• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz dertleşelim mi sizinle

Biraz daha açar mısınız rica etsem size zahmet olmayacaksa ? Bipolarlar bu şekilde mi davranıyor. Ben narsist diye düşünüyordum ama bipolar da olabilir.
Hastalığın adı konunca yumuşayacak mısınız? Kabullenecek misiniz?

Yardıma ihtiyaciniz olduğu çok bariz.
Bütçeniz varsa lütfen psikoterapi desteği alın.
Belli ki çok yoğun değersizlik hissi yaşıyorsunuz.
Eşiniz böyle biri olabilir berbat biri de olabilir peki siz niye onunla kalmayı tercih ediyorsunuz?
Burada sayfalarca eşinize kizalim hakaret edelim vs neye yarar ?
Ki o da hastalıkli ve öfke problemi olan biri çok bariz.
Umarım bu hastalıklı evliliğe bir çocuk dünyaya getirmezsiniz.
Kötü duyguyu boşaltmaya çalışıyorum sanırım. İşin önemli kısmı benim neden kalmayı tercih etmem gerçekten.
Duymak istediğim sanırım ne kadar kabullenilmez bir şeyi kabul etmiş olduğum.
Bu noktada herkesin dehşete düşmesi olumlu manada iyi geldi bana.
Bu derece kötü bir şeye tahammül ediyorsam esas sorun bende. Peki benim neyim var ?

Biraz daha açar mısınız rica etsem size zahmet olmayacaksa ? Bipolarlar bu şekilde mi davranıyor. Ben narsist diye düşünüyordum ama bipolar da olabilir.
İyiyken çok iyi kötüyken çok kötü arkadaşım eşine koydular teşhisi 2 farklı karakter ve mevsim geçişlerinde meydana geliyormuş. Tam bilmiyorum belki eşiniz değildir ama nasıl iyiyken çol iyi kötüyken düşman davranır?Doktor değilim teşhis koymak haddime değil ama belki dedim.

İyiyken çok iyi kötüyken çok kötü arkadaşım eşine koydular teşhisi 2 farklı karakter ve mevsim geçişlerinde meydana geliyormuş. Tam bilmiyorum belki eşiniz değildir ama nasıl iyiyken çol iyi kötüyken düşman davranır?
Hastalıktan değil o zaman. Düz kötü, bencil, rezil bir insan olduğundan

Şimdi ne yazalım istiyorsun sen or. San sen ne oluyorsun peki pezevenk diyemediniz mi ağzınızı doldura doldura
Gerçekten açık açık şunu yazamadım bu sözde erkekler bunu söylerken önünü arkasını da düşünmüyor terbiyesiz herif

Kötü duyguyu boşaltmaya çalışıyorum sanırım. İşin önemli kısmı benim neden kalmayı tercih etmem gerçekten.
Duymak istediğim sanırım ne kadar kabullenilmez bir şeyi kabul etmiş olduğum.
Bu noktada herkesin dehşete düşmesi olumlu manada iyi geldi bana.
Bu derece kötü bir şeye tahammül ediyorsam esas sorun bende. Peki benim neyim var ?
Bu sorduğunuz çok önemli bir soru.Bir uzmanın yanıtlaması gereken bir soru. Ya da gerekli destekle siz bu sorunun cevabını bulacaksınız.
Ama dediğim gibi buraya yüzlerce insan da yazsa gidip ciddi bir destek almanız şart.

Sizinle neden evlenmiş bu adam ? aşk , sevgi ... ne için ? bağlayacaksın elini kolunu sen kimsin lan bana bunları söylüyorsun lan bilmem neyin çocuğu deyip keseceksin nefesini... bu bi ihtimal... bi ihtimal daha var tabi boşanmak + donuna varasıya almakkkkkkk

Hastalıktan değil o zaman. Düz kötü, bencil, rezil bir insan olduğundan
hastalığın adı konsa bile böyle şeylerin tedaviyle düzelebileceğine inanmıyorum ben. aile terapisti vs desem eşinizin terapiyi kabul etmeyeceğini adım gibi biliyorum. klinik vakalar aynı hep

Eşinizin geçmişinde annesi veya eski kız arkadaşıyla ilgili böyle bir durum var da onu tetikliyor mu yoksa kendi karaktersizliği mı?
Babası da bu psikolojide bir adammış annesine çok çektirmiş ama annesi çok umursamıyor sanırım. Bence kendi pisliği yüzünden bu şekilde eşim. Baya yakışıklı, maddi durumu iyi karakteri de doğuştan lider, gözü çok kara ( bunları övmek için söylemiyorum tanıtmak için söylüyorum) Her ortamda onun sözü geçer, kendinden 20 yaş büyük makam mevki sahibi adamlar bunun peşinde pervane olur garip bir şekilde. Bu nedenle çok sevgilisi olmuş belli yüzlerce. Benim gibi aptal kızlar bi halt sanmış işte bunu. Bu da çok aldatmış herkesin kalbini kırmış. Sanırım bir yerden sonra bu döngü kendine döndü. O kötü biri olduğu için herkesi kendisi gibi kötü sanıyor

Babası da bu psikolojide bir adammış annesine çok çektirmiş ama annesi çok umursamıyor sanırım. Bence kendi pisliği yüzünden bu şekilde eşim. Baya yakışıklı, maddi durumu iyi karakteri de doğuştan lider, gözü çok kara ( bunları övmek için söylemiyorum tanıtmak için söylüyorum) Her ortamda onun sözü geçer, kendinden 20 yaş büyük makam mevki sahibi adamlar bunun peşinde pervane olur garip bir şekilde. Bu nedenle çok sevgilisi olmuş belli yüzlerce. Benim gibi aptal kızlar bi halt sanmış işte bunu. Bu da çok aldatmış herkesin kalbini kırmış. Sanırım bir yerden sonra bu döngü kendine döndü. O kötü biri olduğu için herkesi kendisi gibi kötü sanıyor
Anladım kusura bakmayın da kendinden biliyor yani olayı. Umarım geleceğiniz için hayırlı ve sağlıklı kararlar alabilirsiniz.

narsist mi acba

Size or*spu diyen bir adamla mı evlisiniz? İnanamıyorum. Hiçbir zaman insan hayat arkadaşına şu kelimeyi kullanmamalı. Ben oysam sen nesin der işleri çirkinleştirir, dananın kuyruğunu koparırdım.
eğitimli parasını kazanan bir kadın bu lafları sindiriyorsa bir de bu ağır laflara aa eşim hasta olabilir diye kılıf arıyorsa bizi hiç ilgilendirmez kuzum.yaşamak istediği hayat buysa bırakalım yaşasın

sanırım öyle. Eleştirilmeye, sevilmemeye tahammülü yok. Tek iyi özelliği çok ama çok yardımsever ve cömert olması. Başka düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum iyi yönünü

eğitimli parasını kazanan bir kadın bu lafları sindiriyorsa bir de bu ağır laflara aa eşim hasta olabilir diye kılıf arıyorsa bizi hiç ilgilendirmez kuzum.yaşamak istediği hayat buysa bırakalım yaşasın
aynen öyle ...

Konu sahibi kanıksamış, seviyorum ondan herhâlde diyor 🙄 Üzüldüm yahu, buna nasıl izin veriyorlar, sineye çekiyorlar. Bu üstü kapatılacak bir mevzu değil, şu laf yüzünden kan çıkıyor, insanlar birbirini vuruyor; ağır, çok ağır, hele ki eşten duymak. Bir de aslında iyidir diye yıkama yağlama cilâlama da yapmış. Bana havadan nem kapıp or*spu diyen adamın iyiliği de onun olsun.

Back
X