• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıraktımı?

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
İyi geceler hanımlar.

Oğlum 16 aylık 3 günden bu yana hiç emmedi. Normalde memeye çok düşkün olmasına rağmen hemde. Dün ağız içinde yara gördüm birde çok fazla salya akıtıyor. Geceleri ağlayarak uyanıyor zaten iştahı hiç yok çok üzülüyorum bu haline :KK43:

Memeyi bıraktıysa ben bu sütleri napıcam çok aşırı şişiyor sağdım ama düğüm olmuş gibi ağrıyor. Zaten çocuğumla ilgili abuk subuk düşüncekere vesvesekere düşüyorum. 16 aylık bebek agzını burnunu göstermezmi? inatmı yoksa anlamıyormu bilmem göstermiyor çocuk :50:
Varmı önerileriniz pazartesi sabah dra randevu aldım inşallah baktıracağım kan değerlerine vs. :KK43:

Son düzenleme:
İyi geceler, öncelikle sabır ve kolaylık dilerim ama sanırsam doktorla görüşmeden bizim diyebileceğimiz veya dediğimiz hiçbir şeyi kale almamalısın. Bildiğin tıbbi bir soru bu.

Buyuk ihtimalle dis cikariyodur yavrucak kiyamam
Ben sutten kestigim zaman gogsume taze nane koymustum hem acisini dindiriyor hem de sutu azaltip bitiriyor , aklinizda olsun

Buyuk ihtimalle dis cikariyodur yavrucak kiyamam
Ben sutten kestigim zaman gogsume taze nane koymustum hem acisini dindiriyor hem de sutu azaltip bitiriyor , aklinizda olsun
Yaa kesinlikle deniycem bunu sağmaya devam ettikçe süt üretimide devam edermi acaba. Kendimi inek gibi hissediyorum :D

Neden kimse bişey yazmıyor acaba :42: Kimse yaşamamış mı aynı sorunu ?

Teklif et çocuğuna zaman zaman, bazen kisa süreli bırakabiliyor.... göğüs şişliği için lahana vs iyi gelir derler... ben memeden keserken kademeli kesitigim için cok şişmedi ama 2 -3 hafta sut akti:)

hamile olabilir misin? benim kizim 7.5 aylikken aniden birakti hamikeymisim kimi cocuk birakirmis boyle donemde

İyi geceler hanımlar.

Oğlum 16 aylık 3 günden bu yana hiç emmedi. Normalde memeye çok düşkün olmasına rağmen hemde. Dün ağız içinde yara gördüm birde çok fazla salya akıtıyor. Geceleri ağlayarak uyanıyor zaten iştahı hiç yok çok üzülüyorum bu haline :KK43:

Memeyi bıraktıysa ben bu sütleri napıcam çok aşırı şişiyor sağdım ama düğüm olmuş gibi ağrıyor. Zaten çocuğumla ilgili abuk subuk düşüncekere vesvesekere düşüyorum. 16 aylık bebek agzını burnunu göstermezmi? inatmı yoksa anlamıyormu bilmem göstermiyor çocuk :KK50:
Varmı önerileriniz pazartesi sabah dra randevu aldım inşallah baktıracağım kan değerlerine vs. :KK43:
Benimde 9.5 aylik oglum var o da bikac gundur cok sıkıntili emmek istemiyor surekli huzursuz bence sicak ve dis senin bebiste ondandir diye dusunuyorum

Back
X