Biraz Önce Sevgilimi Terkettim.

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.155
298
İyi geceler kızlar.
konu başlıkta belli zaten. Evet sevgilimi terkettim. Aslında sevgili de değil sözlü diyelim. Evlenme teklif etmişti. 8-9 aya falan nişan düşünüyorduk.
Her neyse gecenin bu saatinde kavga ettik.
Sebep: beni aldatmadığı için minnet duymalıymışım. Klinikte bir sürü kadın oluyormuş, bu bakmıyormuş.
Ben bu tür şeylerin dile getirilmesini hoş karşılamıyorum. Elin kadınlarının muhabbetlerinin yeri yok ki ilişkimizde. Ayrıca aldatmamak extra bir şey değil ki. Olması gereken zaten. Ben de böyle söyledim.O aksini savundu. Ben de sinirlendim, biraz sert konuştum, bitti dedim.
o da ben bitti demeden bitemez dedi. 3 gün düşün gerçekten bitsin diyorsan bitecek dedi.
Durum bu. Kızlar ne yapayım?

beyefendıye bak sen, aldatmadı dıye mınnet duycakmışsın öyle mı
sağolsun, bırde aldatsaydı

Erkeklerın bu patavatsızlığından nefret edıyorum ne bıçım bı cümle olmuş
Kırılmakta haklısın ben olsam bende kızardım
ama ayrılmak çok fevrı olmuş sankı
Pışman mısın?

Ne zamandan beri olmaması gerekenler maharetten sayılıyormuş.

Bunun kendi doğruları var canım, ısrar eder deli eder insanı. Bu gece de öyle oldu. Ya hep böyle kaç defa ayrıldık. sensiz yapamıyorum diye geri geldi geçen sefr, evlenme teklif etti. Daha evveli var canıma okudu resmen, neler yaptı.

tabikide ayrılma...tamam biraz saçma olmuş ama ayrılmayı haketmeyen bir tartışma bence...tabi daha büyük sorunlarınız yoksa...

aldatmadığı için minnet duy çünkü

ona göre aldatmak gayet doğal bişi aslında

ve o bitti demeden bitemez mişşşşş..

bravooooooo

saçı başı tam yolmalık
mesajı açık ve net ve er ya da geç aldatılacaksın...

Son düzenleme:

Tam olarak ayrılmadık. Gidemezsin falan dedi yapıştı. Ama ben kararlı olunca 3 gün düşün dedi. Ve ilk kavgamız değil 1 senedir neler yaptı neler...

ne büyük başarı.. aldatmayarak lütfetmiş kendisi :) bu konuda hak verdim size ama keşke konu bitsin, bitmesin noktasına gelmeseymiş... en azından tavrınızı görmüş oldu böylece.. kendisi de düşünecektir bu sürede, aradığında sizi anlamış olduğuna ikna olursanız uzatmayın bence..

Bende duydum bu sözü aferin dedim.. Bence oda haklı sizde. Eskiden belki olmasi gerekendi şimdi maalesef erdem. Erkek arkadaşınız kendi çevresinden biliyor herkes. Aldattığı o yapmadığı için takdir bekliyor. Ayrılma sebebi değil. Bence arayın

aldatmadığı için minnet duy

ona göre aldatmak gayet doğal bişi aslında

ve o bitti demeden bitemez mişşşşş..

bravooooooo

saçı başı tam yolmalık

ben tüm yaptıklarını anlatsam tüm kk kadınları ipe yollar bunu

Tam olarak ayrılmadık. Gidemezsin falan dedi yapıştı. Ama ben kararlı olunca 3 gün düşün dedi. Ve ilk kavgamız değil 1 senedir neler yaptı neler...

demek kı 1 senenın bırıkımı ıle bıtsın dedın
bazen benımde böyle aşırı tepkı göstermelerım oluyor, ağıza alınmıcak laflar edıyorum
senınde canına tak etmış sankı

bence de... "sana güveniyorum zaten tatlım" deyip işin içinden çıkacaktınız. her şeyi kavga meselesi yapmayın. yoksa ilişkiler nasıl yürür. her lafa takıyoruz kadın milleti olarak. tabi geçmiş yaşantınızı bilemem.

Canım bu onun son şansıydı. Son şans için edilecek laflar değil bunlar. İngilizcem iyi değil diye ekamın geri olduğunu bile ima etmiş birisi. Beni niyeyse pek beğenemedi baştan beri.

Erkek arkadaşınız bunu soylerken değerini bilmenizi istemiş size olan sevgisini ve bağlılığını anlatmaya çalışmış ama hepsi öküz burcu olduğu için beceremiyorlar.

demek kı 1 senenın bırıkımı ıle bıtsın dedın
bazen benımde böyle aşırı tepkı göstermelerım oluyor, ağıza alınmıcak laflar edıyorum
senınde canına tak etmış sankı

Canım beni başkası için terketti en acısı bu. Onları unutamadım ben. Hazmedemiyorum. Şimdi de ikimize de acı çektiryorum.

geçmiş berbat, ben söylemiştim hoşlandığımı ilk ona. O da ben de hoşlanıyorum demişti, sonra 1 hafta çıktık, ben yalan söyledim demişti, bu en küçük örnek

Canım bu onun son şansıydı. Son şans için edilecek laflar değil bunlar. İngilizcem iyi değil diye ekamın geri olduğunu bile ima etmiş birisi. Beni niyeyse pek beğenemedi baştan beri.
Üslupları hep sorunlu canım teklifini kabul etmişsiniz onu seviyorsunuz iyi düşünün evlilik yapmak istediğiniz adam omu değilse bitmisken bitsin

Üslupları hep sorunlu canım teklifini kabul etmişsiniz onu seviyorsunuz iyi düşünün evlilik yapmak istediğiniz adam omu değilse bitmisken bitsin

Seviyorum tabi ama yani öyle biri ki hep canımı acıtıyor. Çok çektim bundan ben. Başkası olsa bu kadar bile dayanamazdı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…