Kızlar merhaba,
Direkt konuya giriyorum; ben üniversite okuyorum. İkinci okulum ve bu bölüm benim hayalimdi. Her neyse, benim boşanma aşamasını az çok biliyorsunuz, karşı taraf eziyet için elinden geleni ardına koymuyor. (kıyafetlerim bile o evde kaldı ve alamıyorum) iş aradım aylarca bulamadım, çocuk bakmak için dahi görüşmelere gittim ama olmadı. Kısmetsizim sanırım iş konusunda. (geçen başvurduğum iş de olmadı.)Okul açılana kadar harçlık yapayım diye istiyordum, şu an aileme bağımlıyım çünkü.
Neyse dağıtmayayım konuyu, ara sıra sinir oluyorum durumuma aklım takılıyor.
Benim derdim şu; yatay geçiş yapmak zorunda kaldım, okulumu bırakmadım. Çok şükür ki oldu. Şimdi ben 1.sınıfın güz yarılını okudum bitti ama bahar yarıyılına ders kaydı yapmadım (öğretmenlerime durumumu anlattım, onlar yatay geçişe en uygun ve diploma notumu da düşürmeye ek tek yöntemin bu olduğunu söylediler. Diploma notum çok yüksek.) yani benim bahar dönemi kayıp.
Yeni okulumda ben ikinci sınıftan mı başlayacağım? Yoksa denkliğe girmeyen dersleri de almak için 1.sınıfın güz dönemini tekrar mı okuyacağım? Ders kaydı meselesi nasıl olacak bu bağlamda?
Tecrübeli olan, üniversitede çalışan birileri vardır mutlaka, öğrenci işlerine sordum ama cevap vermediler. Gözünüzü seveyim biri bana tane tane çocuğuna anlatır gibi anlatabilir mi?
Teşekkürler.