Biraz daha güzel olabilirmişmişim..

Burda dert etmen gereken konu , adamın ne söylediği değil , sevgilinin bunu sana yetiştirmesi. Onunla evlenirsen hapı yuttun söyleyim. Sana huzur olmaz bu ailede .

KP patavatsız, erkek arkadaş dedikoducu.
Bu aile bir değişik bence

Senin baban sapık mı ? Diyemediniz mi? Ayrıca ailede bir değişik gerçekten bu insanların arasına girmek istiyormusunuz?

Kayınpederiniz konuşmak için konuşmuş , erkek arkadaşınız da armut dibine düşer misali oda konuşmak için konuşmuş.Ne alaka yani babam da bunu bunu dedi de ,bende şunu şunu dedim ,demek.Amaç ne yani..Bana kayınpeder adayınızdan ziyade uzun vadede erkek arkadaşınız sorun olacak gibi geldi.

Nice insanlar taniyorum sirf kiz cok guzel diye ogluna lan sonrada b.ka coken. Senin mustakbel kayinpederin ceneside kaynanalarla yarisiyor gibi .

Erkekte de suç var .Yarın öbür gün yüz yüze bakacaksınız ve sen kayınpederin olacak adama önyargı ile bakacaksın.Aranızdaki dengeyi kuramayacağı şimdiden belli damat adayının

Evet soylemek istemedim ama senden de saklamis gibi olmayayim icim rahat etmez dedi :/
Bi de böyle mi söyledi sevgilinz böyle bir adamla evlenmeyi bir daha düşünün derim. Ya da düşünmeyin evlenin ve olacakları seyredin.

Bi de böyle mi söyledi sevgilinz böyle bir adamla evlenmeyi bir daha düşünün derim. Ya da düşünmeyin evlenin ve olacakları seyredin.

evet... ailesiyle olan her sorununu bana anlatir genel olarak pek arasi yok anne babasiyla diyebilirim. bunu da soylersem uzulursun diye dusundum ama senden de saklamak istemiyorum bir sey dedi. zaten onlarin ne dusundugu onemli degil ben seni gayet guzel buluyorum dedi iste teselli sanki..

Sevgilinizle biraz daha zaman geçirin erken hareket etmeyin hemen evlilik kararı almayın bence gözlemleyin.hem ailesini dahada tanıma adına hem de ilerde eşiniz olacak insanı. Sadece sevgiliniz iyi olması yetmiyor insanlar ailelerlede evleniyor.

Ben konuda bir tane boşboğaz görüyorum o da sevgilin. Herkes herkesle ilgili bir yorumda bulunabilir de gelip niye sana yetiştiriyor? Aile kuracak erkek azıcık politik olur iki tarafın lafını birbirine yetiştirmez. Yarın bir gün senin dediğini de onlara yetiştirir ortalık Bomb.k olur kusura bakma . Kayınpeder kendince görüşünü söylemiş güzel bulmamış sanki ona neyse o da ayrı bir dengesiz

Ben bu anlatimda sanki baba agzindan yani cokda aman aman bisey degilsin benim gibi bi adamla evleniyosun kiymetimi bil :) algisi var sanki bide arkadan teselli merak etme askim ben gereken cevabi verdim :)) yaa bu tur muhabbetlerre giren aile ve oguldan fayda gelmez kafadan ofsayt :) Yaradandan ötürü sevilir guzellik nedir ..! Bu insanlar daha Allah in imtihanindan gecmemisler ...!!!

Sevgilinizin bunu size söylemesi yanlış ama bundan daha büyük bir yanlış varsa o da sevgilinizin babasının size söylediği "daha güzel olabilirmiş" sözü. Gerçekten sizi tanımadan etmeden direkt güzelliğinize yorum yapması görselliğe 'önem' verdiğini ya da görsellikten etkilendiğini gösterir. Benim size tavsiyem böyle şeyleri kafanıza takmayın. Çünkü bazı insanlar yerli yersiz yorumlar ve patavatsızlıklar yapar. Siz kendinizi biliyorsanız ve sevgilinizin tutumu da bu yöndeyse içinizi ferah tutun. Negatif insanların aurasına takılmayın.

Babasi bir garip oglu gelip size yetistirdigi icin iki garip

Bu konu ile ilgili en doğru yorumlardan biri

Madem cok begenmiyor o zaman neden evlilik teklifi ediyor ? ki cok da ilgilidir bana karsi.her yere fotograflarimizi koyar, her arkadasiyla tanistirir. begenmese saklamaya ugrasirdi herhalde. beni begenmedigini nasil bagdastirdiniz ki konuyla
İnsanlar sadece dış görünüşe göre mi evlilik teklif eder siz bunu nasıl bağdaştırdınız bende bunu anlamadım. Sevgilinizin Size bu şekilde mesaj vermeye çalıştığını düşündüm ben bu şekilde bağdaştırdım.

Babasi ayri tuhaf bunu gelip size soyleyen sevgiliniz daha da tuhaf eger boyle ordan oraya laf tasirsa basiniz cok agrir herkes bazen talihsiz yorumlar yapabilir de kayinpeder adayinin gelinini guzel bulmasi patavatsizlik ötesi ona ne hic anlamadim da siz yine de sevgilinizi biraz takip edin onlarin her lafini size getirin sizin her lafinizida oraya götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…