Biraz fikrinizi alabilir miyim :$ (:

Pinnyyy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2
0
Arkadaşlar merhaba :) biraz uzun bi hikaye ama fikir alma gereği duyuyorum. 5 yıllık bi ilişkim vardı yeni bitti ben suan 23 yasındayım erkek arkadasımda 24.Benim erkek arkadasımdan once 2 tane erkek arkadasım olmustu onunsa hiç olmamıs ilişkinin 2. ayında sadece detay vermeden olduklarını anlattım daha sonra olmayan seyler uydurdu uzerime geldi sertte bi cocuktu biraz korkudan birazda detay vermek bana mantıklı gelmedıği için detay anlatmadım düsündüğü gibi bi şey olmadığını biliyodu zaten ama inanmıyodu sırf uste cıkmak adı altında 2 kere aldatıldım birinde ayrılıp 3 hafta ayrı kaldık bi çok kızla gorusmus o arada sonra affettim ama olay hep benim gecmisimdi onunlayken hic bi sekilde gorusmediğim halde sırf gecmise takık diye cok fedakarlık yaptım lisedeki arkadaslarımlada gorusmedim onunlaykende hatam olmadı acıkcası sadıktım ve sozunu dinleyen bi insandım 5 sene sonra 2 cocugada ulastı ilk erkek arkadasımla öpüştüğümüzü söylememiştim onu öğrendi ayrıldık ama hemen baska kızlara gitti özellikle eskiden konustuklarına gitti konusuyo göruyorum gordugumu bilmiyo ve bana konusmuyorum kimseyle diyo.
Yani aslında sormak istediğim ne kadar haklı ve napmalıyım ?

Eski erkek arkadaşlarınıza ulaşarak sizi ne kadar küçük düsürdüğünün farkında mı bi sorun ona ?

Sen evlenmeyi de dusunursun bu cocukla .

Senin geçmişinden onane.
Onin geçmişinde kimse yoktu ama o senleyken yol geçen hanina döndürmus kendini m

Bence kacccccc :KK55: :KK55:

Valla hasta ruhlu adam. Ne diyim kaçın kurtulun bu adamdan kimseye hayir gelmez. Ne demek sizin eski sevgilinize ulaşmak? ???

Memlekette adam mi kalmadi ya hu bunları arayip mi buluyorsunuz

Bu ne eşit şartlarmış şuymuş buymuş. Yazacak bişey bulamadım. İlerde bunla evlensen, il arkadaşınla mı yattın diye kuruntu yapıp kendi seni aldatır iş arkadaşıyla, sonra eşitlendik der. Görünen köy klavuz istemez

Gercekten halinize sasiriyorum. Bunca sene nasil dayanmissiniz bu adama? O kadar sizi aldatmis. Bir degil iki degil. Ayrica gidip sizin eski erkek arkadaslarinizla gorusmesi de cabasi.. Hem sizin gecmisinizden ona ne? Sizin bu kadar kendinizi ezdirdiginize ggercekten inanamiyorum. Cok tuhafsiniz....

Öncelikle ondan önce kimle olduğundan, ne yaptığından ona ne? Sen neden böyle bir şeyi anlatıyorsun. Aynı şey onun için de geçerli. İster 5 kişiyle ister 10 kişiyle ol. Onunlayken başkası yoksa hayatında bu yeterlidir.

Şunu açıkça söyleyebilirim ki bu adam sana hiç güvenmemiş. Bu zamana kadar sevgilisi olmadığı da nedense hiç inandırıcı gelmedi bana. Eski sevgiline gidip neler yaşadığınızı sormak nedir yahu? Ruh hastası herif! :KK67:

Yapabileceğin, söyleyebileceğin çok şey var ama kiblenirim diye yazmak istemiyorum. Böyle bir insanı hayatında 1 saniye bile tutma. Gönder gitsin.

Eskilere ulaşmak nedir.eskilerle çıkarken birgun bu kişiyle sevgili olacağınızı biliyor muydunuz sanki.sizi küçük düşürmüş cikmiyorum konusmuyoem diyip başkasıyla konuşmuş.bu su demek size sinirinden bugün boyle yapan evlenince de sinirlenir bahane bulur yine geçmişini söyler gider aldatır kabul etmeni bekler yada ruhun bile duymaz. Ayrılmalısin bence.

Takıntılı bir insanla görüşmeyin bile bence size bu kadar bile mi güvenmiyor anlattıklarınızla yetinmeyip eski erkek arkadaşlara ulaşmak nedir

hatalısınız;
aldatan biriyle kendinizi suclayıp devam ettiginiz icin,
gecmisinizi kuralamasına izin verdiginiz icin,
eski sevgililerinizden bahsetmekle kalmayıp onun aramasına goz yumdugunuz icin,
size saygı duymayan birini sevdiginizi sanıp saplantılı oldugunuz icin,
kendinize deger vermediginiz icin...

fakat tüm bunlara ragmen şurda yazdıgınız iki kisi arasında haklı biri varsa o da sizsiniz.

bir daha gorusmeyin o karakteri bozukla.
kimseye de haklılıgınız sormayın bosuna,
once kendinize deger verin, kendinizi sevin; sonra baskalarını sevmeyi düsünün ve onların ancak siz kendinizi sevdiginiz sürece size saygı duyup sevmeye deger bir insan olarak göreceklerini unutmayın.

O adam seni sevmiyor açık ve net.
Ne bu boşlukları başkalarıyla dolduruyor kendince intikam alıyor senden.
Zaman kaybı bu kişiden anında uzaklaş.

23 yasindain 5 yillik iliski.

18inde bu adamla cikmaya basluyorsun, daha once de 2 sevgilin olmus.

Nerden baksan 15_17 filan yaslarinda olmalisin eski erkek arkadaslarinla cikarken.

Suanki adam o yaşlardaki bir cocugun yaptiklariyla ilgileniyorsa senin cok isin var :KK14::KK14:

inanamadım 24 yaşında olduğuna o kadar zaman nasıl dayanabildin ?
canım bence bu kadar taviz verme

X