- 19 Haziran 2016
- 713
- 1.004
- 63
- Konu Sahibi birbucukyil
-
Kalmiyor hatta çocuklarını düşünerek aldığın o evler için çocuklar bir güzel kavga edip Ustune de sana kufrediyorlarHayata ev almaya mı geliyoruz acaba? Şu koca evrende uzun zaman diliminde ufacık bir süre hayatımız var. Tadını çıkaramadıktan sonra hayatımı bir ev almak için çalışarak kendimi stres yaparak geçirmişim ne önemi var? Ölüp gittikten sonra bir anlamı kalıyor mu böyle şeylerin? Genel olarak sorguluyorum.
Hayata ev almaya mı geliyoruz acaba? Şu koca evrende uzun zaman diliminde ufacık bir süre hayatımız var. Tadını çıkaramadıktan sonra hayatımı bir ev almak için çalışarak kendimi stres yaparak geçirmişim ne önemi var? Ölüp gittikten sonra bir anlamı kalıyor mu böyle şeylerin? Genel olarak sorguluyorum.
Bende senin gibiydim, çevremde gordugum kadarıyla adamlara tutumlu kadın yaramıyor. Yemediğini yiyen bulunuyor. evet bir ev bir arabanız olmalı ama hep sen fedakarlık yapıyorsan sende sal gitsin. Bizim işyerinde kimse aman benim hanım da çok tutumlu diye övmuyor, aksine eşlerini yeriyorlar. annem de diyor aman kızım ben biriktirdimde noldu siz yiyip içip gezin der.
Ya anlamıyorum hem kendi emekleriniz ile almışsınız hemde arsa ve arabayı adamın üstüne yapmışsınız..mantık??
İnsanın kendine gelince aklı duruyor dimi?Anlıyorum sizi ama yanlış yapmışsınız..Şimdi esinizi idareli olmak ve para biriktirmek konusunda ikna etmek zorundasınız. Yaparsa ne ala yapmazsa bye bye dersiniz.hayat çok zor çünkü. Sorumluluk almak zorunda.İnanın bu konuyu başkası açsa aynı soruyu soracak akılda bir kadınım aslında.
Çok yanlış yapıyorsun çok. Sen parası gitmesin diye kendine bakmazsın o dışarda bakımlı kadınlara gider. O ellibine dokunma, aylık kenara az bi para koy, çeyrek gibi mesela,geri kalan parayı harca. Kuaföre git, kıyafet, iç çamaşırı al, arkadaşlarınla şık yerlere git. Esin de sende daha mutlu olacaksınız.Ben de kimi zaman böyle dusunugum için neden böyleyim diye sorgular oldum. Aslında benim eşim bakımlı Kadın olmamı çok istiyor. İşten ayrıldıktan sonra saçlarımı kendi rengine boyattim boya parası gitmesin diye, daha ucuz çamaşırlardan alıyorum. Çocukların ihtiyaçlarını hep anneme veya kvye çıtlatıyorum. Ben neden böyleyim yaa. Parası gitmesin diye neler yapıyorum. Ama sonuç herseyden ben geri kalıyorum.
eğer boşanırsanız o 50 bin liranın yarısı kocanızın olacak. hepsini yiyin ki öbür kadına bir şey kalmasın
Aslında şuanda boşanmanın b si geçmiyor aklımdan. Ama tabi ki de hersey insanlar için. Olmayacak şeyler olur.Arabayı,arsayı ve bu parayı ikiye bolersek ben çok zarardayim. Benim mallar gitti gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?