Biraz daha güzel olabilirmişmişim..


Tesekkur ederim yorumunuz icin. Burada cok fazla seni begenmedigini soylemek istiyor denmis acikcasi aklim bulanmisti. Ki boyle bir sey asla hissetmedim 1 yildir birlikteyiz ve hem bakislariyla hem sozleriyle surekli beni ne kadar begendigini, sevdigini belli eden biri. Kendi ailesinden cok birbirimizle paylasimimiz var belki bundandir ki bana boyle rahat soyleyebildi.. kotu niyetli olduguna hic inanmak istemiyorum cunku cok sevildigim cok ilgi gordugum bi iliski, cok sukur.
 

Yani burdaki yorumlardan sonra onun da baya uzerine gittim.. zaten bir kez bile beni begenmedigini dusunmedim ama iste insan farkli yorumlar duyunca acaba demiyor degil.. belki birbirimizle paylasimimiz kendi ailelerimizden bile fazla oldugu icin de boyle rahat sekilde soyleyebilmis olabilir. tesekkur ederim pozitif yorumunuz icin
 
Bence abi böyle şey söylemez, erkek arkadaşın direk kendi duygularını söylemiş sana.
Velevki oldu öyle birşey. Bu söylenir mi sevgiliye ?
 
Anormallestik arkadaşım. Kayınpeder babadır bir bakıma. Gerçi kızının evleneceği adamdan başlık parası alanlarda var. Yani evlatları evlat gibi görmeyi becerebilseler biri mal gibi satmaz diğeri o gözle bakmaz.
 
Kendisi cevabını verdikten sonra gelip size söylemesi hoş olmamış. Aile içindeki konuşulanları size getiriyorsa ilerde tam tersini yapma ihtimali de olabilir.
 
Aynen öyle. Kayınpederin baban gibidir dinimizde böyle, halini hatrını sormaktan çekinme demişti bir akrabam. Ama artık kimseye güven olmuyor malesef, herzaman yeteri kadar mesafeli olmakta fayda var. Allah göstermesin öyle çirkin şeyler.
 
kp de kafanıza takmayın insanlar saçma sapan konuşur dururlar, yaptığı terbiyesizlik,oğlunun kız arkadaşına güzel mi çirkin mi diye yaklaşmakta çok ahlaki gelmedi bana açıkçası.Ama bunun gibi saçmalayan pekçok insan çıkıyor insanın karşısına, eşimle nişanlandığımızda faceden tanıdığı hiç birebir muhatap bile olmadığı bir arkadaşı, nişanlın sana hiç yakışmıyor demiş.Eşim de bana söylemişti açıkçası, cidden beni sinirlendirmişti bu durum, çünkü onun haddine değildi bunu söylemek.Üstelik kendisi de adriana lima falan değildi.Densiz insanlar konuşur, bazen densizlikten bazen maksatlı konuşurlar.Kp rin aklında belki başka bir kız filan vardır saçmalıyordur.Çünkü eşime bunu söyleyen arkadaşı daha sonrasında senden çok etkilenmiştim filan deyip saçmalamayı sürdürünce attık kurtulduk.
 
Bir kayınpeder oğlunun eş olarak seçtiği kızın fiziki görünümü hakkında fikir dile getiremez bana kalırsa.Hem de böyle olumsuzca. Dangozluk bu.

Sevgilinizin yetiştirmesi de sizi korumak savunmak filan değil, düpedüz basiretsizlik.
Yine de ilişkinizde sorun yoksa unutun gitsin.
Siz de kayınpederinizi beğenmezsiniz olur biter :)
 
Bu konu bana çok tanıdık geldi, yakın zamanda bir akrabanın olayının aynısı. Çocuk samimi, biraz saf yani ailesi ile olanı kıza, kızla olanı ailesine anlatan biri. Aile kızı beğenmedi, benzer cümleler kurdular hatta. O aile etikete dış görünüşe acayip düşkün bir aileydi. Kimseleri beğenmezler...Beni beğenmişler hayret, eşim zamanında söylediğinde onlar kim ne alaka olmuştum yeni anlıyorum anlamını...Bilmiyorum tatlım, her kadın güzeldir, ama onlar ne istiyor bilemedim. Benim bahsettiğim aile boy pos, fizik, güzel giyinme, saygılı adablı duruş, meslek...hepsine bakıyordu. Kendileri de kalbur üstüydü.
 
Eh insan kendini bılır aslında, Yanı guzel olan veya daha az guzel olan. Bana tarzınız farklıdır gıbı geldi olur ya, sac rengı, vucudunuz gıyımınız belkı kılonuz
 

Bu insanlar da oyle.. mustakbel eltiyi de istememisler evleneceklerken. sebep kizin garsonluk yapiyor olmasi, guzel olmamasi... bize gore degil demisler ama yine ogullari isteyince karismamislar. egitimime devam ediyorum, kariyer hedefleri olan biriyim. boylu posluyum cevremden hic cirkin vs tarzi yorum almadim aslinda gayet de begenilen biriyim.. onlar ne istiyor sevgilim de bilmiyo acikcasi. bana tek soyledigi ben seni cok seviyorum ve ailemin ne dedigi onemli degil onemli olan ikimiziz biz ayni evde yasayacagiz seninle diyor. evlenince degisir demis herkes ama bilemiyorum.. hic ailesine bagli bir yapisi yok kendisinin.
 
Sevgilinde densiz, babasindan alip boyle bir lafi size nasil soyleyeliyor. Aile komple patavatsiz
 
Birilerinin olumsuz düşüncelerini birilerine iletmek dürüstlük değildir. Birinin bir başkası hakkında olumsuz düşüncesini olduğu gibi o kişiye iletmek gıybettir, olmayan bir şeyi söylemek te iftiradir. Yani hani derler ya ben olanı söylüyorum dedikodu yapmıyorum diye işte o iş öyle değil. Sizin anlattiginiz olaydaki sorun diğer bir çok yorumda belirtildiği gibi tam olarak bu.
 
Düşündüm de mantıklı sebep bulamadım sevgiliniz ne sebepten söyledi ki bu konuşmayı size ne faydası oldu ilşkinize babasından daha sorunlu bence sevgiliniz
 

Markaya gösterişe düşkün tipler mi? Meslekleri nedir? Biraz daha ayrıntı verirsen daha iyi yorum yapabilirim. Bir de bazı ailelerde de oluyor böyle kendini üstün görme durumu, benim kv de kp de küçük ilçe insanı ama görsen sanki Paris te doğmuş büyümüşler Şanzalizelerde gezmişler...Öyle bir böbürlenmeleri var ki..Eğitim, kültür vs de yok. Boş kibir.
 
Eski kp adayından ayı gibi sözünü duyan biri olarak yorum yazmak istedim, eski konularıma bakabilirsin. Sevgilin ne demiş babasının bu sözü karşısında? Benimki gıkını çıkarmamıştı ve sonu ayrılık oldu .. Hayırlısını diliyorum senin için... Her insan güzeldir çok biliyomuş o kp .. Allah herkese kalp güzelliği versin..
 

Acikcasi maddi durumlari baya iyi. Markaya duskunler erkek arkadasim bazi marka magazalarin onunden bile beni gecirmiyor, iceri girmiyor bile... Kayinpeder doktora yapmis bir adam, yonetici pozisyonunda sirketlerde calismis biri. genel mudurluk yapiyordu en son yine birkac ay once. yurtdisinda vs. yasamislar bir donem hatta... erkek arkadasim zaten babasinin cok egolu bi adam oldugunu hep anlatir. kendi evlatlarina karsi bile egosu yuksek bi adam beni begenmemis olmasina o yuzden sevgilim hic takma bile dedi
 

Cok kirici gercekten bu sekilde laflar duymak.. tesekkur ederim sizin icin de hayirlisi olsun. Sevgilim babamla hayatimda yaptigim en net konusmaydi diyor. Benimle ciddi oldugunu ve beni begendigini soylemis. Ayrica dogru duzgun tanimiyosunuz taniyip onun nasil biri oldugunu anlayinca bu dediklerin icin benden ozur dileyeceksin diyip evden cikmis.. disari ciktiginda beni aradi iste hatta. ben de sen tavrini koyduysan bi daha zaten kotu konusamazlar bakalim gorucez yeterli cevabi verebilmis misin dedim. diyemezler ben belli ettim rengimi dedi. zaten bizim mutlulugumuz onemli ilerde ayni sehirde bile yasamayacagiz biz ikimiz bi aile olacagiz evlenince bizim mutlulugumuz onemli olan sen benim yanimda durdugun muddetce ben seninleyim arkandayim haksiz yere seni uzdurmem diyor..
 
Aslinda bence asil sorun sevgilinin bunu kosup sana anlatmasi. Alttan alttan ayar verio bak ben daha yakisikliyi./guzelim. Kiymetimi bil sana bakiorum. Insanlar seni bana yakistirmio ama brn seninleyim. Gibi gibi. Anne baba icin evladina layik gelin damat yoktur orasi ayri. Sonucta en guzeli benm oglum o ayarda bi kizi hangi anne dogurabilir mantigi ama sevgilin laf tasimazsa sorun yasamazsiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…