Ne zamandan beri olmaması gerekenler maharetten sayılıyormuş.
beyefendıye bak sen, aldatmadı dıye mınnet duycakmışsın öyle mı
sağolsun, bırde aldatsaydı
Erkeklerın bu patavatsızlığından nefret edıyorum ne bıçım bı cümle olmuş
Kırılmakta haklısın ben olsam bende kızardım
ama ayrılmak çok fevrı olmuş sankı
Pışman mısın?
İyi geceler kızlar.
konu başlıkta belli zaten. Evet sevgilimi terkettim. Aslında sevgili de değil sözlü diyelim. Evlenme teklif etmişti. 8-9 aya falan nişan düşünüyorduk.
Her neyse gecenin bu saatinde kavga ettik.
Sebep: beni aldatmadığı için minnet duymalıymışım. Klinikte bir sürü kadın oluyormuş, bu bakmıyormuş.
Ben bu tür şeylerin dile getirilmesini hoş karşılamıyorum. Elin kadınlarının muhabbetlerinin yeri yok ki ilişkimizde. Ayrıca aldatmamak extra bir şey değil ki. Olması gereken zaten. Ben de böyle söyledim.O aksini savundu. Ben de sinirlendim, biraz sert konuştum, bitti dedim.
o da ben bitti demeden bitemez dedi. 3 gün düşün gerçekten bitsin diyorsan bitecek dedi.
Durum bu. Kızlar ne yapayım?
aldatmadığı için minnet duy
ona göre aldatmak gayet doğal bişi aslında
ve o bitti demeden bitemez mişşşşş..
bravooooooo
saçı başı tam yolmalık
Tam olarak ayrılmadık. Gidemezsin falan dedi yapıştı. Ama ben kararlı olunca 3 gün düşün dedi. Ve ilk kavgamız değil 1 senedir neler yaptı neler...
Bende duydum bu sözü aferin dedim..Bence oda haklı sizde. Eskiden belki olmasi gerekendi şimdi maalesef erdem. Erkek arkadaşınız kendi çevresinden biliyor herkes. Aldattığı o yapmadığı için takdir bekliyor. Ayrılma sebebi değil. Bence arayın
Bende duydum bu sözü aferin dedim..Bence oda haklı sizde. Eskiden belki olmasi gerekendi şimdi maalesef erdem. Erkek arkadaşınız kendi çevresinden biliyor herkes. Aldattığı o yapmadığı için takdir bekliyor. Ayrılma sebebi değil. Bence arayın
demek kı 1 senenın bırıkımı ıle bıtsın dedın
bazen benımde böyle aşırı tepkı göstermelerım oluyor, ağıza alınmıcak laflar edıyorum
senınde canına tak etmış sankı
bence de... "sana güveniyorum zaten tatlım" deyip işin içinden çıkacaktınız. her şeyi kavga meselesi yapmayın. yoksa ilişkiler nasıl yürür. her lafa takıyoruz kadın milleti olarak. tabi geçmiş yaşantınızı bilemem.
Üslupları hep sorunlu canım teklifini kabul etmişsiniz onu seviyorsunuz iyi düşünün evlilik yapmak istediğiniz adam omu değilse bitmisken bitsinCanım bu onun son şansıydı. Son şans için edilecek laflar değil bunlar. İngilizcem iyi değil diye ekamın geri olduğunu bile ima etmiş birisi. Beni niyeyse pek beğenemedi baştan beri.
Canım beni başkası için terketti en acısı bu. Onları unutamadım ben. Hazmedemiyorum. Şimdi de ikimize de acı çektiryorum.
Üslupları hep sorunlu canım teklifini kabul etmişsiniz onu seviyorsunuz iyi düşünün evlilik yapmak istediğiniz adam omu değilse bitmisken bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?