Bırakmam paramı! (sorun çözüldü:)

Ah bu bankalar çalışanlarını da kendilerine benzetmişler. En garanti Bimere yazmak mutlaka dönüş yapılıyor ayrıca dilekçe verme hakkınız var almak zorundalar dilekçenizi.
Yani, zaten kız bana dedi, paranı geri alırsın dedi, ben hatta sordum herhangi bi şubeden olur mu dedim,' hayır burda yatırdığın için burdan vermek zorundasın' dedi. Bugün diyorum böyle böyle dedin diye kız yüzüme bile bakmıyor. Önce bi dilekçemi vereyim yine möl möl bakarlarsa ben o zaman bak nerelere şikayet ediyorum.

Canim dekontun dursads sinava girmek icin para yatirmissin girmemissin simdide parani istiyorsun drnir. Keske kadin onu dediginde bir dilekce yazdirtsaydin. Halimiz bu malesef isi resmiyete dokmeyince vay halimize

Banka bölge Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi vermeyi dene ve dilekçeyi bölge müdürüne kargo ile taahhütlü gönder.

Canim dekontun dursads sinava girmek icin para yatirmissin girmemissin simdide parani istiyorsun drnir. Keske kadin onu dediginde bir dilekce yazdirtsaydin. Halimiz bu malesef isi resmiyete dokmeyince vay halimize
Keşke oraya gitmişken yine de yazsaydım di mi dilekçeyi, off ne bileyim sinirden dışarı attım kendimi
Ben arayı fazla açmadan gideyim tekrar, hiç bankolara uğramadan güvenlikle konuşup şube müdürüyle konuşayım. Yoksa bankodakiler sallamıyor.

Şube müdürü ile görüşeceğim diye diretseydin keşke.
O zaman daha çok yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Bi tane personel yardımcı olmaya çalıştı heralde onlardan biraz kıdemliydi. Adam diyor ki ' bu konularda ne yapacağınızla ilgili geçenlerde hepinize mail geldi, açın ordan bakın, orda yazılı olarak vardır' diye azarladı bankodakileri. Belki azar işittiler diye bana gıcık olup yardımcı olmadılar.

Canım benim şubeyi boş ver. Bu işleri şubeden halledemezsin. Sonuçta bu şubenin inisiyatifinde değildir.
Ayrıca haksız da olabilirsin, başvuru şartlarında bu duruma atıfta bulunmuşlardır.
Öncelikle başvuru formunu tekrar oku.
Sonra bu işi şubede çözme, müşteri hizmetleri de derdine derman olmaz.
Ziraat bankasının bulunduğun bölge müdürlüğünü ara, insan kaynakları ile görüş bunu. Ulaşabiliyorsan genel müdürlük ik birimine ulaş.
Yardımcı olacaklardır

canım hemen bimere yaz bir iki günde cevap verip sana yol göstereceklerdir.. benimde alışveriş yaptığım bi site geçen haftalarda paramı ödemiyordu.. hem bimere hemde şikayetvara yazdım.. anında yatırdılar..bundanda bi sonuç alamazsam tüketici haklarına başvur.. kesinlikle bu üçünden birinde sonuç alırsın

Tamam canım bunu da deneyeyim, haftasonu çalışıyorlar mı ki yarın arasam?
Ya kızacağım sana kusura bakma, benden en az 10 yaş küçüksün ablacığım. Başkası bilmeyebilir ama sen banka sınavına giriyorsan bankaların ctesi çalışmayacağını bilmelisin.

bimere yaz. tüketici haklarına vs her yere yaz ver dilekçeni. vodofone bi ara delirtmişti en son özür diletip paramı da almıştım. mail yağmuruna tut :)

Ya kızacağım sana kusura bakma, benden en az 10 yaş küçüksün ablacığım. Başkası bilmeyebilir ama sen banka sınavına giriyorsan bankaların ctesi çalışmayacağını bilmelisin.
Bankalar değil canım, müşteri hizmetleri dedim ben.
Bankaların müşteri hizmetlerini kullanmadığım için bilmiyorum.
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyor ve susuyorum

Bu arada banka sınavına sırf mecburiyetten girdim, çıkmazdaydım o aralar bi umut diye girdim, bayılmıyorum bankacılığa

Bir bankacı benim 50 tl yedi verdiğim parayı geri almıştım saymadım hemen el oynatmış ve 50 tl çalmış müdüre çıktım şikayet ettim tabi oda çalışanını korudu ,it iti ısırır mı , yani para gitti sanırım bir kaç kişiyede yapınca onu ordan
uçurdular bence gidin sizde şikayet edin

salak çok 50 lira için insan işinden mi olur. bankadan çalmya çalışsa mutlaka ortaya çıkar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…