadınlı alkol sofralarında hoş bi görüntü değil bence. Neyse aradım ve rahatsız olduğumu söyledim hemen kaldırdı özür diledi düşünemedim dedi. Eve geldiğinde artık kadınlarda katılcaksa birdaha gitmiceğini söyledim tamam dedi
Aradan birkaç hafta geçti watsap konusmalarında grubun tekrar toplandığını eşimide çağırdıklarını gördüm bana yansıtmadı
Gerçekten çok kararsız kaldım, şimdi sizlere sorum bırakayım gitsin mi? biz gece çıkamıyoruz bebeğimden dolayı, eşime iyi geliyor çıkıp kafa dağıtıyor yoksa böyle devam mı?
İş arkadaslarıyla aynı masada içki içti diye hayat arkadaşlığında mı çıkması gerek?Hayat arkadasi da boyle yapiyorsa, oyle diyelim o zaman. :)
O ayri icki arkadaslariyla takilan cift bile sizden daha makbul gotunuyor cunku biri evde oturup oteki icki sofralarinda takilmiyor. Benim ve esimin hayat tarzimiza uygun degil boyle seyler ama iki tarafinda kabullendigi ve yapabildigi bir durum var ortada. Ancak sizin esiniz ayni durumda sizi yollamaz mış zaten.
O yuzden fazla dusunuyorsunuz erkeklerin kafasini.
Haklısınız pişman oldum zaten herkes kendi ilişkisine göre yorum yapıyor da eşim gidiyor diye neredeyse karakterine laf söylücekler.Ben kendim git derim kocama boyle bir durumda ve karismam, bazi uyeler o size izin verir mi falan demis , benim de esim bana karismaz
Bu bakis acisi , yasayis sekli , guven , kadin-erkek iliskilerine bakis ile alakali bir konu
Buna benzer tonlarca konu aciliyor burada , kimi hayatta olmaz diyor , kimi de benim gibi tabi ki gidebilir diyor
Buna burada bir cozum bulamazsiniz
Siz ne dusunuyorsunuz? Iliskiniz nasil ? Gitmesi sizi rahatsiz ediyor mu ?
Bunlari cevaplamasi gereken sizsiniz
Bunlar bdv icin riskli konular :)Haklısınız pişman oldum zaten herkes kendi ilişkisine göre yorum yapıyor da eşim gidiyor diye neredeyse karakterine laf söylücekler.
Eşinize güvenin ama çevre?Nişanlıymış biri hemen eklenmiş instagramda baktım fotolara :)
Grupta evli başka erkeklerde var bi ben mi anlayışsızım anlamadım
İş arkadaslarıyla aynı masada içki içti diye hayat arkadaşlığında mı çıkması gerek?
Zaten aynı şeyi savunuyoruz onlar o şekilde kabul etmişler birbirlerini biz eşit değiliz. Öyle bi ortamım hiç olmadı, sevmem de. Sanırım yollmazdı
Var mı öyle düşünceli adam. Doğum iznim bitti aylarca iki kucuk bebekle saclarimi bile tarayamadim. Yeri geldi ogleye kadar kahvaltı yapamadim. ü ise baslayacagim. Eşim 'ooo kaç aydır ise gitmiyorsun iyi dinlendin haaaa ' dedi.
Onlara göre biz evde dinlenip keyif yapıyoruz.
Aslında bu da mantıklı bir yorummuşBenim kucuk bebegim var esim de cok destek oluyor elinden geldigince. Ben nadiren gitmesine bisey demiyorum cok bunaliyoruz cunku ona iyi geldigini dusunuyorum. Is yerindeki kadin arkadaslarini hep tanirim tanimadiklarimda var. Ama hic sorun etmedim. Bisey yaparsa kendine benim esaret altina almamla bisey olmaz yapacak adam yapar. Esin destekcinse ve bebk buyudugu zaman senin de kendi arkafaslarinla cikmana ses etmeyen biriyse kafasini dagitsin. Yaparsa kendine yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?