biraz da gülsek mi napsak:)

Ya aslında Bahçeli'nin oy pusulaları için dediği güzeldi, bulsakta videosunu koysak, pusulalara asena bakışı atın diyor:)))
Seviyorum Bahçeli'yi sakin mizaçlı bir adam.

Sizi bir arada ve aynı şeylere gülerken görmek gerçekten çok güzel

Yeri gelir birbirinize kızın ama birliğinizi kaybetmeyin

Kavga eder eder, barışırız Muniş Abla. Kin gütmek yok .

Harbiden Kemal ne diyor orda ya .... An an anııı, gerisini devam ettirmeyeyim deyince küfür etcek gibi olmuş

bence orada ne dediğini kendi de bilemedi. toparlayamayınca neyse boşver dedi

başbakanın diyabakııırrr diyabaakırrr demesi de komikti: sonra altta okudum bingölmüş orası

başbakanın diyabakııırrr diyabaakırrr demesi de komikti: sonra altta okudum bingölmüş orası

Ahahahaha .... Ya adamlar çok konuşuyor, yoruluyorlar. Çene dökmek zor. Onlar da haklı valla.
Ben o kadar konuşsam +18'e vururum valla espriyi

Ya aslında Bahçeli'nin oy pusulaları için dediği güzeldi, bulsakta videosunu koysak, pusulalara asena bakışı atın diyor:)))
Seviyorum Bahçeli'yi sakin mizaçlı bir adam.

o zaten başlı başına bi idol

inatla diyarbakır diyor ses vermiyolar diyor

Ahahahaha .... Ya adamlar çok konuşuyor, yoruluyorlar. Çene dökmek zor. Onlar da haklı valla.
Ben o kadar konuşsam +18'e vururum valla espriyi
ahahah deli ben de artık mikrofonu bırakıp ehhh yeter be diyip giderdim heralde
o zaten başlı başına bi idol

inatla diyarbakır diyor ses vermiyolar diyor

babaannem benim ismimi söyleyene kadar tüm sülalenin ismini sayardı önceden artık nasıl karıstırıyorsa
başkanlara da hak vermek lazım

Son düzenleme:
bahçelinin arkasındaki adamlara Allah daha çok ciddiyet versin :))
ben olsam kahkayı bastıydım, adamların işi zor :)))

Gülme krizine de girebilirim ben çok fena

sonrada ses vermiyorlar diyor

benide annem yapardı ama bana seslencek mesela ilk önce abilerime seslenirdi sonra beni tuttururdu

Bahçeli, önce alayınızı... diyor susuyor biraz . sonra sevgi ve saygıyla anıyorum diyor

issan issini issasssız
Ben Bahçeli'yi çok seviyorum ya Komik adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…