Biraz daha güzel olabilirmişmişim..

bu lafı sana getiren erkek arkadaşın da, bu kadar şekilci babası da hatalı.
kendileri sanırım ki ailecek kainat güzelleri olsalar gerek.
ne oldu şimdi, hayatın boyunca bu lafı unutmıcan.

Benim tanidigim bir kayinvalide guzel gelin diye yanip tutustu oglu bebek gibi kizla evlendi ogluda yakisikliydi birbirlerine cok yakisiyorlardi.ama sonra kiz oglunu aldatti sonra ikinci ogluna guzellik onemli degil diyor.yani her sey dis gorunum degil ama ben bu insanlari hic anlamiyorum

sevgilinin bunu sana söylemesi çok yanlış.

baba oğul arasında samimi bi sohbet alt tarafı. arkanızdan küfür etmemiş ki. niye gelip size söylüyor.

Sevgilinizin sizi çok beğendiğini düşünmüyorum. Size söyleyemediğini babası vasıtasıyla söylemiş rahatlamış gibi geldi.

Erkek arkadasınız size neden böyle bir şeyi anlattı bunun üstüne biraz düşünün bence....

Sevgilinizin sizi çok beğendiğini düşünmüyorum. Size söyleyemediğini babası vasıtasıyla söylemiş rahatlamış gibi geldi.

Dolaylı yoldan güzel değilsin demeye getirmiş...
Ya da erkek arkadaşı kompleksli, eger konu sahibi bir konuda erkek arkadasından öndeyse erkek arkadası kompleks yapıp onu eziklemeye çalışıyor olabilir.

Bu insanları anlamak imkansız ama suç erkek arkadaşında , her konuşalanı sana gelip anlatacaksa merak etme dediğin gibi ilerde çok problem yaşarsın. Erkek dediğin biraz ortayı bulacak laf taşırsa hayır bekleme o ilişkiden...

Birincisi müstakbel kayinpederin patavatsız
Ikincisi mustakbel esin laf taşıyor
Iyi düşün...
Yapilmasi gereken babasina ağzının payını vermek ve bu konuyu sana asla anlatmamakti...

Vallahi sormayin.. sanki onun koynuna giricem tovbe tovbe allahim
Bunu soylemenizde igrenc k.p nin guzelliginiz hakkinda yorum yapmasida igrenc sevgilinin agzinda bakla islanmayip olani biteni sana yetistirmeside igrenc

Cok ilginc bi aileyle karsi karsiyayiz...

herkes yazmış, sorun sevgili bencede.

ama sizin sorgulamanız gereken, bunu neden size ilettiği?
şöyle örnek vereyim.
ilk tanışan hemen herkes beni soğuk, mesafeli, hatta kompleksleri olan biri ise burnu büyük, kibirli falan bulur.

eşimin ailesi de beni soğuk bulmuş. görümcem benim tam tersim, tam bir sevgi pıtırcıgı.
ondan sonra ben fazla soğuk gelmişim.
eşim bunu bana söyledi.
ben de öyle ailem böyle dedi, lafının arkasına sığınmayalım,
senin bunu bana söyleme sebebin ne? diye sordum.
sebebi, kendisinin beklentisinin de daha sıcak davranmam yönünde olması.
normalde bu özelliğimi ‘cool’ ve akıllıca bulurken, iş aileler ile tanışmaya gelince dezavantaj olduğunu fark etmiş.
sonuç, bildiğim gibi gittim :)
zamanla beni sevdiler.
aileyle bire problemim yok, görümcem de arkadaşım/ablam gibidir.

sizde de durum bu... ya sevgiliniz daha özenli/bakımlı olmanızı, kendinizde bir şeyler değiştirmenizi, daha gösterişli görünmenizi yada tarzınızı drğiştirmenizi bekliyor,
yada kendi egosunu şişirmek için aklınca sizin ona layık güzellikte olmadığınız mesajını veriyor :)

Kvaliden çökmüş güzel sana bunu diyen kpeder adayı enguzelini secmis olmali

Asıl takılmanız gereken erkek arkadaşınızın bunu koşa koşa size yetiştirmesi.

kaynana adayinizin tipini cok merak ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…