biraz efkarlandim da canlar : )

Bu senen öyle güzel gecsinki,Allah yasadıgın uzuntulerını aklına bile getırmesin.Hersey gönlunce olsun İnsallah

guzel yureginden dokulen guzel dualara yurekten Amin canim arkadasim..

sagolasin canim, ne guzel konusuyorsunuz ya Allah razi olsun hepinizden..
insaallah umrumda olmadigi/kotululerini bile hatirlamadigim, onemsemedigim guzel gunler olsun..

emegine saglik canim, tesekkurler ilgine/sozlerine.. insaAllah

canım benim üzülme hayat işte oluyor benim kaynana çok uğraştı beni eşimle ayırmaya ama işte Rabbim alemin bana başka uğraşlar verdi üzülme sağlığın yerindeyse salla gitsin önündeki güzel günlere bak kolay değil boşanma ama dünyanın sonunda degl

sagolasin canim, ne guzel konusuyorsunuz ya Allah razi olsun hepinizden..
insaallah umrumda olmadigi/kotululerini bile hatirlamadigim, onemsemedigim guzel gunler olsun..
Allah sendende razı olsun canım..Biz bugünler için varız,herzaman yanındayız..Ne zaman sıkılırsan yaz..Biz unuttururuz sana

Yaşadıklarımıza bir imtihan gözüyle bakarsak sanırım daha az çekilmez oluyor dayanıklılık artıyor. Bir imtihan ve sonucunu ya bu dünyada yada ahirette alalacağız. Ve inanç iman meselesi. Allah en ufak bir kötülüğü cezasız bırakmayacak ve en ufak bir iyiliği mükafatsiz bırakmayacak. Dedim ya inanç iman meselesi diye. Iste bu yükleri hafifletiyor. Diyoruz ki Allahım eğer bunları yasiyorsam benim imtihanimdir sendendir senden gelendir başım üstüne. Yalnızca güç istiyorum beni senden uzaklaştırma diye. YanimdasIn kalbimdesin biliyorum diye.

aynen oyle.. hepsi birer imtihan, bunu bilmek rahatlatiyor.. Rabbim razi olacagi hayat yasatsin ve imtihanlarimizi kolay eylesin.. iki dunya icin de ferahlik dua'm..

2015 çooookk güzel geçsin senin için inşallah :)

Mutlu ol bundan sonra.
Her tercih bi vazgeçiştir bazen iyi bazen kötü.
Sen seniniçin iyimolanı seçmişsin.

Evinde huzur olmadıktan, yanındaki adam adam olmadıktan sonra neye yarar evlilik.

Karşına yüreğine uyan biri çıksın 2015te.

Ben senin nickini cok sevdim hep de belirttim
Hep nickini gorunce burnuma lavanta kokulari geliyo
Az cok biliyorum bosanma konunu okumustum

Bazen hayatlar alt-ust olur
Ama alti istunden belki daha guzeldir bilemeyiz ki
Yada cok guzel yepyeni musmutlu bir yol cikacaktir onumuze bu sebepten bir dur! Uyarisidir bu

Yeni bir sene
Geriye bakarsak ileriyi goremeyiz
Yasanacakti o da senin sinavindi oyle dusun
Sen artik kafasi rahat,ayakari yere daha saglam basan birisin
Ve en onemlisi acabalarin yok huzurun var

2015de de huzur yakani birakmasin
Sevgiler

Rabbim, sağlık , afiyet , huzur , mutluluk veeee Aşk dolu bir ömür nasip etsin, inşaAllah.

suanki hayatindan memnunsan bosver iyikide bosanmissin her sey bir sinav bu hayatta seninde sinavinin bir parcasida buymus canin sagolsun ailen yaninda olsunda nice guzel gunler kotu anilarini bastirir senin adina cok sevindim mutluysan huzurluysan en onemlisi saglikli isen senden iyisi yok bu hayatta...hep mutlu olman dilegiyle insallah bu yil sana nice guzellikle katar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…