- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Canım nazı sana diye düşünüyorum değer eksildiğinden falan değil yani. Böyle düşünme sakın ... Onlara tabiki surat asamicak çünkü bizim gibi anlayışlı olamazlar...
Allah Allah ya belki kişisel problemleri vardır canım. Bazen kimseye anlatamadığımız sorunlar olabiliyor ve bu sorunlar bizi gerebiliyor ... Her şeyin başı iletişim. Kahve yap ikinize, geç otur karşısına, sohbet et ...Yahu devrilen çantalardan bir başladı, yarın toplantım var kuaföre giderim diyordum bugün için neyse yarın giderim toplantıdan önce dedim öğleden sonra toplantım. Yok ona da gitmezmişim geç kalırmışım. Öyle geç kalma vukuatları olan bir insan olsam anlarım. Aman ben de çıkmıyorum odadan biraz da o duvarlarla konuşsun.
Ama kadin tum gun yoruluyor. Bi isin ucundan tut yahu. Tamam sen yalnizsinda aksama kadar kadinda ekmek derdinde. Eve gelince temiz pak gormek ister tabi
Allah Allah ya belki kişisel problemleri vardır canım. Bazen kimseye anlatamadığımız sorunlar olabiliyor ve bu sorunlar bizi gerebiliyor ... Her şeyin başı iletişim. Kahve yap ikinize, geç otur karşısına, sohbet et ...
Rica ederim canım benim. Bence sohbet etmeyi dene ... İletişim eksikliği olunca zehir oluyor zamanlarÇok mümkün görünmüyor, yorgun oluyor. O istemeden ben adım atmam kendi kendine yorgun yorgun otursun. Evet sorunlarımız var ama ben hep çok yakın olduğumuza inandım. Annemle tartışınca sevgilimle tartıştığımdan çok daha fazla üzülüyorum. İlginize teşekkür ederim.
Belki dünden sonra bu kadar hassaslaştın brenda, dün anneni öyle görüp içlenmeseydin bugün böyle hissetmeyecektin. Hani düşünüyorum annem de içtiğim suyun bardağına kadar karışır her şeyde bir yorumu mutlaka vardır hatta sinir bozucu derecede ama iki cümleden sonra bunu şakaya çeviririz bazen birbirimizi çimdikleriz güleriz. Bir tarafın yumuşatması gerek. Ya da tıkayacaksın kulaklarını başka çare olmuyor. Bak tatile gidecekmişsin böyle kırgın ayrılmayın/gitmeyin.
Biz burdayız, sıkıntı yokEvet onu da düşünüyorum, ya zaten annemi çok sevdiğim için çok kırılıyorum.
Tatile asla küs gitmem iki sırnaşırım o da dayanamaz ama kendimi yalnız hissettim bir an. O yüzden yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?