Biraz Önce Sevgilimi Terkettim.

Evet önceki sayfalarda biraz bahsettim, yani şaka yollu falan hakaret etti, içime oturdu hatta bu sebeple ayrıldığım bile oldu. Sonra benden ayrılıp çok geçmeden başkası ile oldu, bence beni onun için terketti ama hala inkar ediyor.
Bu ve bunun gibi birçok şey. Yani çok şeyinin üzerini örttüm anlatamam, ne türlü rezillikler. Şimdi evlenelim diyor da o beğenmediği ailemle nasıl tanışıp yüzlerine bakmayı düşünüyor anlamadım gitti. Bir kere sinirlendiğinde bana kasaba kızı demişti, yetiştiğim çevreyi küçümsemişti.

inanma tatlımm... bu hep boyle gıdecek bır kere tavız verdıysen bu boyle gıder kendımden bılıorum, ki o tavizi fedakarlık acısından verıoruz bız daha farklı bır umutla ama sonuc yine aynı..

o senın gıbı bır fedakar olgun yeri geldıgınde kankası yeri geldiğinde esi sevgılısı gıbı bır sevgılı bulamayacagını bıldıgı ıcın yapısıo sana demekki klinikte bakıo kızlara flörtlesio (flörtlesmek illaki sevgılı olmak degıl sozlu kacamaklar bakısmalar makaralar falan) sonra sana mezıyetlerı ıle ovunuo... inanma tatlım ınanma bu hep boyle gıder yıpranan sen olursun bılıorum zor olucak ama belkı bunları bıle bıle yasadın hep bu ılıskıyı yada devam edıceksın ama durum yıne aynı olucak ıyı dusun tasın cnm sen onu adam edıcek kısı degılsın adam olsun oyle gelsın gelıceksede..

ozaman sana tap taze bir ilişki lazım :16:
şöyle anlayışlı... beyfendi...
düşünmeden konuşmayan, seni kırmaktan korkan, aileni başının üstünde taşıyan,
kavgasız,gürültüsüz seviyeli...
napıcan bu ukalayı, 3 gün süre vermiş beyfendi yok daha neler :1:

Nerde öylesi, varsa hemen tanışalım:27:

Yalan söyledi, terketti, başkası için terketti. çok şeyler var da...:14:

ilk mesajınızı okuyunca, "bundan dolayı tartışma olabilir belki evet, ama ayrılık kararı almak fazla tepki vermek olmuş" diye düşünmüştüm.

ama yalan söylemiş, başkası için terk etmiş... bu kadar ciddi şeyler varken geri dönmesini kabul etmişsiniz de, "benim seni aldatmamam marifet" lafı için mi ayrılma kararı aldınız? bence de ayrılmalısınız, çünkü sözlünüzün geçmişte yaptıklarını unutamamışsınız ve hala içiniz acıyor. geçmişte vermeniz gereken tepkiyi vermediğiniz için de şimdi en ufacık şeyden ayrılma kararı almışsınız. siz unutmamışsınız, yaptıklarının yarası hala duruyor, durup durup da yüzeye çıkartıyorsunuz, bir ilişki böyle yürür mü? bence zaten çoktan terketmeliydiniz...

ilk mesajınızı okuyunca, "bundan dolayı tartışma olabilir belki evet, ama ayrılık kararı almak fazla tepki vermek olmuş" diye düşünmüştüm.

ama yalan söylemiş, başkası için terk etmiş... bu kadar ciddi şeyler varken geri dönmesini kabul etmişsiniz de, "benim seni aldatmamam marifet" lafı için mi ayrılma kararı aldınız? bence de ayrılmalısınız, çünkü sözlünüzün geçmişte yaptıklarını unutamamışsınız ve hala içiniz acıyor. geçmişte vermeniz gereken tepkiyi vermediğiniz için de şimdi en ufacık şeyden ayrılma kararı almışsınız. siz unutmamışsınız, yaptıklarının yarası hala duruyor, durup durup da yüzeye çıkartıyorsunuz, bir ilişki böyle yürür mü? bence zaten çoktan terketmeliydiniz...

Benden çıktığı gibi, ondan da gıdım gıdım çıksın istiyorum acısı, durduramıyorum kendimi.:50:

sizi seviyorsa zaten ayrılınca acı duyacaktır. bu kişi hiç tekin gelmedi bana.

Bana da hiç tekin gelmiyor zaten... Aşırı bir ısrarı var evlilik konusunda dün bitti artık diye mesaj attım. Ben bitti demeden bitemez, bitmedi, planımız evlenmek dedi yaa. Anlamıyorum. :26:

Ya hep böyle hakaret ediyor pambukmelek. Dün hasta dedi, geçmişte ondan daha az akıllı olduğumu ima etti, yetiştiğim çevreyi küçümsedi, geri kafalısınız demeye getirdi lafı, yani kısacası beni bir türlü beğenemiyor ki:50: Ne eksiğim var ben de çözemedim.
Beğenmiyorsa niye evlenme teklif ediyor, ya da ben terkedince niye geri geliyor? Madem o kadar kötüyüm yani eş olarak istememesi lazım.
Bir de bana artık her hareketi batıyor, unutamıyorum işte çok ezdi beni. Ben de iki günün biri kavga çıkarıyorum artık, durduramıyorum kendimi.

sende sorun yok canım beyfendi biraz kompleksli bi tip kendiyle barısık değil belkide bunuda senin üzerinden oynatıyor gibi. ßöle bi insanla ömür geçermi sence? artık evlenme teklifini herkez yapıyor buna umut bağlama lütfen kendine oyuncak arıyor gibi seninki ... susma tepkilerini ver gerekiyorsa bitir ve bitrdikten sonrada dönme sen döndükçe o dahada artırıcak bu davranışlarını

sende sorun yok canım beyfendi biraz kompleksli bi tip kendiyle barısık değil belkide bunuda senin üzerinden oynatıyor gibi. ßöle bi insanla ömür geçermi sence? artık evlenme teklifini herkez yapıyor buna umut bağlama lütfen kendine oyuncak arıyor gibi seninki ... susma tepkilerini ver gerekiyorsa bitir ve bitrdikten sonrada dönme sen döndükçe o dahada artırıcak bu davranışlarını

Zaten bir konuşma yapacağım ona, susmasını ve sadece beni dinlemesini isteyeceğim, herşeyi sayıp dökeceğim ne var ne yok hepsini söyleyeceğim kızlar. Bakalım o zaman ne halt yiyecek?:47:

Bayılacaktım valla okurken off :emir_bebek: Ayrıl gitsin yaa katlanmak zorunda değilsin bu adama gerçekten.

Şimdi uyuyor herhalde ses yok, dur bakalım hele bir uyansın görecek gününü:6:

Sen de bu konuşmalarından sonra boynuzların çıkmazsa dua et deseydin:ssz:
Tövbe yarabbim zorla söyletiyorlar!

3 gün uzun bi süre uzatma bile.. içinde ne varsa söyle ve ayrıl derim ben..
Anladığım kadarıyla sen daha fazla seviyosun bu ilişkide, seni başkası için terk edip dönmüş zaten ilerisi için yapmayacagının garantisi yok :19:
Hemde egosu fazla şişmiş beyfendinin..
sürekli sizde ayrılalım lafını ediyormussunuz pek sağlıklı bir ilişki değil görünen:26:

Back
X