Biraz canım sıkkın kızlar.

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
53
Şu an annem çalışıyor ben bayramdan sonra işe başlayacağım. O çalışıyor diye genelde yemeği ve temizliği ben yapıyorum burada arkadaşım olmadığından ötürü. Zaten hep evdeyim. Neyse, bugün biraz kırgın gibiyim vücut olarak uyuyup duruyorum kafamı kaldıramıyorum. Temizlik yapamadım ve hatta başka hiçbir şey de yapamadım. Annem az önce eve geldi. Yorgun görünüyordu ona kıyamadım yine anne bugün kötüyüm şimdi süpürmeye başlıyorum dedim. "Önce toplamak lazım." dedi. Salon toplu oradan başlarım koridoru falan toplarım sen de o arada kendi odanı toplarsın istersen dedim zaten bir şey yok süpürmeden önce iki dakikada hallederim dedim. İstemiyorsan da acelesi yok yarın yaparız dinlenelim bugün dedim. Acelesi var rahat etmiyorum dedi. Peki o zaman başlıyorum dedim ama yok önce kendi odanı topla, temizle yok şöylesin yok böylesin. Çantalarım yere düşmüş askılık devrilmişti kapıyı ona açmadan hemen önce saniyelik iş yani. Ya bir hevesle bir iş yapacaktım, burnumdan getirdi kaç dakika bunu konuşur mu bir insan. Ben de ne yapıyorsan yap dedim temizliği kendi yapıyor şu an.

Çok kırdı beni. Zaten bütün gün yalnızım evde iki kelime sohbet etmek istiyorum onu da böyle mahvediyor.

Dediğim gibi evde yalnızım ve geldiğinde çoğu zaman yorgun oluyor. Misafir geldiğinde şen şakrak oturuyor ama evde yalnızsak ölü toprağı serpilmiş gibi her akşam. Bütün bunlar birleşince çok kırıldım. Canım aşırı sıkılıyor. Benden soğudu mu ne yaptı bilmiyorum. Keşke o çok sevdiği kuzenlerim onun çocuğu olsaydı dün kuzenlerim bizdeydi nasıl mutluydu. Kendimi çocuk gibi hissediyorum böyle yazınca ama nasıl evlat annenin gözünde hep küçükse ben de annemin sevgi ve ilgisini arıyorum hala. Zayıf noktamsa zayıf noktamdır olabilir. Kendi kalabalık ailede büyüdüğü için bu aile ona çekici gelmiyor da olabilir ama ne yapabilirim benim suçum değil ki bu.
İçimi dökmek istedim yalnızca. Dert değil yoksa.

Canım nazı sana diye düşünüyorum değer eksildiğinden falan değil yani. Böyle düşünme sakın ... Onlara tabiki surat asamicak çünkü bizim gibi anlayışlı olamazlar...

Canım nazı sana diye düşünüyorum değer eksildiğinden falan değil yani. Böyle düşünme sakın ... Onlara tabiki surat asamicak çünkü bizim gibi anlayışlı olamazlar...

Yahu devrilen çantalardan bir başladı, yarın toplantım var kuaföre giderim diyordum bugün için neyse yarın giderim toplantıdan önce dedim öğleden sonra toplantım. Yok ona da gitmezmişim geç kalırmışım. Öyle geç kalma vukuatları olan bir insan olsam anlarım. Aman ben de çıkmıyorum odadan biraz da o duvarlarla konuşsun.

Ama kadin tum gun yoruluyor. Bi isin ucundan tut yahu. Tamam sen yalnizsinda aksama kadar kadinda ekmek derdinde. Eve gelince temiz pak gormek ister tabi

Allah Allah ya belki kişisel problemleri vardır canım. Bazen kimseye anlatamadığımız sorunlar olabiliyor ve bu sorunlar bizi gerebiliyor ... Her şeyin başı iletişim. Kahve yap ikinize, geç otur karşısına, sohbet et ...

Ama kadin tum gun yoruluyor. Bi isin ucundan tut yahu. Tamam sen yalnizsinda aksama kadar kadinda ekmek derdinde. Eve gelince temiz pak gormek ister tabi

Yok bunun bilincindeyim. Yemekler zaten bende. En geç iki günde bir de temizliği yaparım. Bugün biraz grip başlangıcı gibi bir durumdayım kafamı kaldıramadım yine de mahçup oldum hemen başlıyorum dedim onun o halini görünce ki benden temizlik beklentisi yoktur, içimden gelir benim.
Benim ondan tek beklediğim güler yüz. Misafire verdiği güler yüzü benden esirgemesin.

Çok mümkün görünmüyor, yorgun oluyor. O istemeden ben adım atmam kendi kendine yorgun yorgun otursun. Evet sorunlarımız var ama ben hep çok yakın olduğumuza inandım. Annemle tartışınca sevgilimle tartıştığımdan çok daha fazla üzülüyorum. İlginize teşekkür ederim.

Rica ederim canım benim. Bence sohbet etmeyi dene ... İletişim eksikliği olunca zehir oluyor zamanlar

Belki dünden sonra bu kadar hassaslaştın brenda, dün anneni öyle görüp içlenmeseydin bugün böyle hissetmeyecektin. Hani düşünüyorum annem de içtiğim suyun bardağına kadar karışır her şeyde bir yorumu mutlaka vardır hatta sinir bozucu derecede ama iki cümleden sonra bunu şakaya çeviririz bazen birbirimizi çimdikleriz güleriz. Bir tarafın yumuşatması gerek. Ya da tıkayacaksın kulaklarını başka çare olmuyor. Bak tatile gidecekmişsin böyle kırgın ayrılmayın/gitmeyin.

Evet onu da düşünüyorum, ya zaten annemi çok sevdiğim için çok kırılıyorum.
Tatile asla küs gitmem iki sırnaşırım o da dayanamaz ama kendimi yalnız hissettim bir an. O yüzden yazdım.

Seni çok iyi anlıyorum. Bizim aramız surekli geriliyor bu yüzden sizde ilk defa olmuş bence hic takma. Ki yemek de yapiyormussun, bence bu en büyük yardım :) bende o da yok. Bazen keyifsiz olurum, annemin yap dedigi şeyleri geç yaparim ama yaparım o da söylenir surekli ben de keyifliysem alttan alırım keyifsizsem küçük çaplı iç savaş çıkar her evde oluyor böyle seyler. Annen de yorgunluktan yüzü asıktır sen de biliyorsun, kuzenleri hep görmediği için de onlara olabildiğince yorgun gozukmemeye çalışıyordur :) buradakilerin aksine kahve yapma ben çay demle çay için derim. Çay her derde deva:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…