- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben de buna takıldım işte,o kadar gelmesine rağmen buluşmadık.Buluşma teklifinde bulundu ama buluşma gerçekleşmedi.1 hafta benim bulunduğum şehirde kaldı ama bana ayıracak vaktim olmadı.Üstelik benim vize haftam olmasına rağmen ben buluşmaya giderdim.Sonra da bana başka arkadaşlarımla da buluşmadım ki dedi.Bu cümle gerçekten beni üzdü.Başka arkadaşlarıyla aynı kefeye koyulmak üzdü belki deBende eşimle sosyal medyada tanıştım. Çok saçma bulduğum bişeydi ama güvendik. Başka şehirlerde olmamıza rağmen 5 yıl sürdürdük sonunda evlendik. Ama nasıl oldu; aramızda 6 saatlik mesafe olmasına rağmen ayda iki sefer geldi üç beş saat beni görüp gitti uzakta olsa da bi şekilde hep yanımda olduğunu hissettirdi. Yani seven insan üç saat içinde olsa o kadar yolu teper gelir. Senin ki gelmişti görmemiş defet gitsin. Şu an ikinizinki de sadece alışkanlık başka bişey yok. Biraz daha sürdürürsen bağımlılık seviyesine geçer dikkat et
Ben de uzak duracağım artık,sadece eğlenmek için beni bu kadar her konuşmayalım dediğimde bırakmaması saçma geliyor ama yine de bilemem tabikiYani 1 senede seni görmeye gelmemişse belli ki sadece eğleniyor goy goy yapıyor büyük ihtimal sevgilisi vardır bu sanal olaylardan uzak dur saçmalık.
Dün konuştuk ve artık konuşmaya devam etmek istemediğimi söyledim.Bırak bence..
Çok doğru bir tespit yapmışsınız.Resmen telefonla aşk yaşıyormuş gibi hissediyorum kendimi.Sanalı bırakıp hayata dokunmak istiyorum artıksanal bir karaktere bu kadar bağlanmanız gerçek hayattaki yalnızlığınızın yansıması sanırım.yani konuşun/konuşmayın bir şey demiyorum ama zaten olan bir bağlılık vs yok ki.ha bu kişiyle konuşmuşsun ha telefonuna kendi adını kaydedip kendi kendine mesajlaşmışsın.bence biraz sanaldan reele geçiş yapın.
Dün konuştuk ve artık konuşmaya devam etmek istemediğimi söyledim.
Zaman nasıl geçti ben de anlamadım,bu kadar sürmesine ben de çok şaşırıyorum.Bu kadar süreceğini hiçbir zaman düşünmedim,aynı fakültede onun bir arkadaşıyla okuyoruz.Onunla bile tanıştım.Bu kadar ilerleyeceğini hiç düşünmemiştim.1 yildir gorusmeden nasil yuruttunuz, bravo dogrusu.
Günümüzde sanaldan konuşmayan insan yok bence.Bilişim çağındayız ve sanalda insanlar daha rahatlar.Bu yokluktan kaynaklı değil,belki sosyal ortam eksikliğinden olabilir ama zaten konuşmaya ilk başladığımızda da hadi sevgili olalım anlayışıyla konuşmuyoruz ki.Zamanla bir şeyler paylaştıkça onu kendime yakın hissettim,o kadar.1 senede sanaldan konuşacak kadar nasıl bi yokluk sizinki ya? az sokağa çıkın, etraf insan kaynıyor.
c2 dediğiniz çok saçma sapan bir platform.Günümüzde sanaldan konuşmayan insan yok bence.Bilişim çağındayız ve sanalda insanlar daha rahatlar.Bu yokluktan kaynaklı değil,belki sosyal ortam eksikliğinden olabilir ama zaten konuşmaya ilk başladığımızda da hadi sevgili olalım anlayışıyla konuşmuyoruz ki.Zamanla bir şeyler paylaştıkça onu kendime yakın hissettim,o kadar.
Böylesi daha iyi oldu bence
Ben de bunun bir tür alışkanlık olduğunu düşünüyorum,güzel konuşuyoruz,çoğu zaman gülüyoruz konuşmalarımızda ama yıpranıyoruz da.Ondan bitmesi en doğrusu .Sadece alışkanlık ikiniz içinde
Ne güzel,sevindim sizin adınıza.Allah tamamına erdirsin.Ben de bir şeylerin normal olmadığının bilincinde olduğum için bırakmalı mıyım diye soruyorum fark ettiyseniz.Ayrıca onla bunla dediğiniz kişilerden biri nişanlınız,onunla konuşmasaydınız şu anda nişanlınız olmazdıc2 dediğiniz çok saçma sapan bir platform.
ben de sanaldan tanıştım, nişanlıyım şu an. ama bir sene sanalda onla bunla konuşmadım. tanıştık ve görüştük. normali budur.
Ben de onun hayatımdaki yerini sorgulamaya başladım ve mantığımı kullanıp onu bırakmaya karar verdimSevse, Bi hoslantı olsa illa ki görüşmek isterdi. Ki bulunduğunuz sehre gelmesine ragmen bukusma talep etmemiş.
O varken Kendinizi Yanlız ve mutsuz hissediyorsunuz, sizi cok üzdüğü zamanlar da olmuş.
Ee bu beyefendinin hayatınız da ki vasfı ne?
Duygusal bir şey var mı bilmiyorum,bir kere onu bırakacağımı söyledim,telefonda ağlayacak gibi oldu.Yalnızlığa gelemediği için mi öyle oldu yoksa bir şeyler hissediyor mu bilmiyorum .Arada duygusal bişey yok gibi duruyor.
Ne güzel,sevindim sizin adınıza.Allah tamamına erdirsin.Ben de bir şeylerin normal olmadığının bilincinde olduğum için bırakmalı mıyım diye soruyorum fark ettiyseniz.Ayrıca onla bunla dediğiniz kişilerden biri nişanlınız,onunla konuşmasaydınız şu anda nişanlınız olmazdı
O gelipte görmediği hafta benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu zaten.Cepte gibisiniz. Yaşadığınız yere gelip de sizi görmemesi herşeyi bitiriyor zaten. Veya hayatında biri var, siz de canşenliğisiniz. Bitirin gitsin ne ağlaması?
Hiç biriyle sevgili olmak maksadıyla konuşmadım ve zaten onunla wpye geçince o programdaki hesabımı kapattım.tamam bir tek nişanlımla konuştum ondan bahsediyorum. siz başkaları ile de konuştum, o da konuşmuştur diyosunuz.
Bu olabilir tabiki,birkaç kere bırakmak istememe rağmen bırakmaması kafamı karıştırdı.Bilmiyorum ne düşünüyor tabiki.Başkalarıyla da c2den konuştuğunuzu bildiği için belki de ciddi adımlara yaklaşmak istemiyordur.
O tarz siteler bir nevi bağımlılık sizinle iş ciddileşirse kısıtlanacağını düşündüğü için de böyle yapıyor olabilir. Tek bi kişiye bağlanmayı gözü almıyor anlaşılan salın gitsin vakit kaybı..Bu olabilir tabiki,birkaç kere bırakmak istememe rağmen bırakmaması kafamı karıştırdı.Bilmiyorum ne düşünüyor tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?