Bırakmalı mıyım?

yani arada ulkeler yoksa bu kadar uzun sure yuz yuze gelmemek icin ne gibi bir gerekceniz oldu ki.
hic rahatsiz olmadiniz mi bu durumdan.
ben internetten tanismaya karsi falan degilim, ama iletisim ve ulasim caginda yasarken, 3 yuzyil onceki atalarimiz gibi atla seyahat ediliyormus kafasini anlamiyorum.
Yahu Amerikada yasiyor olsa adam senede bir bir sekilde imkan yaratilir da gorusulur. Cok enteresan dogrusu.
Ama yurutmussunuz de, bu kismi nasil oldu cok merak ettim dogrusu. Ben de sevgilimle uzun mesafe iliskisi yuruttum, bir ayi gecince gorusmeme suremiz regl halindeki gerginlige geciyordum otomatik.
Sizinki boyle sanki sevgililik degil de hobi gibi, su an KK da takiliyoruz ya hani, onun gibi geldi bana, yanlis anlamayin lutfen.

Bu şekilde sürdürülen şey tam anlamıyla ilişki değildir zaten, iki tarafta yıpranmasın bence.

Anlayamıyorum ne yapmaya çalıştığını zaten

İkimizde öğrenciyiz,ha deyince farklı bir şehire gidemeyiz.En başta ailelerimiz nereye diye sorar.Başlangıçta biz konuşmaya başladığımızda birbirimizden bir beklentiye girmediğimiz için öylesine konuşuyorduk ama zamanla beklentiler oluştu tabi.

Şu an bizde oraya doğru gidiyor gibiyiz.Tam anlamıyla birbirimizden kopamıyoruz,bugün bitirelim diye konuştuk ama yine bitiremedik.İkimizde konuşurken ağlayacak gibi olduk.Ne olacak sonumuz hiç bilmiyorum.

Anlam yüklemeyecekseniz devam edin ama bence devam etmek için çok da bir sebep yok gibi. Yine de siz bilirsiniz.

Bırak gitsin. Uzaktaki insan sadece vaktini kaybettirir. Olmadık vaatlerle enerjini düşürür. Hem bunun dışında başkalarıyla da konuşmuştur. Sen anlam yüklemişsindir. Uzak dur

Böyle bir ilişkiye kendinizi yakıştırıyorsanız bilemem ama okuduğum kısmıyla ortada sevgi göremedim.

O programlar da neymiş. Zamanında gül gibi messenger programında az mı aşk yaşadık azizim. "haydar çevrimiçi oldu" penceresini görünce az mı heyecanlandık. Ne dinliyorum özelliğini açan yiğitlerin dinledikleri müziklere az mı mana yükledik. Şimdi konuştuğum kimseyi hatırlamıyorum ahshjs. Geçer geçer, gençlikten bunlar hep. Ders çalışın siz.

Bırak gitsin. Uzaktaki insan sadece vaktini kaybettirir. Olmadık vaatlerle enerjini düşürür. Hem bunun dışında başkalarıyla da konuşmuştur. Sen anlam yüklemişsindir. Uzak dur
Ben anlam yüklediğim için üzüldüm zaten ama neden kopamıyoruz anlam veremiyorum.2 haftadır konuşmuyoruz,sadece 1 gün okula gitmiş.

ne güzelmiş ya.Gençlik ayrı güzel ama saçmalıkları da bol.

Ben anlam yüklediğim için üzüldüm zaten ama neden kopamıyoruz anlam veremiyorum.2 haftadır konuşmuyoruz,sadece 1 gün okula gitmiş.
Kopamıyoruz değil,kopamıyorsun. O akabinden ne kızlarla konuşuyor seni de ayakta uyutuyor. Eminim geceni gündüzüne katıp telefon başında çaresiz bekliyorsundur. Cidden senin istediğin bu mu? Sil uygulamayı da şu gereksizi de başka eğlence bulsun

lise mi?

İkimizde uygulamayı kullanmıyoruz zaten ,wpden konuşuyoruz artık.

İkimizde uygulamayı kullanmıyoruz zaten ,wpden konuşuyoruz artık.
Sana bir hikaye anlatayım. Bir kızla erkek internetten tanışıyor. Kızla erkek türkiyenin iki farklı ucunda. Sonra ara ara yüzyüze görüşüyolar. Kızla çocuk nişanlanmaya karar veriyo ama şöyle bişey var. Çocuk nişan günü yaklaşmadan kızı terketmek istiyo ama acıdığı için onu tutuyomuş. İnternetten ne olduğunu bilmediğin insanla konuşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…