biraz efkarlandim da canlar : )

Allah yüzünden gülümsemeyi eksitmesin canım
inşallah 2015 senin için de hepimiz için de daha huzurlu ve sağlıklı bir yıl olur

Bizde seni seviyoruz Lavantam
Hala 20 li yaslarinda gencecik bir bayansin sen. Beden ve ruh sagligi gayet yerinde guclu bir bireysin. Guzel kalbini biz bile gorebiliyoruz buradan. Evet, zor gunler gecirmissin, ama asla hayatta kimseden geri kaldigini, 1-0 yenik oldugunu dusunme. Yasadiklarinin sana ogretecegi birsey varmis sadece. Seni guzel gunlerin bekledigine tum kalbimle inaniyorum ben. Rabbim kendin gibi iyi insanlar, merhametli, vicdan sahibi kisiler cikarsin karsina insallah. Musmutlu bir 2015 diliyorum

hepinize cok tesekkur ederim guzel insanlar, tek tek alintilamayi beceremedim, kusuruma bakmayiniz..
dualariniza 'amin' diyorum, yurekten..
hayatta istedigim sey ozetle; huzur.. 'huzur' icinde, inanci, sevgiyi, saygiyi, guveni, rahatligi (zihnen-kalben), merhameti, sefkati, hepsini barindiriyor aslinda.. ozetle, kotu niyetli, kusur arayici, iftiraci, enerji emici, insanî duygulardan bihaber kisiler uzak olsun omrumuzden insaAllah, bunlar beni cok zorladi zira, kisacik bi zamanda..
asla isyan, sitem yok, Allah korusun.. yasamam gerekiyormus diye bakiyorum ben de ve pismanligim yok cok sukur..
evli olmak degildi derdim, ismim 'evli' olsun diye devam etmek istemedim, Rabbim izin verdi, yardim etti ve bitti o keşmekeş.. iyi ki de bitti..
arada kotu oluyorum, zihnimde tazeleniyo her sey, o zamanlarda da Rabbime havale ediyorum..
bi de sey, KK iyi ki var : ))

Dualarınıza kocaman bir amiiiin diyorum öncelikle :) Yaşananlar imtihan.. Boşuna denmiyor imtihan dünyası diye.. yaşanılanlardan kimisi isyan yolunu seçer, kimisi şükretmeyi. Benim açımdan da çok iyi bir sene olmadı. Arkadaşlık darbesi.. Yaşadığım o günden bugüne kadar bir gün olsun aklımdan çıkmadı olanlar. Psikoloğa gitmeyi bile düşündüm.. Tamam ufak bi yerde haksız olduğum konu da vardı ama onun dışında da insanların söylediklerinden başka bir şey yapmaktan öteye gitmedim ben.. Yardımcı olmanın sonu bu kadar kötü olmamalıydı. Ve ben kalbimin hassaslığından suçlu benmişçesine yüzlerine bakmaya çekinir haldeyim.. Her neyse konunuza dert döktüm resmen kusura bakmayın..
Allah her zaman karşımıza doğru hayırlı kimseler çıkarsın..
Rabbim inşallah sizin yüzünüzü hep güldürsün :)

tesekkur ederim canim yorumuna :)
Rabbim hepimizi guldursun..
insan yine de iyilikten vazgecmemeli, gavura kizip oruc bozmaya gerek yok
insan iliskilerinde elinden geleni yaptiysan, hala olmuyorsa, yapacak bsy yok, cekileceksin hayatlarindan.. enerjini emdirip hayata kusmenin anlami yok.. : )

İnsanı üzen mutlu olabilecekken onu yaşayamamak... insanyarn elinde.kısmet güçlüsün yasanması gerekiomuş be dostumm..

Ne kadar da güzel söyledin :) Aynen öyle.. Hayatlarından çekildim.. Ama deseler ki yardım et yine de ederim :)
Çünkü dünya kötü olunmayacak kadar kısa.. Ki zaten karşılaştığım olumsuz şeylerin hep bi ders olduğunu düşünüp daha sonrasında atacağım adımların daha sağlam olmasına neden olduğuna inanmışımdır

ben de oyle dusunuyorum.. yani mesela su an bakis açim cok farkli, cok yorgunum o ayri mesele, ama daha farkli hissediyorum icten ice..
biriyle cikip ayrilmak dusuncesi bile gererdi, erkek arkadasim olmadi bu yuzden, uygun bulmadim, ama bosanma gibi bi zorlugu yasadim, imtihan, Rabbim razi olacagi sekilde gecmeyi nasip etsin..
insanin fitrati pek degismiyor, onlar oyle olsa da, sen iyilikten vazgecemiyosun, ne guzel.. icteki guzellikler bozulmasin : )

aslinda 'yenik' hissetme kismi bende mevcut canim.. bazen cok bitkin oldugumu dusunuyorum.. yuregim agirlasiyor sanki.. asla isyan degil, Allah korusun.. bi huzun, burukluk ve azicik korku..
deli deli, olmadik seyler geliyo aklima.. bazen evimi ozluyorum, ozenle kurdugum mutfagimi filan.. bunlar zorluyor.. bazen de hic umrumda olmuyor.. ama gene olarak bi kusku ve guven problemi olustu bende, insanlarin samimiyetine inanma konusunda..
insaAllah o skntilari mutlulukla unuturuz.. sizler de dua edin

Ne güzel söylemiş şair; "Ayrılık da sevdaya dahil" diye...
Allahım herşeyin hayırlısını versin, kimimiz kavuşmak için dualar eder, kimimiz kavuştuğuna bin pişman... Ama hepimizde aynı soru var işte: çok mu zor bir şey istemiştim...
İnşallah herşey gönlünce olsun...

bazi insanlar baskalarina hayati dar etmeyi dustur edindikce, boyle seyler kacinilmaz oluyor.. Allah buyuk.. bi hesabi olacak onlarin da muhakkak.. insaAllah daha zor seyler yasamayiz.. Rabbim mutluluklar versin..

Canim o kadar vesveselerin olmasi cok normal, yeterki sen kulak verip, uzerinde uzun uzun dusuncelere dalma. Dalip dusundukce fisildananlara inanma. Asla kimseden eksik bir yanin yok. Herkesin farkli bir imtahani var ve emin ol yeniden senin yasinda olmak icin neler feda edebilecek bir suruu kadin var. Sen hayatta bir birey olarak ne yapmak istedigine odaklan sadece. Bu hedefinle sosyalles. Rabbimin merhameti sonsuz. Rahmete acik ol sadece.

yorumlarından ne kadar naif ne kadar hassas ve kibar biri olduğun belli. Dilerim Allahtan karşına kıymetini bilecek hayırlı güzel insanlar çıkar. ve iki cihanda da mutlu olursun inşallah... :)

yorumlarini cok seviyorum arkadasim, cok akilli ve olgun+engin dusunceli bi insansin.. Allah razi olsun..
kendini salmis degilim, aslinda bi cok yenilik koydum hayatima Rabbimin izniyle.. dedigin gibi, arada boyle hissetmem cok normal.. genele bakinca iyiyim cok sukur.. mesela su an hamdolsun relaksim.. ama konuyu actigim gece arabesktim : ) bu da gecer sanirim.. insaAllah..

yorumlarından ne kadar naif ne kadar hassas ve kibar biri olduğun belli. Dilerim Allahtan karşına kıymetini bilecek hayırlı güzel insanlar çıkar. ve iki cihanda da mutlu olursun inşallah... :)
guzel sozlerine cok tesekkurler canim, sen de oylesin
Rabbim hepimize iki cihan saadeti versin.. yanlis bilmiyorsam, Peygamberimiz (sav) de bu duayi edermis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…