Biraz dertleşelim mi kızlar

designer23

Sadece gülmeye geldim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
1.567
3.098
83
33
İstanbul
Öyle aman aman bir dert değil de bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.

Annemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Tek bir gün olsun kızıma gideyim özledim deyip evime gelmiyor. Geldiğinde de anca kaynanam eşimi özledi gelmek istiyor diye beraber geliyorlar . Plan kvden çıkıyor yani.
Evine de davet etmiyor evli çünkü adamın çocuğu yok rahatsız oluyor bizlerden. anca ben ablama gidiyorum oraya geliyor orda kalıyoruz.

Belki yılda 3 kere falan yapıyor bu da . Sizce çok çok az değil mi? Tamam öyle bir beklentim yok yapmak zorunda asla değil ama ablamla aynı şehirde . Torun da bakıyor yemegini de yapıyor ev işini de full. Ona öyle yapıp bana yapmaması agrıma gidiyor.
Kpssye hazirlanıyorum. Mesela sınavın var diyip destek olabilir. Olmuyor.

Artık kendisi fark mı etti ne yaptı ben cok uzun zamandır beklentimi kestim hic bir sey demiyorum da . Tavır da almıyorum. Sana gelmem lazım sınavdan önce işlerini hallederim dedi. Istersen gelirim dedi 3 gün. Ben de tamam dedim olur.
Bu hafta olmaz en iyisi şu gün geleyim diyip öteledi yine...

1 kez çok ihtiyacım vardı. Yiğenim ateşlenmiş. Anneme gel demiştim bundan 3yıl önce. Ablam beni arayıp sen ne sanıyosun ya nasil cagriyorsun annemi benim cocugum atesli diyip bagirip kapatmiştı.. ve bu olay gibi bir sürü olay. Hep ablamın bencillikleri..

Ve annem hep ona.. gercekten hayat
zalimlere iyi. Sizce abartıyor muyum ?

Edit: ihtiyacım derken yeni evliydim vajinismustum hergünüm aglamakla geçiyordu anneme manevi ihtiyactaydım. Ama hiç gelmedi ... yani ihtiyac anında.

Son düzenleme:
Gözden ırak gönülden ırak olmus bence.

Ayrıca annem ayrı ilçe de yani o bile sayılı geliyor bana. Gözü yemiyor kadının..napsin yani sürekli git gel yapmak da kolay değil ki.

Aslında 3 saat sürüyor. Uzak değil ki. Binse trene 3 saate yanımdaydı. Ve ben onu hayatımda 1 kere bile üzmedim . Agrıma gidiyor.

Hayır bence abartmıyorsun canm. Her ailede var bu malesef. Çocuklardan biri daha dişli ve kavgacı olduğu için anne baba o çocukları olay çıkarmasın diye diğerlerini yok sayıyor. Seninkide böyle olmuş. Üzme kendini. Beklentini kes tamamen.

Anlamadım ki özlediğiniz için mı gelsin diyorsunuz yoksa ablam canını çıkarıyor kadının zaten gelip biraz da burda çalışsın diye mı?

Özlediği icin .Kpss zamanı moral olsun diye. Iş icin degil. Ama is yapma kendi önerisiydi. Ben zaten yaptırmam. Hic yaptırmadım da.

Evet açıklamasi bu. Ablam devamlı disli ve annemi ağlatan taraf oldu daha küçücükken bile . Rollerimiz ben susan uslu taraf o öyle.

Annenizi özlüyorsunuz sandım başta konu hop torun bakmaya yemeğe geldi çok ilginç :)

Aynı şehirde olduğu kızına yemek yapması torun bakması normal eminim aynı şehirde olsanız siz de destek olurdu. Ama sizin de dediğiniz gibi evli ve eşi var o yüzden sık gelemiyordur adam istemiyor diye kendiniz diyorsunuz.

Annenizin ayrı bir hayatı var evi var kocası var. Kimseden bi şey beklemeyin ne olur. Konu özlemeniz olsa yorumum başka olurdu ama sizin derdiniz o değil maalesef.

Yok konu tam olarak özlemek.
Hatta gel burda dinlen diye cagirdim hep . Her zaman. Ama annem beni özlemiyor ki?

Özleme muhabbeti kaynanamdan çıkıyor. O getiriyor annemi. Anca o.

Bu arada bir de abim var. Abim de aynı şikayetten muzdarip. Annem torunlarını özlemiyor bizi özlemiyor hiç gelmiyor diyor. Yani ne bana ne ona. Varsa yoksa ablam.

Ablandan dolayı gelemiyor belli ki.Biri gözden uzak olan gönülden de ırak olur yazmış sakın öyle düşünme.Anne için geçerli değil o seni ne kadar seviyordur.Dediğim gibi ablanın daha çok ihtiyacı var o biraz tutuyor bencillik yapıyor demek ki

Abime de bana da böyle. Abimle ben sessiz insanlarız. Ablam değişik. Hatta abim diyor ki patron izin vermiyor herhalde izin yok çıkamiyorsun bize diyor şakayla.

Evet ayrı hayatı var ve ben o yüzden onu çağırmıyorum oturmaya kalmaya bir seyler yapmaya kendi isteyince özleyince gelsin diye(ama hiç özlemedi) . Kocasıyla otursun diye. O kadar ki eşi demiş ki kücük kızın melek gibi de bu büyük kızın şeytan.. ben bir evlat olarak annemi 3 saatlik mesafede yılda 3 kere anca görüyorum.

Vajinismus olduğunu bildiği halde mi gelmedi? Belki ben katı düşünüyorum ama zor zamanımda yanımda olmayan birini normal günde asla görmek istemem. Demek ki kendisi hiç özlemiyor merak etmiyor umursamıyor ki soğuk ve uzak duruyor. Çok garip bir anne nasıl kızından uzak kalabilir ki

Evet biliyordu.

Mesela en son aradı geçen Telefonda da söyle diyor bakın: "seni çok sevdiğimi biliyosun bak her zaman yanında olacağımı da." Yani çok garip. Ben akıl sır erdiremiyorum.

Benim ailem de ben zorlamadıkça yanıma gelmezler. Sevmedikleri için değil ama huyları öyle. Sadece benim yanıma değil hatta ne zaman şehir dışına çıksak hemen geri dönerdik. Ben onların yanına gidiyorum. Hiç nasıl beni özlemezler gibi düşünmedim.

Anneniz aynı şehirde yaşayan ablanıza farklı şehirde yaşayan sizlerden doğal olarak daha faydalı oluyor. Aynı şehirde yaşayıp yardım etmekle zırt pırt ayrı şehre gitmek aynı olmuyor. Belki başka bir evde kalmayı istemiyordur veua rahat edemiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…