- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Hayır,telefondan sadece konuşuyoruz.Farklı şehirlerdeyiz.Yanında vs. Demişsiniz. Görüşüyor musunuz yoksa 1 yıldır sadece telefon muhabbeti mi ? Öyleyse uzatmanın anlamı yok. Önüne bak derim
Sadece alışkanlık ikiniz içindeMerhaba KK'nin güzel kadınları,her şey gönlünüzce olsun.Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Size her şeyi açık açık anlatacağım.Umarım kafamdakilerin netleşmesine yardımcı olursunuz.Ben C2 adlı programda bundan yaklaşık 1 sene önce biriyle tanıştım.Öyle arkadaşça konuşuyorduk,başlangıçta onu ciddiye bile almıyordum.Sonra zaman ilerledikçe samimiyetimiz arttı ve wpye geçtik.Bu süreç içerisinde vize ve final haftalarında konuşamadık ama bağlarımız kopmadı hiç.Kimi zaman sevildiğimi gerçekten hissettim ama kimi davranışları da beni gerçekten çok üzdü.Mesela yaşadığım yere geldi,beni görmeden gitti.Sonra bana başka arkadaşlarımla da görüşmemiştim ki dedi.(Çok kırıldım buna.O arkadaşlarını görmüştür illaki,beni ilk kez görecekti oysaki.)Bir kez hasta olduğumda sormadı bile nasıl olduğumu.Bazen onun yanında kendimi çok yalnız hissediyorum.Her gün konuşuyoruz ama aramızda hala sevgililik anlamında bir şey yok.Birbirimize adlarımızın sonuna iyelik eki ekleyerek konuşuruz.Bu 1 yıllık süreçte ben sanaldan başka insanlarla da konuştum,o da konuşmuştur.Neden başkalarıyla da konuşma ihtiyacı duyduk hiç bilmiyorum.Bu 1 yıllık süreçte onunla konuşmak istemediğimi söylediğim zamanlar oldu ama beni bırakmadı,telefonda ağlayacak gibi oldu ama onun yanında artık kendimi mutlu hissetmiyorum.Sizce bu konuşmayı mı bitirmeli miyim yoksa devam etmeli mi?Beni bırakmaması sevgiden mi yoksa yalnızlıktan mı sizce?
Bitirin o zaman. Buradan bakınca sadece boşluktan olmuş.Hayır,telefondan sadece konuşuyoruz.Farklı şehirlerdeyiz.
Ben de boşluktan kaynaklandığını düşündüğüm için bırakmak istiyorum artıkBitirin o zaman. Buradan bakınca sadece boşluktan olmuş.
Haklısınız ne diyeyim.İnsanlar saçma sapan internet sitelerinden birbiri ile görüşüyor ama aynı zamanda başkalarıylada görüşüyor... Bir insanın bundan midesi bulanması gerekmez mi... Aşkın sevginin saygının olmadığı garip garip ilişkiler...
Cidden çok pis bir devirde yaşıyoruz arkadaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?