- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ayrıca bu telefonun başında çaresiz beklediğin gerçeğini göstermez. Engelle numarasını sil. Bak bakalım böyle kaygıların kalıyo mu. Bir gün ağlaman bin gün ağlamandan daha iyidirİkimizde uygulamayı kullanmıyoruz zaten ,wpden konuşuyoruz artık.
Ben tam anlayamadım hikayeyi.Neden kıza alıyormuş?Sana bir hikaye anlatayım. Bir kızla erkek internetten tanışıyor. Kızla erkek türkiyenin iki farklı ucunda. Sonra ara ara yüzyüze görüşüyolar. Kızla çocuk nişanlanmaya karar veriyo ama şöyle bişey var. Çocuk nişan günü yaklaşmadan kızı terketmek istiyo ama acıdığı için onu tutuyomuş. İnternetten ne olduğunu bilmediğin insanla konuşamazsın.
İnşallah, teşekkür ederimO zaman devam edip kendinizi daha mutsuzluğa itmeyin. Bırakın. Zamanla hakettiğiniz güzel bir ilişkiniz elbet olur.
Ne biliim salak mı ararsın? Ya bizim tanıdığımız ikisi de. Kız buna her türlü fedakarlığı yapıyo. Bi gün çocuğun ingilizce konuştuğunu duyduk erkek arkadaşıma demiş ki ben dil uygulamasından ruslarla konuşuyorum kız gelince siliyorumBen tam anlayamadım hikayeyi.Neden kıza alıyormuş?
Haklısınız,telefonun başında sürekli o mesaj atsın diye beklemiyorum ama ondan etkileniyorum.Ayrıca bu telefonun başında çaresiz beklediğin gerçeğini göstermez. Engelle numarasını sil. Bak bakalım böyle kaygıların kalıyo mu. Bir gün ağlaman bin gün ağlamandan daha iyidir
Yuh,neler neler varmış.Ne biliim salak mı ararsın? Ya bizim tanıdığımız ikisi de. Kız buna her türlü fedakarlığı yapıyo. Bi gün çocuğun ingilizce konuştuğunu duyduk erkek arkadaşıma demiş ki ben dil uygulamasından ruslarla konuşuyorum kız gelince siliyorum
Haklısınız,telefonun başında sürekli o mesaj atsın diye beklemiyorum ama ondan etkileniyorum.
Ki kız başörtülü doğu kökenli bir kız. Bi ara fotokopi çektirmeye gitmiş. Sevgilime mesaj atıyo fotokopi çeken kız böyle güzeldi şöyle güzeldi diyeY
Yuh,neler neler varmış.
Allahım ya neler var şu hayattaKi kız başörtülü doğu kökenli bir kız. Bi ara fotokopi çektirmeye gitmiş. Sevgilime mesaj atıyo fotokopi çeken kız böyle güzeldi şöyle güzeldi diye
Ben de öyle düşünüyorum ama bir türlü de kopamıyoruz işte.Yolda yanından geçse acaba o mu dersin. Hayatında hiç görmediğin bir insan için burada konu açman bile fazla fedakar bir davranış.
Ayrıca senin olduğun yere kadar gelip sana 1 saat ayırmaması o kadar çok soruya cevap veriyor ki...
Onlar uzakta. Çocuk ne işler çevirdi. Kız saf gibi gelip görüyo ayy canım benimle evlenicek pozları kesiyo. Ama sevgilimle yeni çıkıyoruz o zaman böyle mesaj yazıyo. Biz de tam tersi çok yakınız. Aynı evde yaşıyoruz. Yanyanayız çoğu zaman. Ben anca öyle rahat ediyorum. Bi arkadaşım vardı mesela sevgilim dediği çocuğu yanyana görmemiş. Çocuk buna saatlerce aramadığı yazmadığı oluyo. Hatta şöyle diyim 3 sene boyunca sesini duymamış birbirlerinin. En sonunda kız bunun sonunun olmadığını gördü ayrıldıAllahım ya neler var şu hayatta
3 sene sesini duymamak çok fazla ya.Ben aramadığım zaman niye aramıyorsun falan diyor ama kafam gerçekten karışık.Seviyor mu sevmiyor mu hiç bilmiyorum.Onlar uzakta. Çocuk ne işler çevirdi. Kız saf gibi gelip görüyo ayy canım benimle evlenicek pozları kesiyo. Ama sevgilimle yeni çıkıyoruz o zaman böyle mesaj yazıyo. Biz de tam tersi çok yakınız. Aynı evde yaşıyoruz. Yanyanayız çoğu zaman. Ben anca öyle rahat ediyorum. Bi arkadaşım vardı mesela sevgilim dediği çocuğu yanyana görmemiş. Çocuk buna saatlerce aramadığı yazmadığı oluyo. Hatta şöyle diyim 3 sene boyunca sesini duymamış birbirlerinin. En sonunda kız bunun sonunun olmadığını gördü ayrıldı
Merhaba KK'nin güzel kadınları,her şey gönlünüzce olsun.Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Size her şeyi açık açık anlatacağım.Umarım kafamdakilerin netleşmesine yardımcı olursunuz.Ben C2 adlı programda bundan yaklaşık 1 sene önce biriyle tanıştım.Öyle arkadaşça konuşuyorduk,başlangıçta onu ciddiye bile almıyordum.Sonra zaman ilerledikçe samimiyetimiz arttı ve wpye geçtik.Bu süreç içerisinde vize ve final haftalarında konuşamadık ama bağlarımız kopmadı hiç.Kimi zaman sevildiğimi gerçekten hissettim ama kimi davranışları da beni gerçekten çok üzdü.Mesela yaşadığım yere geldi,beni görmeden gitti.Sonra bana başka arkadaşlarımla da görüşmemiştim ki dedi.(Çok kırıldım buna.O arkadaşlarını görmüştür illaki,beni ilk kez görecekti oysaki.)Bir kez hasta olduğumda sormadı bile nasıl olduğumu.Bazen onun yanında kendimi çok yalnız hissediyorum.Her gün konuşuyoruz ama aramızda hala sevgililik anlamında bir şey yok.Birbirimize adlarımızın sonuna iyelik eki ekleyerek konuşuruz.Bu 1 yıllık süreçte ben sanaldan başka insanlarla da konuştum,o da konuşmuştur.Neden başkalarıyla da konuşma ihtiyacı duyduk hiç bilmiyorum.Bu 1 yıllık süreçte onunla konuşmak istemediğimi söylediğim zamanlar oldu ama beni bırakmadı,telefonda ağlayacak gibi oldu ama onun yanında artık kendimi mutlu hissetmiyorum.Sizce bu konuşmayı mı bitirmeli miyim yoksa devam etmeli mi?Beni bırakmaması sevgiden mi yoksa yalnızlıktan mı sizce?
Sevse bile güvenilir değil ki. Yani çocuk değiliz ki,zaman elle tutulanı tutma zamanı3 sene sesini duymamak çok fazla ya.Ben aramadığım zaman niye aramıyorsun falan diyor ama kafam gerçekten karışık.Seviyor mu sevmiyor mu hiç bilmiyorum.
Hayır,üniversite.
Fazlasıyla oluştu hem de.Büyük bir hayalkırıklığı ve üzüntü yaşadım.Vize haftamdı ve ben buna rağmen buluşmaya giderdim ama ona sordum neden buluşamadık diye.İlk kez geliyorum,yol falan bilmiyorum.Sana buluşalım deyip buluşamasaydık daha kötü olurdu dedi.bu yaslar icin bu kadar uzun sure uzaktan iliski pek saglikli degil ama,
bir sekilde firsat yaratilmaliydi.
Esimle universitedeyken basladi iliskimiz, ve cidden soyluyorum, ikimiz de bes parasizdik,
yine de 8 saat mesafeye ayda bir gorusurduk.
hatta galiba kisi sizin yasadiginiz sehre gelmis ve gorusmemissiniz,
siz kopamiyorum dediginiz insan sehrinize geldiginde ne hissettiniz merak ediyorum,
insan hele de ilk kez gorusecekse kabina sigamaz, her yer dar gelir,
bir de gorusemeyince sinirden ne yapacagini sasirir,
bu duygularin hic biri olusmadi mi sizde?
İçimi acıtıyor ama gerçekbir yildir cep telefonunla seviyeli bir iliskin var.
Ben de bunu istiyorum zatenBence ''sanal'' ilişkileri bırakın ve dışarıda kendinize elini tutup gezebileceğiniz bir sevgili bulun.
Fazlasıyla oluştu hem de.Büyük bir hayalkırıklığı ve üzüntü yaşadım.Vize haftamdı ve ben buna rağmen buluşmaya giderdim ama ona sordum neden buluşamadık diye.İlk kez geliyorum,yol falan bilmiyorum.Sana buluşalım deyip buluşamasaydık daha kötü olurdu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?