Bırak gitsin- yok yahu ne işi var

Ben bu 'boşan' yorumunu ironi olarak yorumlamıştım.
Değilse şaka gibi gerçekten, boşanacak bir durum yok ortada.
Her konuya 'boşan' yazanlar evli mi?
Merak ediyorum.

Konuyu eşim illa gece çıksın diye açmışım gibi savunma yapıyorum ben zaten rahatsız olduğum için sizden fikir almak amaçlı açtım.
Gereken cevapları da aldım teşekkür ederim
Mune konuyu kapatabilirmisiniz

Her ay iki kere değil ama her ay bi kere gitmesine bişey demezdim
Tamam kadınlar olabilir ama her kadın kocanızın üstüne atlayacak diye bişey yok yada bişey yasayacaklar diye de
İnsanlar arkadas olabilir
Cok sık olmadıgı sürece icmeye cıkmasını cok kısıtlamazdım

Güven problemim yok 8 senedir beraberiz bir bakışını bile yakalamadım ama bu demek değil ki asla beni aldatmaz. Beşer şaşar
Ben de onu diyorum iş kocalarımızda biter.
Karakteri sağlamsa, güveniyorsak sorun yok ama dediğiniz gibi insan adı üstünde beşer şaşar.
Allah şeytana uydurmasın.

Ben bu 'boşan' yorumunu ironi olarak yorumlamıştım.
Değilse şaka gibi gerçekten, boşanacak bir durum yok ortada.
Her konuya 'boşan' yazanlar evli mi?
Merak ediyorum.
Umarım ironidir. Ama bu forumda her duruma "boşan canım, ben olsam hemen boşardım" gibi o kadar yorum görüyorum ki alakasız konularda. Aile olmak bu kadar basit olmamalı. Ben evli değilim ama her durumda boşanılmayacağının da farkındayım. Ben de sizin gibi şaşıp kalıyorum.

Hayat arkadasi da boyle yapiyorsa, oyle diyelim o zaman. :)

O ayri icki arkadaslariyla takilan cift bile sizden daha makbul gotunuyor cunku biri evde oturup oteki icki sofralarinda takilmiyor. Benim ve esimin hayat tarzimiza uygun degil boyle seyler ama iki tarafinda kabullendigi ve yapabildigi bir durum var ortada. Ancak sizin esiniz ayni durumda sizi yollamaz mış zaten.
O yuzden fazla dusunuyorsunuz erkeklerin kafasini.

ben bu tarz ortamlara eşimi tek yollamıyorum, bende gitmem o da gidemez kafasındayım. ben sehır dısında isem falan bazen dışarı çıkar o da sadece erkek erkeğe olan bir ortama gidebilir, ondada belirli saatte evde olması şartı ile ama ben evde oturup çocuk bakacağım o dışarda gününü gün edecek ben buna gelemem..

Ben kendim git derim kocama boyle bir durumda ve karismam, bazi uyeler o size izin verir mi falan demis , benim de esim bana karismaz
Bu bakis acisi , yasayis sekli , guven , kadin-erkek iliskilerine bakis ile alakali bir konu
Buna benzer tonlarca konu aciliyor burada , kimi hayatta olmaz diyor , kimi de benim gibi tabi ki gidebilir diyor
Buna burada bir cozum bulamazsiniz
Siz ne dusunuyorsunuz? Iliskiniz nasil ? Gitmesi sizi rahatsiz ediyor mu ?
Bunlari cevaplamasi gereken sizsiniz

İş arkadaslarıyla aynı masada içki içti diye hayat arkadaşlığında mı çıkması gerek?
Zaten aynı şeyi savunuyoruz onlar o şekilde kabul etmişler birbirlerini biz eşit değiliz. Öyle bi ortamım hiç olmadı, sevmem de. Sanırım yollmazdı

Haklısınız pişman oldum zaten herkes kendi ilişkisine göre yorum yapıyor da eşim gidiyor diye neredeyse karakterine laf söylücekler.

Haklısınız pişman oldum zaten herkes kendi ilişkisine göre yorum yapıyor da eşim gidiyor diye neredeyse karakterine laf söylücekler.
Bunlar bdv icin riskli konular :)
Her turlu hakareti isitebilirsiniz cunku insanlar kendi hayat gorusune gore yorum yapiyor
Kimine bir erkekle kadin beraber icki iciyorsa ahlaksizlik yapiyormus gibi geliyor , bana gore ise normal bir sosyal hayat boyle olur zaten
O yuzden siz kendi bakis aciniza gore degerlendirin konuyu

Nişanlıymış biri hemen eklenmiş instagramda baktım fotolara :)
Grupta evli başka erkeklerde var bi ben mi anlayışsızım anlamadım
Eşinize güvenin ama çevre?
Herkesi tanıyor musunuz?
Ağzıyla içen var içemeyip dağıtan var.

Benim asla kabul etmeyeceğim bir durum tabi herkesin düşüncesi kendine saygı duyarım

Ben size "esiniz nasil is arkadaslariyla icki icer" tepkisi vermiyorum durduk yere. Madem cok normal ve memnunsunuz mevzu sadece is arladaslariyla ickiyse neyi dert edip konu actiniz ki?

Siz evde cocuk bakarken kendisinin icki sofrasinda gece yarisi kadin erkek takilmasi ama size gelince boyle biseye izin vermiyor olmasi hayat arkadasliginin bir parcasi degil bana gore. Size gore oyleyse birakin gitsin dagitsin.

Her iliski farklidir. Objektif olmaya calissakta goruldugu uzere herkes kendi hayatindan ornek veriyor veya ona gore yorumluyor.

Ay bilemiyorum, kendi düşünemiyorsa düşündürtülür yani itinayla

Aslında bu da mantıklı bir yorummuş

Benim eşim de isterse gidebilir ben genel anlamda rahat biriyim.. Ama onun gittiği şekilde ben de gidebilirim ona da karışamaz o zaman tabi bu normal koşullarda geçerli bi durum, bebeğimiz olsa ben evde bebek bakarken, dışarı adım atamazken gidemez, zaten gitmez de, giderse bi sorun var demektir bana göre, çifte standart diye bişey benim evliliğimde asla sözkonusu olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…