• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Bırakayım Dağınık Kalsın" mı?

3 tane polis eşi arkadaş edinin muhahaha :KK70:
Özellikle lojmanda oturanlar olsun. Bir kaç ay evlerine çaya/kahveye gidin. İstiflenmiş kolileri,bi milyoncu gibi balkonları,küflenmiş mutfakları,dökülmüş dolapları gördükten sonra "rahatlık buymuş anasını satayım" diyeceksiniz.

Yapan biri var nasıl olsa deyip yapmıyor demek ki anneniz :)
Oldum olası aşırı titiz olamadım özenirim böyle insanlara ama sizinki biraz abartı olmuş size de yazık bence
Mesela benim de şimdi temizlik yapmam gerekiyor yapmaya da niyetim var ama sınavım da var ne yapsam ne etsem dedim önce sınava çalışayım sonra temizlik dedim bakalım belki temizlik kalır :D

Bir de üç küçük valiz:) koca bavul değil. Biri bnm biri oğlumun. Fazladan fazladan alırım herşeyi yanıma.

Meyve olayı da ; dolaptan çıkmış soğuk yedirmiyorum şu an hava soğuk. Annem de düşünüp ayarlamaz. Bende evden götürene kadar soğukluğu gidiyor. Ve aniden durmadığı Zaman'lar meyve ile oyalıyorum diye bulunduruyorum yani her ihtimali düşünmem gerek gibi hissediyorum.

beynine de yazık yahu ..
hem fiziksel hem zihinsel eziyet ediyorsun kendine..

Aşırı titiz değilim evim temizdir ama öyle koltuk halı silmem mesela yıkanma yapılır onlara gerektikçe.

Ama düZen ve herşey tam olacak bu yoruyor beni.

Aşırı titiz değilim evim temizdir ama öyle koltuk halı silmem mesela yıkanma yapılır onlara gerektikçe.

Ama düZen ve herşey tam olacak bu yoruyor beni.

nasıl olcak ki o bebek iki yaşına gelmiş, karıştırcak kırcak dökcek merak etcek, bunlara kendisine zarar vermeyecek ölçüde izin vermelisin, bence bırak dağınık kalsın, pis değilsin sonuçta

nasıl olcak ki o bebek iki yaşına gelmiş, karıştırcak kırcak dökcek merak etcek, bunlara kendisine zarar vermeyecek ölçüde izin vermelisin, bence bırak dağınık kalsın, pis değilsin sonuçta

Oğlumu engellemiyorum asla, onun zarar vereceği yada ona zarar verecek bir şey yok evimde herşey ona göre yerleştirilmiş. Tabiki dağıtıyor oynuyor engellemiyorum boyama vs. Gibi etkinlikler hep yapıyoruz ama o uyuduğu an ben iş başı. Diyemiyorum ki aman bugün böyle kalsın . Oynar dağıtır oyuncakları ben tekrar topla. Düzenle diz. O bozdu tekrar. Yani aman çocuk odası oyuncaklar yerde Dursun diyemiyorum.

Kuru bakliyatlarla fln oynuyoruz mesela dağılıyor görünmeyen yerlere. Detaylı temizlikte alırım demektense oyun bitince koltuğu çek halıyı çek o baklayı al illa. Zaten ertesi gün koltuk arkaları temizlenecekler ama Bi gece o orda kalamaz.

Oğlumu engellemiyorum asla, onun zarar vereceği yada ona zarar verecek bir şey yok evimde herşey ona göre yerleştirilmiş. Tabiki dağıtıyor oynuyor engellemiyorum boyama vs. Gibi etkinlikler hep yapıyoruz ama o uyuduğu an ben iş başı. Diyemiyorum ki aman bugün böyle kalsın . Oynar dağıtır oyuncakları ben tekrar topla. Düzenle diz. O bozdu tekrar. Yani aman çocuk odası oyuncaklar yerde Dursun diyemiyorum.

eee canım mahfolursun öyle ya, neden bu kadar kendini hırpalayasın ki, yani üstün körü olsun, mükemmel olmasa da olur, kendine ediyorsun yani ne edersin, boşver yap bi kahve uzat bacaklarını dinlen, vallaha değmez yani

Kuru bakliyatlarla fln oynuyoruz mesela dağılıyor görünmeyen yerlere. Detaylı temizlikte alırım demektense oyun bitince koltuğu çek halıyı çek o baklayı al illa. Zaten ertesi gün koltuk arkaları temizlenecekler ama Bi gece o orda kalamaz.

ona bişey demem yiyecek sonuçta, evet onların temizlenmesi lazım

yiycek içecek dökülse temizlersin sonuçta böcek kurt vs oluşur ama oyuncaklar dağınık dursun birşey olmaz hele çocuğun odası dağınık olsun yerde olsun oyuncaklar hiçbir şey olmaz.

ona bişey demem yiyecek sonuçta, evet onların temizlenmesi lazım

Bu bir örnekti mesela ya daha çoğaltıla bilir.

Kolik bir bebekti ilk altı ay. Eşim işten gelmesine yakın çocuk kucağımda ağlar ben diş fırçala hızlı hızlı üst değiştir yapmaya çalışırdım her konu da her şey tam olmalı eşim öyle görmemeli

Bilmiyorum doktorluk olmaya başladı sanki.

Bu bir örnekti mesela ya daha çoğaltıla bilir.

Kolik bir bebekti ilk altı ay. Eşim işten gelmesine yakın çocuk kucağımda ağlar ben diş fırçala hızlı hızlı üst değiştir yapmaya çalışırdım her konu da her şey tam olmalı eşim öyle görmemeli

Bilmiyorum doktorluk olmaya başladı sanki.

yani bu yazını okuyunca gözüm avatarına ilişti de :)
bırak görsün ya, benim oğlanda kolikti, tüm işim oydu, evide kendimi de salmıştım valla o kadar gücüm yoktu, durduk yere koltukta oturken uyuyakalıyorum, çok yorgundum napayım öleyimmi yani :) hatta öğle yemeklerinde gazını çıkarması için eşimi eve çağırırdım, o masaj yapıyodu beceriyodu bi şekilde

yiycek içecek dökülse temizlersin sonuçta böcek kurt vs oluşur ama oyuncaklar dağınık dursun birşey olmaz hele çocuğun odası dağınık olsun yerde olsun oyuncaklar hiçbir şey olmaz.

Kurtlanana kadar asla duramaz. Ertesi gün temizlikte almak varken o an almam lazım diye düşünüyorum. Buna gem vurmam lazım.

yani bu yazını okuyunca gözüm avatarına ilişti de :)
bırak görsün ya, benim oğlanda kolikti, tüm işim oydu, evide kendimi de salmıştım valla o kadar gücüm yoktu, durduk yere koltukta oturken uyuyakalıyorum, çok yorgundum napayım öleyimmi yani :) hatta öğle yemeklerinde gazını çıkarması için eşimi eve çağırırdım, o masaj yapıyodu beceriyodu bi şekilde

Ya bende şu var galiba;
Kendime yediremiyorum , eşimin iş yapmasını, beni öyle görmesini, yemeksiz eve gelmesini fln galiba esas temel bu.

Kardeşimin mevlidin de de annemin evini kimse görmesin diye paralıyorum. Her şeyi üstüme alıyorum.

Ya bende şu var galiba;
Kendime yediremiyorum , eşimin iş yapmasını, beni öyle görmesini, yemeksiz eve gelmesini fln galiba esas temel bu.

Kardeşimin mevlidin de de annemin evini kimse görmesin diye paralıyorum. Her şeyi üstüme alıyorum.

ee canım sen kendine yapıyorsun kendin yetmiyor bi de çevreye koşuyorsun, bence hem bedenen hem ruhen yıpranırsın böyle, milletin evi çok mu temiz, kim ne derse desin yani, eşin de senin hayat arkadaşın sonuçta, illaki birbirinizin en kötü durumlarına tanık olucaksınız, zaten bebekte büyücek sonsuza kadar bebeğinin peşinde koşmıcaksın, bence sen annenin kardeşinin temizliğini boşvererek işe başla
bazen de bazı kadınlarda boş duramama var, belkide ondan vardır seninde, yani boş oturamaz kadın illa bi yer silip parlatcak yemek yapcak onu yapcak bunu yapcak

Bir de üç küçük valiz:) koca bavul değil. Biri bnm biri oğlumun. Fazladan fazladan alırım herşeyi yanıma.

Meyve olayı da ; dolaptan çıkmış soğuk yedirmiyorum şu an hava soğuk. Annem de düşünüp ayarlamaz. Bende evden götürene kadar soğukluğu gidiyor. Ve aniden durmadığı Zaman'lar meyve ile oyalıyorum diye bulunduruyorum yani her ihtimali düşünmem gerek gibi hissediyorum.

her ihtimali düşünmeyin

annen neden düşünüp ayarlasın ki

evet dolaptan çıkınca yedirilmez

suya koyarsın soğuğu gidince yedirirsin
arada kuruyemiş verirsin
sadece ekmek verirsin vs vs

çocuğu nasıl oyalarım bir şey isterse değil sizinki her şey anında olsun isteği

çocuğu da öyle alıştırırsanız 10 dakika beklemeyi öğrenemez ki

kendinizi törpüleyin

her şey olmayıversin yani

bir de valizler küçük vs dediniz de

kaç gün gittiniz ve ne aldınız

çocuğa hırka yelek pijama eşofman pantolon çamaşır bez havlu dışında benim aklıma bunlar geldi

ve kendinize

yani bende aman üşürsem annemden bir hırka isterim demezsiniz gibi geldi

her şeyiniz tam ve mesela uyumlu mu olmalı

deyin işte

ya da birlikte toplayın

zira bunlar sizin göreviniz oluyor

sonra o çocuğun kafasında evde kadınlar her şeyi derler toplar düşünceleri oluşuyor ve

ta ta ta ta

gelin kızımız buraya konu açıyor

her işi kadınlar ve anneler yapmaz

bazen bırakılır işler bazen birlikte yapılır vs vs

eee ne olur kalırsa

cidden yani ben eşiniz olsam imdat diye bağırırım

ya bu yapı meselesi herhalde.. ben çok güzel diyorum mesela aman yarın gene dağıtacaklar dursun öyle diyorum beni rahatsız etmiyor.. kafamda rahat ... ama siz böyle deseniz bile kafanız o oyuncaklara takılı kalır kesin..

Ya bende şu var galiba;

kendine yediremediğin ne ?
kadın olmanın gereklerini fazla abartıyorsun bence..

Back
X