Babasını bilemem de erkek arkadaşınızın böyle münasebetsiz bir şeyi gelip size anlatması..tuhaf geldiMerhaba herkese...
Mustakbel kayinpederimin bu tavrina karsi ne hissetmeliyim bilemiyorum. Cok guzel giden 1 yillik bir iliskim var. Hatta 1 ay kadar once erkek arkadasimdan evlilik teklifi aldim. Sevgilim abisi ve yengesi ile bi suredir tanisiyoruz gayet iyi anlastik ikisi de ilimli, sicak kanli insanlar. Anne babasi ise beni biliyor ilk basladigimizdan beri fakat yuzyuze ilk kez gecen haftalarda gorustuk. Kisa bir gorusme oldu ayakustu bir yerde karsilastik cunku. Bugun erkek arkadasima babasi benim icin biraz olumsuz konusmus. Sevgilim de beni daha tanimadigini o yuzden hakkimda kotu dusunecek bir sey olmadigi soylemis benim iyi biri oldugumdan, hedefleri yuksek olan duzgun bi kiz oldugumdan vs bahsetmis. Babasi da ben karakterine bi sey diyemem ama biraz daha guzel olabilirdi demisSevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum
herkes yazmış, sorun sevgili bencede.
ama sizin sorgulamanız gereken, bunu neden size ilettiği?
şöyle örnek vereyim.
ilk tanışan hemen herkes beni soğuk, mesafeli, hatta kompleksleri olan biri ise burnu büyük, kibirli falan bulur.
eşimin ailesi de beni soğuk bulmuş. görümcem benim tam tersim, tam bir sevgi pıtırcıgı.
ondan sonra ben fazla soğuk gelmişim.
eşim bunu bana söyledi.
ben de öyle ailem böyle dedi, lafının arkasına sığınmayalım,
senin bunu bana söyleme sebebin ne? diye sordum.
sebebi, kendisinin beklentisinin de daha sıcak davranmam yönünde olması.
normalde bu özelliğimi ‘cool’ ve akıllıca bulurken, iş aileler ile tanışmaya gelince dezavantaj olduğunu fark etmiş.
sonuç, bildiğim gibi gittim :)
zamanla beni sevdiler.
aileyle bire problemim yok, görümcem de arkadaşım/ablam gibidir.
sizde de durum bu... ya sevgiliniz daha özenli/bakımlı olmanızı, kendinizde bir şeyler değiştirmenizi, daha gösterişli görünmenizi yada tarzınızı drğiştirmenizi bekliyor,
yada kendi egosunu şişirmek için aklınca sizin ona layık güzellikte olmadığınız mesajını veriyor :)
kaynana adayinizin tipini cok merak ettim ben
kayinpeder sarışın seviyosa demekki :)))kaynanam masallah 60ina gelmis ama hala suslu puslu.. bulgar bir de kendisi, sarisin beyaz tenli bir kadin. erkek arkadasim da sarisin. ben esmerim ondan mi cirkin buldular naptilar
Babası patavatsız, oğlu da ona çekmiş.
Ben sevdim , ben evlenicem , ben beğeniyorum , sakın kıza kötü birşey ima etmeyin diyip ağzını kapatmalıydı babasının.
Gelip size söylemesi kayınpederin yaptığından daha da kötü
O sekilde cevap verdigini soyluyor.. oyle diyince bir sey diyememis babasi da... bana soyleme sebebini de senin arkandan olumsuz konusuyolar bilmek hakkin senden saklamak istemedim zaten onlarin ne dusundugu onemli degil vs. diye acikladi
Babasına vefa etmeyen adam el kızına vefa eder mi sence??
Bak güzel kardeşim. Sorunlu bir sevgilin var.
Gözünü bin aç. Bu ilişki sana göre olmayabilir.
Şimdi ben bu erkekleri anlayamıyorum evet kp çok haksız ve gereksiz konuşmuş erkek arkadaşın hangi mantıkla bunu anlatio sana senin annen sevgilinle ilgili böyle bişey söylese kesinlikle sevgilinle paylasmazsin dimi bu erkekleri anlamak mümkün değil yaa sonrada arayı bulamıyorlar boyleMerhaba herkese...
Mustakbel kayinpederimin bu tavrina karsi ne hissetmeliyim bilemiyorum. Cok guzel giden 1 yillik bir iliskim var. Hatta 1 ay kadar once erkek arkadasimdan evlilik teklifi aldim. Sevgilim abisi ve yengesi ile bi suredir tanisiyoruz gayet iyi anlastik ikisi de ilimli, sicak kanli insanlar. Anne babasi ise beni biliyor ilk basladigimizdan beri fakat yuzyuze ilk kez gecen haftalarda gorustuk. Kisa bir gorusme oldu ayakustu bir yerde karsilastik cunku. Bugun erkek arkadasima babasi benim icin biraz olumsuz konusmus. Sevgilim de beni daha tanimadigini o yuzden hakkimda kotu dusunecek bir sey olmadigi soylemis benim iyi biri oldugumdan, hedefleri yuksek olan duzgun bi kiz oldugumdan vs bahsetmis. Babasi da ben karakterine bi sey diyemem ama biraz daha guzel olabilirdi demisSevgilim ben gerekeni soyledim merak etme dedi. Ayrica sevgilimin beni ne kadar begendigini de biliyorum, sık sık dile de getirir davranislariyla da belli eder. Ama babasina ne dusmus benim gorunusumle ilgili ustelik beni toplasan 10 dk gorup yorum yapmak ? kendimi kotu hissediyorum.. ilerde bu insanlarla sorun yasamaktan korkuyorum
tovbeler olsun. evet cok bilmis bi adam sevgilim ve abisinin anlattigina gore. biraz da kendini begenmis bi tip. hatta mustakbel eltimi lise mezunu filan diye istememis bi adam yani.. onlara da engel olmak istemis.
ilerde bu sevgilinle sorun yasarsın asılMerhaba herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?