Sevgilinizin kötü niyetli olduğunu ya da sizi beğenmediğini düşünmüyorum.Erkekler belli bir yaşa kadar, hatta karşılarına onlara doğruyu yanlışı anlatacak bir kadın çıkana kadar ne söylediklerini, neyi söylememeleri gerektiğini bilemiyorlar.Belki yıllar sonra böyle demiştin diye konuştuğunuzda "yok onu söylemiş olamam" gibi bir tepki bile verebilir.Benim de başıma benzer bir şey geldi, ama bunu bana söyleyen çok çok kıymetli hayatta yeri doldurulamaz bir insandı.Beni de çok sevdi, hiç mutsuz etmedi.Sevgilinizin kötü bir eş olacağına kanaat getirmedim ben.Aranızdaki bağ kuvvetliyse zamanla nasıl konuşacağını öğrenir.
Tek sorun size bu lafı taşıması. Onu da sizden gizli bir şey kalmasını istemediğinden iyi niyetli yaptığını söylemiş. Boşu boşuna sinirleriniz bozulmuş. Sizi güzel bulduğunu söylüyor ki önemli olan müstakbel eşinizin güzel bulması, fiziki güzelliğiniz müstakbel kayınpederinizi hiç ilgilendirmez. Biraz daha bakımlı olmanızı istiyor olsa o kadar konuşmaya kesin ağzından ufak da olsa kaçırırdı. Söylediklerinde alt metin olduğunu düşünmüyorum. Erkekler genelde direkt söyler, o bir şey diyip başka bir şey kastetme işi kadınların olayı. Babanınki bomboş bir yorum. Bazı erkekler ne konuşacağını bilmiyor. Takılmayın. Unutun gitsin.
Anormallestik arkadaşım. Kayınpeder babadır bir bakıma. Gerçi kızının evleneceği adamdan başlık parası alanlarda var. Yani evlatları evlat gibi görmeyi becerebilseler biri mal gibi satmaz diğeri o gözle bakmaz.Müstakbel kayınpederine aynen bunu diyen bir arkadaşım var. Sevgilisinin yeterince arkasında duymamasından dolayı bitti ilişkileri.
Ne kadar ayıp ya koskoca adamlara yakışıyor mu çocuklarının sevdiği kadına o gözle bakmak!
Aynen öyle. Kayınpederin baban gibidir dinimizde böyle, halini hatrını sormaktan çekinme demişti bir akrabam. Ama artık kimseye güven olmuyor malesef, herzaman yeteri kadar mesafeli olmakta fayda var. Allah göstermesin öyle çirkin şeyler.Anormallestik arkadaşım. Kayınpeder babadır bir bakıma. Gerçi kızının evleneceği adamdan başlık parası alanlarda var. Yani evlatları evlat gibi görmeyi becerebilseler biri mal gibi satmaz diğeri o gözle bakmaz.
kp de kafanıza takmayın insanlar saçma sapan konuşur dururlar, yaptığı terbiyesizlik,oğlunun kız arkadaşına güzel mi çirkin mi diye yaklaşmakta çok ahlaki gelmedi bana açıkçası.Ama bunun gibi saçmalayan pekçok insan çıkıyor insanın karşısına, eşimle nişanlandığımızda faceden tanıdığı hiç birebir muhatap bile olmadığı bir arkadaşı, nişanlın sana hiç yakışmıyor demiş.Eşim de bana söylemişti açıkçası, cidden beni sinirlendirmişti bu durum, çünkü onun haddine değildi bunu söylemek.Üstelik kendisi de adriana lima falan değildi.Densiz insanlar konuşur, bazen densizlikten bazen maksatlı konuşurlar.Kp rin aklında belki başka bir kız filan vardır saçmalıyordur.Çünkü eşime bunu söyleyen arkadaşı daha sonrasında senden çok etkilenmiştim filan deyip saçmalamayı sürdürünce attık kurtulduk.Tesekkur ederim yorumunuz icin. Burada cok fazla seni begenmedigini soylemek istiyor denmis acikcasi aklim bulanmisti. Ki boyle bir sey asla hissetmedim 1 yildir birlikteyiz ve hem bakislariyla hem sozleriyle surekli beni ne kadar begendigini, sevdigini belli eden biri. Kendi ailesinden cok birbirimizle paylasimimiz var belki bundandir ki bana boyle rahat soyleyebildi.. kotu niyetli olduguna hic inanmak istemiyorum cunku cok sevildigim cok ilgi gordugum bi iliski, cok sukur.
Bu konu bana çok tanıdık geldi, yakın zamanda bir akrabanın olayının aynısı. Çocuk samimi, biraz saf yani ailesi ile olanı kıza, kızla olanı ailesine anlatan biri. Aile kızı beğenmedi, benzer cümleler kurdular hatta. O aile etikete dış görünüşe acayip düşkün bir aileydi. Kimseleri beğenmezler...Beni beğenmişler hayret, eşim zamanında söylediğinde onlar kim ne alaka olmuştum yeni anlıyorum anlamını...Bilmiyorum tatlım, her kadın güzeldir, ama onlar ne istiyor bilemedim. Benim bahsettiğim aile boy pos, fizik, güzel giyinme, saygılı adablı duruş, meslek...hepsine bakıyordu. Kendileri de kalbur üstüydü.
Bu insanlar da oyle.. mustakbel eltiyi de istememisler evleneceklerken. sebep kizin garsonluk yapiyor olmasi, guzel olmamasi... bize gore degil demisler ama yine ogullari isteyince karismamislar. egitimime devam ediyorum, kariyer hedefleri olan biriyim. boylu posluyum cevremden hic cirkin vs tarzi yorum almadim aslinda gayet de begenilen biriyim.. onlar ne istiyor sevgilim de bilmiyo acikcasi. bana tek soyledigi ben seni cok seviyorum ve ailemin ne dedigi onemli degil onemli olan ikimiziz biz ayni evde yasayacagiz seninle diyor. evlenince degisir demis herkes ama bilemiyorum.. hic ailesine bagli bir yapisi yok kendisinin.
Markaya gösterişe düşkün tipler mi? Meslekleri nedir? Biraz daha ayrıntı verirsen daha iyi yorum yapabilirim. Bir de bazı ailelerde de oluyor böyle kendini üstün görme durumu, benim kv de kp de küçük ilçe insanı ama görsen sanki Paris te doğmuş büyümüşler Şanzalizelerde gezmişler...Öyle bir böbürlenmeleri var ki..Eğitim, kültür vs de yok. Boş kibir.
Eski kp adayından ayı gibi sözünü duyan biri olarak yorum yazmak istedim, eski konularıma bakabilirsin. Sevgilin ne demiş babasının bu sözü karşısında? Benimki gıkını çıkarmamıştı ve sonu ayrılık oldu .. Hayırlısını diliyorum senin için... Her insan güzeldir çok biliyomuş o kp .. Allah herkese kalp güzelliği versin..
Aslinda bence asil sorun sevgilinin bunu kosup sana anlatmasi. Alttan alttan ayar verio bak ben daha yakisikliyi./guzelim. Kiymetimi bil sana bakiorum. Insanlar seni bana yakistirmio ama brn seninleyim. Gibi gibi. Anne baba icin evladina layik gelin damat yoktur orasi ayri. Sonucta en guzeli benm oglum o ayarda bi kizi hangi anne dogurabilir mantigiMerhaba herkese...
Mustakbel kayinpederimin bu tavrina karsi ne hissetmeliyim bilemiyorum. Cok guzel giden 1 yillik bir iliskim var. Hatta 1 ay kadar once erkek arkadasimdan evlilik teklifi aldim. Sevgilim abisi ve yengesi ile bi suredir tanisiyoruz gayet iyi anlastik ikisi de ilimli, sicak kanli insanlar. Anne babasi ise beni biliyor ilk basladigimizdan beri fakat yuzyuze ilk kez gecen haftalarda gorustuk. Kisa bir gorusme oldu ayakustu bir yerde karsilastik cunku. Bugun erkek arkadasima babasi benim icin biraz olumsuz konusmus. Sevgilim de beni daha tanimadigini o yuzden hakkimda kotu dusunecek bir sey olmadigi soylemis benim iyi biri oldugumdan, hedefleri yuksek olan duzgun bi kiz oldugumdan vs bahsetmis. Babasi da ben karakterine bi sey diyemem ama biraz daha guzel olabilirdi demisSevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?