Biraz daha güzel olabilirmişmişim..

Babasını bilemem de erkek arkadaşınızın böyle münasebetsiz bir şeyi gelip size anlatması..tuhaf geldi

O gun bir ruj bile yoktu aslinda dudagimda belki o yuzden onlara ozensiz de gelmis olabilirim haklisiniz.. ama sevgilim ailesinin memnuniyetsiz oldugunu ve onlarin goruslerini takmamami soyluyor israrla. baya sordum bak son zamanlarda beni bakimsiz filan mi buluyosun var mi dedim bi sikayetin. bir suru konustu sen benim icin dunyadaki en guzel kadinsin vs. tarzi. soyleme sebebini sorunca da senin arkandan bu sekilde olumsuz konustuklarini bilmek hakkin bence o yuzden soyledim diyor.. anne babasini sevmesem de olurmus. kendi bile sevmiyormus zaten falan filan

kaynanam masallah 60ina gelmis ama hala suslu puslu.. bulgar bir de kendisi, sarisin beyaz tenli bir kadin. erkek arkadasim da sarisin. ben esmerim ondan mi cirkin buldular naptilar
kayinpeder sarışın seviyosa demekki :)))

Adam hayatının hatasını yapmış eğer gün gelirde evlenirse sürekli önüne gelecek bu şahsen ben olsam öyle yapardım

Valla kainpederine de ona göre muamele et canım yüz verme madem sevmiyor beğenmemiş

Babası patavatsız, oğlu da ona çekmiş.

Ben sevdim , ben evlenicem , ben beğeniyorum , sakın kıza kötü birşey ima etmeyin diyip ağzını kapatmalıydı babasının.

Gelip size söylemesi kayınpederin yaptığından daha da kötü

O sekilde cevap verdigini soyluyor.. oyle diyince bir sey diyememis babasi da... bana soyleme sebebini de senin arkandan olumsuz konusuyolar bilmek hakkin senden saklamak istemedim zaten onlarin ne dusundugu onemli degil vs. diye acikladi

O sekilde cevap verdigini soyluyor.. oyle diyince bir sey diyememis babasi da... bana soyleme sebebini de senin arkandan olumsuz konusuyolar bilmek hakkin senden saklamak istemedim zaten onlarin ne dusundugu onemli degil vs. diye acikladi

Anladım verdiği cevap böyle ise doğru olanı yapmış tabi ki. Ama yine de size söylemesini doğru bulmadım ben. İnsan düşünür bu kız üzülür kırılır, babama karşı ister istemez kötü düşünür, bir ömür geçecek sonuçta beraber.

Kendi babasıyla halledip size hiç yansıtılmamalıydı bana göre..

Böyle şeyler duyduğum zaman çok üzülüyorum. Onlara ne yahu onlara ne?????

hayır sevgilinizin bunu size demesi daha garip değil mi öyle bir laf etmiş olsa bile. demek ki babası kanına girmiş size bak kendine biraz daha güzel bi kız değilsin demeye çalışıyor net bi şekilde. yoksa babasına evlenecek benim sen beğenmesen de olur diyip geçmesi lazım.

Babasına vefa etmeyen adam el kızına vefa eder mi sence??
Bak güzel kardeşim. Sorunlu bir sevgilin var.

Gözünü bin aç. Bu ilişki sana göre olmayabilir.

bu kesinlikle doğru. kendi ailesine vefasızlık eden bir sevgilim vardı aralarını düzelttim tekrar ılımlı oldum birlikte görüştük ettik. annesi bunu fırsat bilip muhtemelen oğluyla bağını kuvvetlendirip bana karşı doldurdu ben öyle hissettim. ama adam ailesine yaptığı vefasızlığı bana da yaptı. şu an eminim ailesiyle yine görüşmüyordur anası da anlamıştır mevzuyu ama çok geç.

neyse vefasız insandan korkucaksın.

Şimdi ben bu erkekleri anlayamıyorum evet kp çok haksız ve gereksiz konuşmuş erkek arkadaşın hangi mantıkla bunu anlatio sana senin annen sevgilinle ilgili böyle bişey söylese kesinlikle sevgilinle paylasmazsin dimi bu erkekleri anlamak mümkün değil yaa sonrada arayı bulamıyorlar boyle

Sevgilinizin kötü niyetli olduğunu ya da sizi beğenmediğini düşünmüyorum.Erkekler belli bir yaşa kadar, hatta karşılarına onlara doğruyu yanlışı anlatacak bir kadın çıkana kadar ne söylediklerini, neyi söylememeleri gerektiğini bilemiyorlar.Belki yıllar sonra böyle demiştin diye konuştuğunuzda "yok onu söylemiş olamam" gibi bir tepki bile verebilir.Benim de başıma benzer bir şey geldi, ama bunu bana söyleyen çok çok kıymetli hayatta yeri doldurulamaz bir insandı.Beni de çok sevdi, hiç mutsuz etmedi.Sevgilinizin kötü bir eş olacağına kanaat getirmedim ben.Aranızdaki bağ kuvvetliyse zamanla nasıl konuşacağını öğrenir.

Erkek arkadaşınızın size gelip söylemesi çok tuhaf ve yanlış. Demek ki ilerde ne konuşulursa anlatacak iki tarafa da, dengeyi kuramayacak.

tovbeler olsun. evet cok bilmis bi adam sevgilim ve abisinin anlattigina gore. biraz da kendini begenmis bi tip. hatta mustakbel eltimi lise mezunu filan diye istememis bi adam yani.. onlara da engel olmak istemis.

sevgilin biraz narsist biri galiba ona neymiş kardeşinin eşinin eğitim durumundan. bu güzel bulmama hissiyatını sana sevgilin yapıyor mu sanki sorun onda gibi?

Tek sorun size bu lafı taşıması. Onu da sizden gizli bir şey kalmasını istemediğinden iyi niyetli yaptığını söylemiş. Boşu boşuna sinirleriniz bozulmuş. Sizi güzel bulduğunu söylüyor ki önemli olan müstakbel eşinizin güzel bulması, fiziki güzelliğiniz müstakbel kayınpederinizi hiç ilgilendirmez. Biraz daha bakımlı olmanızı istiyor olsa o kadar konuşmaya kesin ağzından ufak da olsa kaçırırdı. Söylediklerinde alt metin olduğunu düşünmüyorum. Erkekler genelde direkt söyler, o bir şey diyip başka bir şey kastetme işi kadınların olayı. Babanınki bomboş bir yorum. Bazı erkekler ne konuşacağını bilmiyor. Takılmayın. Unutun gitsin.

Koşa koşa bunu yetiştiren müsatakbel koca !
Biraz deşilirse altından başka şeyler çıkabilir bunun.

keşke size söylemeseydi bunu
ayrıca kp biraz tehlikeli geldi bana da.
sonuçta bu oğlunun derdi, ona ne oluyor?
bence hemen sıkı fıkı olmayın, gözlemleyin evlilik için de sakın aceleci olmayın
erkek arkadaşınızda bu sorumluluğu görmuyorsanız ufaktan kendi yolunuzu çizin
evlilikte bi erkek ailesi ile eşi arasında dengeyi çok iyi sağlamalı
bekarken ve konuşurken kolaydır ama inanın evlenine her şey değişiyor

ilerde bu sevgilinle sorun yasarsın asıl
sana bu lafı tasıması doğru değil.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…