Biraz dertleşelim mi sizinle

O çirkin kelimeyi size söylemesine rağmen nasıl onunla aynı evde kalırsınız?
O kelimeyi duyduğunuz an bitirmeliydiniz. Bazı şeyler tolere edilmemelidir.
Bir an önce ayrılın o pislikten
ben avukat olarak bunları okuduktan sonra asla kendisini tutmazdım boşanmak istesem mesela çünkü kendi sorununa objektif bakamıyor ki daha bana ne faydası olacak derdim

ben avukat olarak bunları okuduktan sonra asla kendisini tutmazdım boşanmak istesem mesela çünkü kendi sorununa objektif bakamıyor ki daha bana ne faydası olacak derdim
Avukatlık vekalet ilişkisidir. Avukat tutulmaz avukata vekalet verilir. Avukatların sizinle sizin de avukatla empati yapmanıza gerek yoktur. Hiç cinayet işlemedim ama dün kasten öldürmeye teşebbüsten yargılanan müvekkilim beraat aldı.
Kendi boşanamayan avukat beni hiç boşayamaz düşüncesi hatalı bir düşünce. Bu algoritmayla gideceksek kendi adam öldürmeyi bilmeyen avukat beni hiç kurtaramaza kadar yolu var ki bildiğim kadarıyla cinayet işleyen avukat hiç yok varsa da ruhsatı iptal edilir. Siz yine de psikolog, eğitmenlik vb gibi mesleklerle avukatlık mesleğinin farkını öğrenin.

dayım ve kuzenim avukat gayet vakıfım prosedürlere .ben basitçe dile getirdim .boşanma avukatı arasam hayata güçlü bakan güçlü duran kadın avukat isterdim evet.eşim narsist mi ya da başka hastalığı var mı diye düşünmez bana hakaret eden aşağılayan adamı en kısa zamanda boşardım mesela

Dayınız ve kuzeniniz avukatken zaten ben çok güçlü kadın da olsam ben almazmışım vekaletinizi Umarım boşanma avukatı aramak zorunda kalmazsınız diyerek sonlandıralım mı karşılıklı tartışmayı :) inanın şu an en son dert edeceğim konu sizin boşanma avukatınız olup olamayacağım :)

tmm öyle yapalımmm.ama gerçekten o adamla aynı evde 1 dakika kalmayınnn.tipi mesleği toplumdaki saygınlığı bazı iyi huyları sıfırlandı o hakaretlerle .

mesleginiz varmiş, cocuk yok bosansaniz kaybedecek birseyiniz yok, acabami demek icin hic bir sebebiniz yok.
hayat böyle insanlara heba edilmek icin çok kısa.
koy kıçına tekmeyi alsın o leş ağzinida defolsun gitsin hayatinizdan, emin olun oh be diyeceksiniz.

Hukukçular kelimeleri doğru yerde, doğru anlamlarıyla kullanmaya çaba gösterirler hatta bu çoğu zaman bizim için bir zorunluluktur.

Sizin de başlıktaki 'dertleşme' kelimesini bilerek seçtiğinizi düşünüyorum. Amacınız başlıkta da belirttiğiniz gibi yalnızca dertleşmek, haklı olduğunuzu duyup biraz olsun rahatlayıp yolunuza aynı şekilde devam etmek taa ki eşiniz sizden ayrılana kadar. Bu yüzden size yalnızca şans diliyorum, bol şans.

sanırım öyle. Eleştirilmeye, sevilmemeye tahammülü yok. Tek iyi özelliği çok ama çok yardımsever ve cömert olması. Başka düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum iyi yönünü
Evdeki karısına o...pu diyip,dışarıda millete yardımlar eden,pamuk kalpli bir beyiniz var demek.Gerçekten ilginç.

Burda millete eyyorlanacağınıza keşkem o deyyus adama eyyorlansaydınız.

Kusura bakmayın, hala yazdıklarımın arkasındayım yüzüne baka baka o..u diyen adama ses etmeyecek pasiflikte bir insandan avukat falan ol-a-maz. Olamaz kardeşim. Cinayet zanlısına beraat aldırdım yazmışsınız tebrik ediyorum da, ya gerçekten adli yardıma ihtiyacı olan biri gelse kapınıza yardımcı olabilecek misiniz? Kocasından şiddet görmüş, dar gelirli bir kadın gelse nasıl savunacaksınız mesela? Tecavüz kurbanı bir kadın gelse ne yapacaksınız? Yüzünüze hakaret eden adamla aynı yatağa yatıyorsunuz, sonra diyorsunuz ki ben bu mesleği yaparım hayır efendim yapamazsınız bırakın bunları. Adalete ihtiyacı olan bir kadın geldiğinde nasıl yardımcı olacaksınız, kendinize yardım etmekten acizsiniz.

Avukatsin bir cok dava görmüşsünüzdür bunu si, daha iyi bilirsiniz . Siz.. o.. değilsiniz .... kendinize bunu yapmayın iyiligi batsin ruhen çöküyorsunuz farkına varın.. vurun tekmeyi ..

Avukatsin bir cok dava görmüşsünüzdür bunu si, daha iyi bilirsiniz . Siz.. o.. değilsiniz .... kendinize bunu yapmayın iyiligi batsin ruhen çöküyorsunuz farkına varın.. vurun tekmeyi ..
Ya, inanamıyorum bu nasıl avukatlık halidir? İnsan, afedersiniz o...ya o... demez. Avukatın hali buysa vay benim ülkemin diğer kadınlarına.

Böyle adamlar gevşek gevşek konuşuyor ve hiçbir yaptırım görmeyip seviliyorlar, haliyle de düzelmeye kalkmıyorlar, şımardıkça şımarıyorlar. Gıcık oluyorum. Kadınların bunları toplum dışına itmesi lazım ki adalet sağlansın.
İş hayatındasınız, avukatsınız. Güçlü olmaz olur musunuz yahu, belli ki manipüle edilmişsiniz, sindirilmişsiniz. Mutsuzsunuz. Eminim çok daha iyi bir hayatınız olabilir. Özgüveninizi daha fazla yitirmeden silkelenin yardım alın.

Öncelikle çok üzüldüm sizin adınıza ya bir insan eşine, hayat arkadasına bu sözleri nasıl söyler insan az kendinden utanır.!

Kaldı, ki bu kadar emek var bedeller ödenmiş ayrıca egitimli ve kendi ayakları üstünde durabilecek bir kadınsınız bence kaba tabirle basın tekmeyi bu kadar..!

Çok üzüldüm sizin adınıza. İyi zamanlarda isterse dünyayı ayağınıza sersin sevmek bu değil. herkesin evliliği mükemmel değil belki ama sizin de saygı görmeye, merhamet görmeye ihtiyacınız var, kendinize bunu yapmayın.

Kurtulun bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…