Arkadaşlar merhaba :) biraz uzun bi hikaye ama fikir alma gereği duyuyorum. 5 yıllık bi ilişkim vardı yeni bitti ben suan 23 yasındayım erkek arkadasımda 24.Benim erkek arkadasımdan once 2 tane erkek arkadasım olmustu onunsa hiç olmamıs ilişkinin 2. ayında sadece detay vermeden olduklarını anlattım daha sonra olmayan seyler uydurdu uzerime geldi sertte bi cocuktu biraz korkudan birazda detay vermek bana mantıklı gelmedıği için detay anlatmadım düsündüğü gibi bi şey olmadığını biliyodu zaten ama inanmıyodu sırf uste cıkmak adı altında 2 kere aldatıldım birinde ayrılıp 3 hafta ayrı kaldık bi çok kızla gorusmus o arada sonra affettim ama olay hep benim gecmisimdi onunlayken hic bi sekilde gorusmediğim halde sırf gecmise takık diye cok fedakarlık yaptım lisedeki arkadaslarımlada gorusmedim onunlaykende hatam olmadı acıkcası sadıktım ve sozunu dinleyen bi insandım 5 sene sonra 2 cocugada ulastı ilk erkek arkadasımla öpüştüğümüzü söylememiştim onu öğrendi ayrıldık ama hemen baska kızlara gitti özellikle eskiden konustuklarına gitti konusuyo göruyorum gordugumu bilmiyo ve bana konusmuyorum kimseyle diyo.
Yani aslında sormak istediğim ne kadar haklı ve napmalıyım ?
Yani aslında sormak istediğim ne kadar haklı ve napmalıyım ?