biraz değişti mi ne

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar ben işe başladım 12 gün falan oldu sevgilimin vakti olduğu halde beni hiç almaya gelmedi :26: 2 otobüsle gidip geliyorum..mesela işten çıktım otodan indim durağa geliyor yani 2.otobüse eve gideceğim otobüse bindiriyor... gel dedim gelmedide işyerime :26:
mesele şu olabilir yanımda çalışan gay bir çocuk var..aslında işi o bulmuş bana ben tanımazken arkadaşıma demiş iş var diye arkadaşımda ben düşünmüyorum meltem girsin demiş çocukta beni tavsiye etmiş
ben bu çocukla çok iyi arkadaş oldum..aslında çok iyi bir insan hemde çok güzel vakit geçitiyoruz mesaim onlayken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama sevgilim o sapık samimi olma sakın diyip duruyor..kanka falan olma işyerinde tabi konuşursunuz ama samimi olma diyip duruyor
acaba bu sebepten mi beni almaya gelmedi
veya o çocuktan bana zarar gelmeyeceğini sevgilime nasıl anlatabilirim
ayrıca çocuk bana gay olduğunu tercih meselesi olmadığını öyle doğduğunu söyledi bende bişey demedim ama sırf gay diye dışlanmamalı halbuki iyi biride
sevgilim çok mu geri kafalı acaba :26:

eskiden çalıştığım zamanlar beni almaya gelirdi şimdi gelmiyor uff :19:
yani bunu çokta dert etmedimde fikir almak istedim

birde diyorki o gayde olsa bir erkek sonuçta...sıradan bir erkek olsa bu kadar sıkıntı yapmam belkide ama o bence sapık diyor :26:
ama banane ki cinsel tercihten falan bunu bi anlatamadım gitti

Okudum ama iş yerindeki çocukla veya tercihleri ile alakalı olduğunu düşünemedim ben :32:

Ayrıca ne alaka ya çalıştığım insanla cinsel tercihlerini mi konuşcam, o konuşsa da dinlicem mi ? Bir de üstüne gidip sevgilime anlatıcam :ssz:

Son düzenleme:
bencede o çocukla alakalı değil..eğer öyle olsa ondan çok rahatsız olsa tam tersine iş yerine gelirdi :51:

Benim de Gay bir arkadaşım vardı, nişanlım (şu anki eşim) çıktığımız zamanlarda tasvip etmiyordu bu arkadaşlığımızı.
Fakat ailece tanıdığımız bir arkadaşım olduğu için, çokta müdahale edemiyordu.
Nedense erkekler bu konularda biraz tuhaf oluyor ve "sapık" oldukları kanısına varıyorlar.
Sonuçta herkesin kendi tercihi ve kendi hayatı! Ne kadar bize ters gelse de, bizi ilgilendiren bir durum değil bu.

Mesela bunu sevgilinle konuşabilirsin, onun hayatının ve tercihlerinin seni etkilemediğini, gay olmasının sana bir zararı veya yararı olmadığını anlatabilirsin. Onunla fazla samimi bir diyaloğa girmediğini, onun ile iş dışı haricinde fazla bir paylaşım alanınız olmadığını anlatabilirsin mesela. Belki sevgilin daha önce böyle biri ile aynı ortama girmemiş olabilir, ona itici ve dışlanması gereken birşey gibi gelebilir. İnsanların malesef ki tabuları var ve bunların kalkması zaman alabilir veya hiç bu tabular kalkmaz ve bu görüşü hiç değişyemebilirde. Sevgilin istemiyorsa eğer, sende fazla samimi olma, ama tabii ki dışlama. İş yerinde ne kadar iletişim gerekiyorsa, o kadar bir arkadaşlığınız olacaktır muhakak. İnsanlar tercihlerinden ve hayat tarzlarından dolayı (sana zarar vermeyecek durumlarda bahsediyorum) dışlanmamalılar. Bir kişinin tercihi beni iyi veya kötü şekilde etkilemeyecekse zaten beni ilgilendirmez mantığı ile yaklaşmakta yarar var diye düşünüyorum...

Sevgilin seni iş çıkışı almıyorsa eğer, sende çok fazla bunu kafanda büyütme derim ve bu şekilde davran. Umursamıyormuş gibi ve inan bana sevgilin senin umursamaz halini görünce daha farklı davranacaktır. Kimse hayatta vazgeçilmez değildir, böyle düşün. Senin değerin onun gözünde neyse, sevgilin de buna göre davranacaktır zaten. Sadece zamana ihtiyacı var belki de... Veya onun için bu durum rahatsız edici olduğundan, ona göre davranmanı istiyor olabilir. Fakat şöyle de bir gerçek var ki hayatında devamlı çalışacak biriysen eğer, iş ortamında çok farklı şeyler ile karşılaşabilir, çok farklı ortamlara girebilirsin. Her girdiğin ortamda herhangi bir durumdan dolayı sevgilinin bu şekilde davranmasını ne kadar kaldırabilirsin? Sonuçta bu gay arkadaş ile aynı ortamda çalışmayı sen seçmedin, senin seçimine kalmış bir durum değil.. Bunu da düşünerek davranırsan, ileriki olası benzer durumlarda daha tecrübeli davranışlarda bulunabilirsin...

Bu arada yeni işin hayırlı olsun... :34:

Benim de Gay bir arkadaşım vardı, nişanlım (şu anki eşim) çıktığımız zamanlarda tasvip etmiyordu bu arkadaşlığımızı.
Fakat ailece tanıdığımız bir arkadaşım olduğu için, çokta müdahale edemiyordu.
Nedense erkekler bu konularda biraz tuhaf oluyor ve "sapık" oldukları kanısına varıyorlar.
Sonuçta herkesin kendi tercihi ve kendi hayatı! Ne kadar bize ters gelse de, bizi ilgilendiren bir durum değil bu.

Mesela bunu sevgilinle konuşabilirsin, onun hayatının ve tercihlerinin seni etkilemediğini, gay olmasının sana bir zararı veya yararı olmadığını anlatabilirsin. Onunla fazla samimi bir diyaloğa girmediğini, onun ile iş dışı haricinde fazla bir paylaşım alanınız olmadığını anlatabilirsin mesela. Belki sevgilin daha önce böyle biri ile aynı ortama girmemiş olabilir, ona itici ve dışlanması gereken birşey gibi gelebilir. İnsanların malesef ki tabuları var ve bunların kalkması zaman alabilir veya hiç bu tabular kalkmaz ve bu görüşü hiç değişyemebilirde. Sevgilin istemiyorsa eğer, sende fazla samimi olma, ama tabii ki dışlama. İş yerinde ne kadar iletişim gerekiyorsa, o kadar bir arkadaşlığınız olacaktır muhakak. İnsanlar tercihlerinden ve hayat tarzlarından dolayı (sana zarar vermeyecek durumlarda bahsediyorum) dışlanmamalılar. Bir kişinin tercihi beni iyi veya kötü şekilde etkilemeyecekse zaten beni ilgilendirmez mantığı ile yaklaşmakta yarar var diye düşünüyorum...

Sevgilin seni iş çıkışı almıyorsa eğer, sende çok fazla bunu kafanda büyütme derim ve bu şekilde davran. Umursamıyormuş gibi ve inan bana sevgilin senin umursamaz halini görünce daha farklı davranacaktır. Kimse hayatta vazgeçilmez değildir, böyle düşün. Senin değerin onun gözünde neyse, sevgilin de buna göre davranacaktır zaten. Sadece zamana ihtiyacı var belki de... Veya onun için bu durum rahatsız edici olduğundan, ona göre davranmanı istiyor olabilir. Fakat şöyle de bir gerçek var ki hayatında devamlı çalışacak biriysen eğer, iş ortamında çok farklı şeyler ile karşılaşabilir, çok farklı ortamlara girebilirsin. Her girdiğin ortamda herhangi bir durumdan dolayı sevgilinin bu şekilde davranmasını ne kadar kaldırabilirsin? Sonuçta bu gay arkadaş ile aynı ortamda çalışmayı sen seçmedin, senin seçimine kalmış bir durum değil.. Bunu da düşünerek davranırsan, ileriki olası benzer durumlarda daha tecrübeli davranışlarda bulunabilirsin...

Bu arada yeni işin hayırlı olsun... :34:

çok sağol canm gerçekten güzel yorumlamışsın
birde şu var neden bilmem şimdi aklıma geliyor sevgilim beni otoya bindirince kendi işe gidiyor sevgilim gece çalışıyor ben 10da işten çıkıyorum belkide yoruluyor diyeceğim ama işide ağır değil neyse artık zamanla görcez
bugün izin günümdeyim hemen kkya damladım :1:

ne olursa olsun hepımızı allah yarattı.gay olmasında ne varmıs ınsan olsun ben karsıyım boyle ayrımcılıga.hanı kotu seyler yapar tamam ama cınsel tercıhı kımseyı ılgılendırmez.lezbıyen olur anlarım tavrını kıskanıyor derım ama sana zararı olacak bırı gıbı gorunmedı bana.ınsanları boyle dıslamayalım lutfen.herkesın cocugunun cınsel tercıhının ne olacagı bellı degıl dımı

Eğer seni gelip almaması seni bu kadar düşündürüyorsa, sevgiline sormayı dene derim.
Sebep gerçekten o çocuksa mesafeli davranırsın olur biter..

benım erkek arkadasımın cok yakın arkadası gay :o) ustelık bende kendısını oyle cok severımki..Dusununce bı kız arkadas gıbı Hatta daha saglam..Kıyafetten aklınızın aldıgı herseye rahatca konusabılmek cok guzel..Erkek arkadasım hıc kıskanmaz ondan benı..Hatta ıkısının dıalogundan daha saglam bı arkadaslıgımız var..Hemde ustelık bana karsı tuhaf dusunceler beslemeyecegının verdıgı rahatlık cok guzel :) Asıl bu soyledıgım son sey ıcın gozunun bıle kaymayacagını farkına varsa daha rahat eder.. ınsanları yargılamak bızım hakkımız degıl..

Back
X