amin canim, insaAllah, temenniler bu yonde.. dualar da..Rabbim 2015 de seni çok ama çok mutlu etsin inşalllaaaahhh, sağlıkla huzurla dolu bir yıl olsun hepimize. Efkâra yer olmasın hayatımızda.
amin insaAllah.. hepimize mutluluklar versin Rabbim..Ayrılıklar her zaman iz bırakır, isteyerek olsa da olmasa da.. Eğer şimdi daha huzurluysan hissettiğin minik sızıya minnet et. Bazen her şey başladığı gibi devam etmiyor ne yazık ki. Zaman geçtikçe bir şeyleri de alıp götürüyor bizden. Dilerim 2014 kırgınlıklarını süpürüp gitmiştir ve 2015'te çok huzurlu, u'mutlu olursun.KK da seni seviyor.
Amin inşAllah...amin insaAllah.. hepimize mutluluklar versin Rabbim..
aynen de oyle, iz birakiyor ayriliklar, ozellikle kirilan hayaller, cam kirigi gibi olabiliyor bazen.. ama cok sey ogretiyor, buyutuyor..
Kıyamam ben sanaZor zamanlar geçirmişsin ama inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur..Çook çook mutlu olursun umarım
ne guzel soyledinAmin inşAllah...
Öğretiyor tabii. Acılarımızı da sevip sahiplenmeliyiz mutluluklarımız kadar çünkü en çok şeyi onlar öğretiyor bizlere... Her şeyden önce iyi de olsa kötü de olsa onlar bizim yaşadıklarımız... Bizim parçamız... Bizi biz yapan şeyler.. Tecrübe olarak iliklememiz gerek film şeridimize. :)
Allahın izniyle hepsi geçer kuzum,herşeyin ilacı zaman..İnsanlar ölüm acısına bile alışırken ayrılık ne ki? Bir zaman gelecek,gülerek hatırlayacaksın bunları..Aklına gelse bile anılarda kalacak herşey acı veremeyecek sana..Allah beterinden korusun..Sevdiklerinin,yakınlarının acısını göstermesin inşallah..Onun dışında herşey boş bu dünyada..sagol canim aminn..
zordu, bazen aglayamadim bile.. su an genel olarak cok iyiyim cok sukur, hatta insanlar sasiriyor :)
ama arad huzunleniyorum, ofkeleniyorum, icim kapkara oluyor.. cok taze diye sanirim..
oyy bilgece'mHep mutlu ol sevgili lavantakokulusandik. . Biz seni seviyoruz. Rabbim her daim yüzünü guldursun..
cani i gonulden amin amin amin canim.. sukrediyorum.. neler var hayatta.. bu nedir ki.. az siyriklar.. beterinden, sevdiklerimizin acisindan korusun Rabbim..Allahın izniyle hepsi geçer kuzum,herşeyin ilacı zaman..İnsanlar ölüm acısına bile alışırken ayrılık ne ki? Bir zaman gelecek,gülerek hatırlayacaksın bunları..Aklına gelse bile anılarda kalacak herşey acı veremeyecek sana..Allah beterinden korusun..Sevdiklerinin,yakınlarının acısını göstermesin inşallah..Onun dışında herşey boş bu dünyada..
oyy bilgece'mben de sizi seviyorum.. iyi ki varsiniz.. hepimizi guldursun Rabbim iki cihanda..
amin amin amin canim benim, cok sagolHer şerde bir hayır vardır :) oyle olması gerekıyomuş hep yüzün bundan sonra gülsün inşAllah canım Rabbim dlediğini hayırlı bir şekilde versin :) ve aileni başından eksik etmesin gerisi teferruat :)
Gerçektende bitirsen,üstünü bastırarakta bitirsen zaman geçiyor kuzum..Nasıl bitirirsen bitir zaman geçmeye devam ettikçe bastırılmış duyguların aniden ortaya çıksa bile sana zarar veremeyecek..Bir bakmışsın aklına gelmiş ama için bomboş,tepkisizsin..Kendini kötü hissedersende Allaha sığın emin ol daha iyi hissedeceksin o zaman...cani i gonulden amin amin amin canim.. sukrediyorum.. neler var hayatta.. bu nedir ki.. az siyriklar.. beterinden, sevdiklerimizin acisindan korusun Rabbim..
bu konuya dair korkum, ofkeden,nefretten bastirdim mi acaba duygulari, yoksa gercekten mi bitirdim, bilemiyorum.. ilerde icimde tazelenmesi tek korkum, Allah korusun.. ben bastirmadan, sindirerek aşmayi istedim cunku hep..
Amin, inşallah isteyen herkes kavuşur. Cok teşekkür ederim..Bilgece umarım sende bu yıl içerisinde bebişine kavuşursun canım. @Bilgece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?