kızlar ben işe başladım 12 gün falan oldu sevgilimin vakti olduğu halde beni hiç almaya gelmedi :26: 2 otobüsle gidip geliyorum..mesela işten çıktım otodan indim durağa geliyor yani 2.otobüse eve gideceğim otobüse bindiriyor... gel dedim gelmedide işyerime :26:
mesele şu olabilir yanımda çalışan gay bir çocuk var..aslında işi o bulmuş bana ben tanımazken arkadaşıma demiş iş var diye arkadaşımda ben düşünmüyorum meltem girsin demiş çocukta beni tavsiye etmiş
ben bu çocukla çok iyi arkadaş oldum..aslında çok iyi bir insan hemde çok güzel vakit geçitiyoruz mesaim onlayken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama sevgilim o sapık samimi olma sakın diyip duruyor..kanka falan olma işyerinde tabi konuşursunuz ama samimi olma diyip duruyor
acaba bu sebepten mi beni almaya gelmedi
veya o çocuktan bana zarar gelmeyeceğini sevgilime nasıl anlatabilirim
ayrıca çocuk bana gay olduğunu tercih meselesi olmadığını öyle doğduğunu söyledi bende bişey demedim ama sırf gay diye dışlanmamalı halbuki iyi biride
sevgilim çok mu geri kafalı acaba :26:
eskiden çalıştığım zamanlar beni almaya gelirdi şimdi gelmiyor uff
yani bunu çokta dert etmedimde fikir almak istedim
mesele şu olabilir yanımda çalışan gay bir çocuk var..aslında işi o bulmuş bana ben tanımazken arkadaşıma demiş iş var diye arkadaşımda ben düşünmüyorum meltem girsin demiş çocukta beni tavsiye etmiş
ben bu çocukla çok iyi arkadaş oldum..aslında çok iyi bir insan hemde çok güzel vakit geçitiyoruz mesaim onlayken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama sevgilim o sapık samimi olma sakın diyip duruyor..kanka falan olma işyerinde tabi konuşursunuz ama samimi olma diyip duruyor
acaba bu sebepten mi beni almaya gelmedi
veya o çocuktan bana zarar gelmeyeceğini sevgilime nasıl anlatabilirim
ayrıca çocuk bana gay olduğunu tercih meselesi olmadığını öyle doğduğunu söyledi bende bişey demedim ama sırf gay diye dışlanmamalı halbuki iyi biride
sevgilim çok mu geri kafalı acaba :26:
eskiden çalıştığım zamanlar beni almaya gelirdi şimdi gelmiyor uff

yani bunu çokta dert etmedimde fikir almak istedim