- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.595
- 33
- Konu Sahibi DesifreUye
EvettttttttAilenize ve eşinize başkası gözüyle mi bakıyorsunuz_?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvettttttttAilenize ve eşinize başkası gözüyle mi bakıyorsunuz_?
nasıl dağınık bırakırsınız bimem de
evladınıza üzüldüm açıkçası ilgisiz kalıyordur bayağı diye düşündüm
evladınız için dağınık bıraksanız ve annenizde olsun herşeye koşmasanız?
öyle diyorsanız öyledirEvladım konusunda üzülecek hiç bir eksikliği yok. Maddi manevi ilgisi tam.
bu esnada oglunuzla duygusal olarak ilgilenmeye firsatiniz oluyor mu?
nasıl dağınık bırakırsınız bimem de
evladınıza üzüldüm açıkçası ilgisiz kalıyordur bayağı diye düşündüm
evladınız için dağınık bıraksanız ve annenizde olsun herşeye koşmasanız?
öyle diyorsanız öyledir
14,5 aylık kızım var bu işlerin çeyreğini yapamam evdeyken
hafta sonundan bahsediyorum bu arada hafta içi işteyim
İşte benim annem kireçlenme olmayan yeri yok hep ağrı içinde ayrıyetten başka bir dünya hastalığı var hiç kafa rahat değildi ki hep yorulma koşturma bazen öyle üzülüyorum ki babamda çekilecek bir adam değil üstüne üstlük, yaşlandı ne gördü bu hayatta ne yaşadı doğru düzgün hep huzursuzluk stress mutsuzluk![]()
işiniz zor Allah yardım etsinEl çabukluğu ve pratikliğim var ve hızlıca Can'ımı dişime takip yapıyorum ama yine de yapıyorum işte ondan yoruluyorum gündüz böyle akşam da yemek tatlı meyve tam olmalı eşe ilgi tam olmalı
Bi ipin ucunu bırakamıyorum
Oğlunun herşeyini alman meyvesini yoğurdunu suyunu sütünü taşıman normal.Ama çocuk varken diğer ağır yükleri taşıman dikkatsizliğe ve bir kazaya sebebiyet verebilir.İyi geceler bu saatte uyanık hanımlar;
Benim derdim kendimi paralarcasına iş yapmam, herşeye yetişmeye çalışmam.
Örnek verecek olursam. Bugün annemlere geldim (evliyim, 22aylık oğlum var). Kardeşim askere gidecek. Sabah tüm detayıyla evimin işini yaptım geldim. Diyemiyorum ki " aman mutfağı toplasam yeter diğer yerler öyle kalsın" öğlen olmadan hızlı hızlı hepsini yetiştirdim. Bu işler ortalığı topla, banyo wc yıka , mutfağı topla gibi günlük işler.
Mesela evden çıkcam annem de yatılı kalcam diye iki tane küçük valize oğluma kendime eşya koydum ( mükemmeliyetçi bir şekilde her şey tam olacak asla birşeyi unutmamam lazım, sanki yıllık gidiyo gibi oğlumun meyvesine dahil götürürüm. ) dur aman çöpleri de atayım dedim ( oldu mu elimde iki küçük valiz , kol çantam , çöp, oğlum...
Öğlen anneme geldim ; buranın tüm işlerini yaptım annem öyle peşimde dolandı. Yaptığı Bi iş yok oğlumla da ilgilenmiyor, oyalayamıyor bile ki ben bir rahat iş yapayım.
Çocuk kucağında hızlıca markete git gel. Gelince yemek yap. Üç kere bulaşık makinesi çalıştır boşalt.
Akşam oğlumu yıkadım annem o ara dizi izliyor. Seslendim gel suyu tut bari çocuk üşümesin. Öyle geldi. Yani demesen birşey yapmıyor.
Şimdi saat 2 den beri oğlumu uyutmaya çalışıyorum yerini yadırgadı. Annem öyle yatıyo. Bu çocuk ağladı bu kız yoruldu. Bi bakayım.yoookkkk...
Hep özenirim anne evin de rahat edenlere; mis gibi annesi yapar o yer, annesi bırak kendi evini temizlemeyi, kızına da iş öğretir hiç biri olmadı bende.
İş yapmaktan gocunmuyorum içim asla rahat etmez Bi yer pis, dağınık tansiyon düşük halde Bi yandan çocuğumla ilgilenip. Asla evimi de dağınık , yemeksiz bıraktığım olmamıştır.
Şunu da belirteyim oğlum çok zor bir çocuk hala gece deliksiz uyumadım 22 aydır. Bi kere usluca oturduğunu , oynadığını görmedim.
Örnekleri geçersek "ben Nasıl bırak dağınık kalsın yapcam ?"
İyi geceler bu saatte uyanık hanımlar;
Benim derdim kendimi paralarcasına iş yapmam, herşeye yetişmeye çalışmam.
Örnek verecek olursam. Bugün annemlere geldim (evliyim, 22aylık oğlum var). Kardeşim askere gidecek. Sabah tüm detayıyla evimin işini yaptım geldim. Diyemiyorum ki " aman mutfağı toplasam yeter diğer yerler öyle kalsın" öğlen olmadan hızlı hızlı hepsini yetiştirdim. Bu işler ortalığı topla, banyo wc yıka , mutfağı topla gibi günlük işler.
Mesela evden çıkcam annem de yatılı kalcam diye iki tane küçük valize oğluma kendime eşya koydum ( mükemmeliyetçi bir şekilde her şey tam olacak asla birşeyi unutmamam lazım, sanki yıllık gidiyo gibi oğlumun meyvesine dahil götürürüm. ) dur aman çöpleri de atayım dedim ( oldu mu elimde iki küçük valiz , kol çantam , çöp, oğlum...
Öğlen anneme geldim ; buranın tüm işlerini yaptım annem öyle peşimde dolandı. Yaptığı Bi iş yok oğlumla da ilgilenmiyor, oyalayamıyor bile ki ben bir rahat iş yapayım.
Çocuk kucağında hızlıca markete git gel. Gelince yemek yap. Üç kere bulaşık makinesi çalıştır boşalt.
Akşam oğlumu yıkadım annem o ara dizi izliyor. Seslendim gel suyu tut bari çocuk üşümesin. Öyle geldi. Yani demesen birşey yapmıyor.
Şimdi saat 2 den beri oğlumu uyutmaya çalışıyorum yerini yadırgadı. Annem öyle yatıyo. Bu çocuk ağladı bu kız yoruldu. Bi bakayım.yoookkkk...
Hep özenirim anne evin de rahat edenlere; mis gibi annesi yapar o yer, annesi bırak kendi evini temizlemeyi, kızına da iş öğretir hiç biri olmadı bende.
İş yapmaktan gocunmuyorum içim asla rahat etmez Bi yer pis, dağınık tansiyon düşük halde Bi yandan çocuğumla ilgilenip. Asla evimi de dağınık , yemeksiz bıraktığım olmamıştır.
Şunu da belirteyim oğlum çok zor bir çocuk hala gece deliksiz uyumadım 22 aydır. Bi kere usluca oturduğunu , oynadığını görmedim.
Örnekleri geçersek "ben Nasıl bırak dağınık kalsın yapcam ?"
Üzüldüm açıkçası annenin sana yardım etmemesine.annemde babamda hala pesimizde pervane gbi dönerler. Kurban olurum onlara ben. Bir kez daha sukrettim.Ayrıca sizde ev temizleme toplama işlerine ara verin biraz biraz. Kendinize vakit ayırın bebeğinizle zaten ilgilisiniz. Dinlenmeye çalışın temizlik yapmak yerine. Temizligide az az yapin günlük hepsini bitirmek yerine. Allah çocuğunuzu size bagslasin
Ozaman daha kolay . Hic sorun etmemeye bak uzulecegin herhangi bir konudaAnnemi ailemi çok seviyorum böyle olması sevgimi etkilemiyor. Bende onlara kurban olurum :)
Bnm sorunun onları olduğu gibi kabul edememek.
Cocugunuzla ilgilenebiliyo musunuz peki is gyc arasinda? En azindan onunla ilgilenmek icin biraz salin isleri. Valla cok yazik size de