Biraz kabalık mı ettim?

HassasPanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
436
571
23
Kızlar ben biriyle tanıştım, bugün bir arkadaşımın etiketli olduğu bir resmi beğenmiştim, meğer o etiketlemiş, geldi tanışmıyoruz resmimi beğenmişsiniz dedi. Ben de aslında arkadaşımın olduğu resimleri beğendiğimi söyledim, konu açıldı, bir şekilde onun resmi olduğu için beğenseydim daha mutlu olacağını ima etti. Sonra bana sen de öyle olsun isterdin herhalde dedi, onay bekledi.
Ben de; konu ben değilim diyerek bu konuyu kapatıyorum dedim.
Biraz bozuldu, peki öyle olsun dedi, ben de tamam deyince gitti, şimdi online oluyor ama yazmıyor. Ben biraz kabalık mı ettim, düşünmeden duramıyorum, acaba bir bahane bulup yazsam mı?

Ben esimi basta çok hoslanmama ragmen yerden yere vurmus cok zorlamistim kandiriyorsa dalga geciyorsa diye. Yilmadi kostu gonlumu kazandi garibim, ben etmisim kabaligi 5 yil once 😅 sizin durumunuzda kabalik yok bence.

onun resmi olduğu için beğenseydim daha mutlu olacağını ima etti. Sonra bana sen de öyle olsun isterdin herhalde dedi, onay bekledi.
Ortada bir kabalık varsa benim için şu alıntıladığım kısımdır. Beğeniyi bahane etmiş, muhabbet açmış eyvallah da hızını ayarlayamamış.

Son düzenleme:
Ben ortada bir kabalık görmedim. Size iş atmış adam ve egosunu okşayın istemiş. Siz de yüz vermemişsiniz. Şimdi tükürdüğünüzü yalamayın.
Aynen, katılıyorum. Ne gerek var egosunu tatmin etmedin diye bırak gitsin ne konuşcan elin denyosuyla

Madem konuşasın vardı ne diye konuyu kapattın :) peşinden koşsun istemişsin ama o koşmamış , seni çok beğense konuşamaya devam ederdi , belliki senin ona karsı ilgin daha çok ..

Kızlar ben biriyle tanıştım, bugün bir arkadaşımın etiketli olduğu bir resmi beğenmiştim, meğer o etiketlemiş, geldi tanışmıyoruz resmimi beğenmişsiniz dedi. Ben de aslında arkadaşımın olduğu resimleri beğendiğimi söyledim, konu açıldı, bir şekilde onun resmi olduğu için beğenseydim daha mutlu olacağını ima etti. Sonra bana sen de öyle olsun isterdin herhalde dedi, onay bekledi.
Biraz bozuldu, peki öyle olsun dedi, ben de tamam deyince gitti, şimdi online oluyor ama yazmıyor. Ben biraz kabalık mı ettim, düşünmeden duramıyorum, acaba bir bahane bulup yazsam mı?

Hiç tanımadığınız bir adam size “o fotoğrafı fotoğrafta arkadaşın olduğu için değil de, o fotoğrafı ben yüklediğim için beğenmiş olmayı isterdin değil mi?” demiş. Bu ne aptalca bir cümle. Ben olsam bu cümleden sonra, sırf çok aptal olduğu için bir bahane bulup yazmayı bırakırdım.

Yani, kabalık falan yapmamışsınız. “Senin kim olduğunu bile bilmiyorum. Yüz yüze görüşmedik bile. Ne diye arkadaşım yerine senin için beğeneyim. Sen kim oluyorsun ki?” gibi bir cevap vermediniz diye şükretsin.

Kafayı yemiş bu adamlar sen kimsin seni beğenecekler ay biri bana böle bişe yazsın hemen buluşma teklif eder evire çevire döverim birini dövesim var zaten :sinirli:

Ne münasebet, tanımadığım adam gelip benim fotoğrafım olduğunu bilerek beğenseydiniz daha çok hoşuma giderdi muhabbeti yapacak, cıvıklığa bak. Ne alaka yav, bu bir sosyalleşme biçimi mi? Kimsin sen, nasıl bir muhabbetimiz var, ünlü müsün, sosyal medya fenomeni filan mısın, vasfın nedir, niye beğeneyim yani durduk yere senin fotoğrafını dememiş, bir de üstüne kaba mı davrandım diyorsunuz. =)) Ayrıca online olunca size niye yazsın? Nasıl bir ilişkiniz var da böyle bir beklentiye girdiniz ona karşı? Ay benim balatalar yandı. :duduk:

Ne münasebet, tanımadığım adam gelip benim fotoğrafım olduğunu bilerek beğenseydiniz daha çok hoşuma giderdi muhabbeti yapacak, cıvıklığa bak. Ne alaka yav, bu bir sosyalleşme biçimi mi? Kimsin sen, nasıl bir muhabbetimiz var, ünlü müsün, sosyal medya fenomeni filan mısın, vasfın nedir, niye beğeneyim yani durduk yere senin fotoğrafını dememiş, bir de üstüne kaba mı davrandım diyorsunuz. =)) Ayrıca online olunca size niye yazsın? Nasıl bir ilişkiniz var da böyle bir beklentiye girdiniz ona karşı? Ay benim balatalar yandı. :duduk:
Yanmasın balataların, zaten mesaj filan atmadım, sakin kafayla düşününce ben de hak verdim hepinize ayrı ayrı. Bir vukuat yok ortada. :)

sen de öyle olmasini isterdin ne demek yaa
egoya bak rezillige bak
bu tiplere selam bile vermeyin

Back
X