Bırakmalı mıyım?

Ben de buna takıldım işte,o kadar gelmesine rağmen buluşmadık.Buluşma teklifinde bulundu ama buluşma gerçekleşmedi.1 hafta benim bulunduğum şehirde kaldı ama bana ayıracak vaktim olmadı.Üstelik benim vize haftam olmasına rağmen ben buluşmaya giderdim.Sonra da bana başka arkadaşlarımla da buluşmadım ki dedi.Bu cümle gerçekten beni üzdü.Başka arkadaşlarıyla aynı kefeye koyulmak üzdü belki de

Yani 1 senede seni görmeye gelmemişse belli ki sadece eğleniyor goy goy yapıyor büyük ihtimal sevgilisi vardır bu sanal olaylardan uzak dur saçmalık.
Ben de uzak duracağım artık,sadece eğlenmek için beni bu kadar her konuşmayalım dediğimde bırakmaması saçma geliyor ama yine de bilemem tabiki

Çok doğru bir tespit yapmışsınız.Resmen telefonla aşk yaşıyormuş gibi hissediyorum kendimi.Sanalı bırakıp hayata dokunmak istiyorum artık

1 senede sanaldan konuşacak kadar nasıl bi yokluk sizinki ya? az sokağa çıkın, etraf insan kaynıyor.

1 yildir gorusmeden nasil yuruttunuz, bravo dogrusu.
Zaman nasıl geçti ben de anlamadım,bu kadar sürmesine ben de çok şaşırıyorum.Bu kadar süreceğini hiçbir zaman düşünmedim,aynı fakültede onun bir arkadaşıyla okuyoruz.Onunla bile tanıştım.Bu kadar ilerleyeceğini hiç düşünmemiştim.

1 senede sanaldan konuşacak kadar nasıl bi yokluk sizinki ya? az sokağa çıkın, etraf insan kaynıyor.
Günümüzde sanaldan konuşmayan insan yok bence.Bilişim çağındayız ve sanalda insanlar daha rahatlar.Bu yokluktan kaynaklı değil,belki sosyal ortam eksikliğinden olabilir ama zaten konuşmaya ilk başladığımızda da hadi sevgili olalım anlayışıyla konuşmuyoruz ki.Zamanla bir şeyler paylaştıkça onu kendime yakın hissettim,o kadar.

c2 dediğiniz çok saçma sapan bir platform.

ben de sanaldan tanıştım, nişanlıyım şu an. ama bir sene sanalda onla bunla konuşmadım. tanıştık ve görüştük. normali budur.

c2 dediğiniz çok saçma sapan bir platform.

ben de sanaldan tanıştım, nişanlıyım şu an. ama bir sene sanalda onla bunla konuşmadım. tanıştık ve görüştük. normali budur.
Ne güzel,sevindim sizin adınıza.Allah tamamına erdirsin.Ben de bir şeylerin normal olmadığının bilincinde olduğum için bırakmalı mıyım diye soruyorum fark ettiyseniz.Ayrıca onla bunla dediğiniz kişilerden biri nişanlınız,onunla konuşmasaydınız şu anda nişanlınız olmazdı

Ben de onun hayatımdaki yerini sorgulamaya başladım ve mantığımı kullanıp onu bırakmaya karar verdim

tamam bir tek nişanlımla konuştum ondan bahsediyorum. siz başkaları ile de konuştum, o da konuşmuştur diyosunuz.

Cepte gibisiniz. Yaşadığınız yere gelip de sizi görmemesi herşeyi bitiriyor zaten. Veya hayatında biri var, siz de canşenliğisiniz. Bitirin gitsin ne ağlaması?
O gelipte görmediği hafta benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu zaten.

Bu olabilir tabiki,birkaç kere bırakmak istememe rağmen bırakmaması kafamı karıştırdı.Bilmiyorum ne düşünüyor tabiki.
O tarz siteler bir nevi bağımlılık sizinle iş ciddileşirse kısıtlanacağını düşündüğü için de böyle yapıyor olabilir. Tek bi kişiye bağlanmayı gözü almıyor anlaşılan salın gitsin vakit kaybı..

Bence hayatın gerçekleriyle yaşasanız iyi olur hiç görmediğiniz birine bu denli bağlanmak doğru değil. Bitirin bence. Bi çocuk vardı fb canlı yayında intihar eden biliyor musunuz bilmem hiç görmediği fake olan bir hesaptaki kız için. Hayatınızın güzel zamanlarını böyle şeylere harcamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…