- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Yani, zaten kız bana dedi, paranı geri alırsın dedi, ben hatta sordum herhangi bi şubeden olur mu dedim,' hayır burda yatırdığın için burdan vermek zorundasın' dedi. Bugün diyorum böyle böyle dedin diye kız yüzüme bile bakmıyor. Önce bi dilekçemi vereyim yine möl möl bakarlarsa ben o zaman bak nerelere şikayet ediyorum.Ah bu bankalar çalışanlarını da kendilerine benzetmişler. En garanti Bimere yazmak mutlaka dönüş yapılıyor ayrıca dilekçe verme hakkınız var almak zorundalar dilekçenizi.
Duruyor canım, dekontu atmadım zaten, bugün dekontla gittim yüz kişi kontrol ediyor yalan mı söylüyorum diye.
50 tl çok bi para görünmeyebilir ama insanları enayi yerine koyamazlar, ben buna karşı çıkıyorum.
Banka bölge Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi vermeyi dene ve dilekçeyi bölge müdürüne kargo ile taahhütlü gönder.Selam kızlar.
Bugün sinirimi bozan bişey oldu. Ben Ziraat bankasının Servis ve Banko Görevlisi sınavına girdim. Başvuru esnasında dikkatsizliğimden Servis Görevlisi yerine Banko Görevlisi'ne yatırmışım parayı. Ben 4 senelik üni mezunuyum Banko sınavına 2 senelikler giriyormuş. Neyse gittim benim girmem gerekene yatırdım parayı. Yani 2 kere sınav parası yatırmış oldum. Ordaki görevli bayan sınavdan sonra gelip burdan iade talebi için dilekçe yazarsın fazladan yatırdığın paranı geri alırsın demişti. Sınav oldu bitti açıklandı ben bugün dilekçe yazmaya gittim aynı şubeye. Kız inkar ediyor. 'Öyle bişey demedim, iade olmaz diyor.' Ya ben kendim mi uydurdum bunu. Sonra bi tane erkek personel geldi, yaşı biraz büyük. O da ' sen bu parayı unut.' dedi cinlerim tepeme çıktı. Ne demek unut, bankalar bizde 1 tlsini bırakmıyor ama. Hiç yol göstermediler, dilekçe yazayım diyorum biz bişey yapamayız diyorlar. Kafayı yedim bugün.
Özellikle bankacı arkadaşlar, bana bi yol gösterin, ben paramı geri almak istiyorum. Ne yapabilirim?
Keşke oraya gitmişken yine de yazsaydım di mi dilekçeyi, off ne bileyim sinirden dışarı attım kendimiCanim dekontun dursads sinava girmek icin para yatirmissin girmemissin simdide parani istiyorsun drnir. Keske kadin onu dediginde bir dilekce yazdirtsaydin. Halimiz bu malesef isi resmiyete dokmeyince vay halimize
Bi tane personel yardımcı olmaya çalıştı heralde onlardan biraz kıdemliydi. Adam diyor ki ' bu konularda ne yapacağınızla ilgili geçenlerde hepinize mail geldi, açın ordan bakın, orda yazılı olarak vardır' diye azarladı bankodakileri. Belki azar işittiler diye bana gıcık olup yardımcı olmadılar.Şube müdürü ile görüşeceğim diye diretseydin keşke.
O zaman daha çok yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Aman diyelim o zamanSoyletme Yasemincim beni. Bir baslarsam politikaya girerim ban yerim.
Ne kadar istiyorlar canım? Niye itiraz etceksin ki, beklediğin puan gelmedi mi?Herkes enayi yerine koyuluyor bu ülkede. Ösym bile sınav sonucuna itiraz da bir dünya para istiyor.
Yok öyle bir durumum yok çok şükür örnek verme amacıyla söyledim. Genel olarak yani. Kitapçık ve sınav kağıdını inceletmek 50.00 tl imiş mesela.Ne kadar istiyorlar canım? Niye itiraz etceksin ki, beklediğin puan gelmedi mi?
İyi bari yoksa çok uğraşırdın desene, parayı yatırcan da kitapçığı inceleticen de ölme eşeğim ölmeYok öyle bir durumum yok çok şükür örnek verme amacıyla söyledim. Genel olarak yani. Kitapçık ve sınav kağıdını inceletmek 50.00 tl imiş mesela.
Ya kızacağım sana kusura bakma, benden en az 10 yaş küçüksün ablacığım. Başkası bilmeyebilir ama sen banka sınavına giriyorsan bankaların ctesi çalışmayacağını bilmelisin.Tamam canım bunu da deneyeyim, haftasonu çalışıyorlar mı ki yarın arasam?
Bankalar değil canım, müşteri hizmetleri dedim ben.Ya kızacağım sana kusura bakma, benden en az 10 yaş küçüksün ablacığım. Başkası bilmeyebilir ama sen banka sınavına giriyorsan bankaların ctesi çalışmayacağını bilmelisin.
salak çok 50 lira için insan işinden mi olur. bankadan çalmya çalışsa mutlaka ortaya çıkar yaniBir bankacı benim 50 tl yedi verdiğim parayı geri almıştım saymadım hemen el oynatmış ve 50 tl çalmış müdüre çıktım şikayet ettim tabi oda çalışanını korudu ,it iti ısırır mı , yani para gitti sanırım bir kaç kişiyede yapınca onu ordan
uçurdular bence gidin sizde şikayet edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?