- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Girdiğime gireceğime pişman oldum inan.Bankalarin yaptırdığı banka bile oturulmaz demişti bir zamanlar birisi..
Söke Söke al. Bu senin hakkin. Bimer'e de yaz hatta. Hatta o kadin hakkinda sikayet dilekcesi de yaz. Milleti keriz yerine koyanlardan nefret ederim.
Zaten oldum olasi bankaları sevmem. .
Girdiğime gireceğime pişman oldum inan.
Bir daha tövbe girmem banka sınavına.
Bimer iyi fikir. Bugün Ziraat bankası genel müdürlüğüne şikayet maili attım, geri dönüş olmadı.
Aynen dediğin gibi söke söke almam lazım. Hele ordaki adam unut dedi ya iyice inat ettim.
Duruyor canım, dekontu atmadım zaten, bugün dekontla gittim yüz kişi kontrol ediyor yalan mı söylüyorum diye.Iki dekontun da elinde duruyor mu yasemin? Eger varsa bimerle iletisime gec, internet sitelerinden form da doldurabilirsin...
Tabi ki al o parayi, daha neler...
Herhalde, 5 tl olsa pesine duserim ben...Duruyor canım, dekontu atmadım zaten, bugün dekontla gittim yüz kişi kontrol ediyor yalan mı söylüyorum diye.
50 tl çok bi para görünmeyebilir ama insanları enayi yerine koyamazlar, ben buna karşı çıkıyorum.
Tamam canım bunu da deneyeyim, haftasonu çalışıyorlar mı ki yarın arasam?Ziraat bankasi müsteri hizmetlerini arasana. İletişim merkezlerindeki çalışanlar her zaman için şubedeki çalışanlardan daha anlayışlı ve kibar oluyorlar. Tecrübeyle sabit. :)
Eşim de sinirlendi, gidip olay çıkartcak diye korkuyorum.Herhalde, 5 tl olsa pesine duserim ben...
Sanki onlar alim hepimiz gerizekaliyiz...
Inadina ustele, bir sure sinirlerin lacka olur ama deger bence...
Genel Müdürlüğe gidicem bu gidişle. Burdaki şubeler ilgilenmiyor.Sen dilekçeni ver
Neresi okursa olsun verilen dilekçe alınmak zorundadır
Ondan sonra yatırırlar
Bence de yedirme o parayı kimseye. :) Ne münasebet yani.Duruyor canım, dekontu atmadım zaten, bugün dekontla gittim yüz kişi kontrol ediyor yalan mı söylüyorum diye.
50 tl çok bi para görünmeyebilir ama insanları enayi yerine koyamazlar, ben buna karşı çıkıyorum.
İçime oturdu ya var mı böyle bişey?Bence de yedirme o parayı kimseye. :) Ne münasebet yani.
Parayı alınca da şubeye gidip, o kızla adamın karşısına çıkıp parayı sallamak suretiyle:
-Miras değil alın teri de.
Evet açık.Tamam canım bunu da deneyeyim, haftasonu çalışıyorlar mı ki yarın arasam?
Genel Müdürlüğe gidicem bu gidişle. Burdaki şubeler ilgilenmiyor.
Bugün benim niyetim iade talebinde bulunmaktı işte. Sepetlediler beni burda olmaz genel müdürlüğe git diye.Hayır gerek yok farklı bi durumum vardı para iadesi için dilekçeyi almadılar aynı hesabı yaptılar unutun o parayı gelmez
Avukat arkadaşımı aradım yazdık dilekçeyi ama almıyolar diye
Almak zorunda dedi dilekçenin fotokopisini Çek fotoya imza attır tarihli alındığına dair
Söyledim çatladım aldılar
Bugün benim niyetim iade talebinde bulunmaktı işte. Sepetlediler beni burda olmaz genel müdürlüğe git diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?