Biraz Önce Sevgilimi Terkettim.

geçmiş berbat, ben söylemiştim hoşlandığımı ilk ona. O da ben de hoşlanıyorum demişti, sonra 1 hafta çıktık, ben yalan söyledim demişti, bu en küçük örnek:ssz:

ooo bırak gitsin o zaman. geri dönme ve bence de düşünme. saygı olmadan inan evlenince sonu boşanma olur. evliliği ilk yürüten şey saygı. ağzına gelen her lafı söyleyemez kimse.

Canım beni başkası için terketti en acısı bu. Onları unutamadım ben. Hazmedemiyorum. Şimdi de ikimize de acı çektiryorum.

Yalan söyledi, terketti, başkası için terketti. çok şeyler var da...:14:

hmm beyfendı geçmışten suçlu, sabıkalı
daha da dıkkat etmek yerıne ne bıçım laf etmış :19:
Senı başkasına tercıh ettığını unutamamışsın ya, bunu hıç bır zaman unutamazsın ne kadar ıstesende
çok pıs bı durum :50:

Anlattığın kısa kesitlerden kendimi yerine koyunca direk güvenemem dedim:26:Sanki bitmesi daha iyi olmuş gibi evliliği düşününce, hakkında hayırlısı olsun arkadaşım:31:

hmm beyfendı geçmışten suçlu, sabıkalı
daha da dıkkat etmek yerıne ne bıçım laf etmış :19:
Senı başkasına tercıh ettığını unutamamışsın ya, bunu hıç bır zaman unutamazsın ne kadar ıstesende
çok pıs bı durum :50:

Şimdi sık sık canını acıtıyorum, yüzüne vuruyorum iki günün biri ayrılığı gündeme getiriyorum. Onun da etinden et kopsun istiyorum. Sonra da lanet ediyorum kendime, kötü biri oldum diye

Seni başka biri için terk etti sonra geri geldi sen affettin. Aldattı yani.. asla aramayın ve barismayin derim

Beni sevdiğine karar vermiş, ben onu gerçekten seviyormuşum. öyle dedi

Ya da onu gerçekten seven biri olman cazip geldi, sevilmek hosuna gitti..
Eger oyle ise ask tek tarafli olmaz, sen de sevilmek istersin dogal olarak

Açikcasi baskasi için terk etmesi falan hiç iç açici degil
Bence çok iyi dusun, simdiden bu kadar uzuyorsa seni, baskasina bakiyorsa 5yil sonra neler yapar

Seni baskasi için terk ettiginde geri almayacaktin, o zaman bitirecektin

Canım beni başkası için terketti en acısı bu. Onları unutamadım ben. Hazmedemiyorum. Şimdi de ikimize de acı çektiryorum.[/QUOTE konu farklı bi boyut kazandı, eğer bu tip sorunlar varsa üzerine koymanın bi anlamı yok çünkü kadınlar hiç bi zaman unutmaz içinize sinmeyen birşey varsa devam etmeyin bu ileride daha cok acı verecektir.. inanın evlilikten önceki sahiplenme duygusuyla evlilikteki cok farklı oluyo..

Ya da onu gerçekten seven biri olman cazip geldi, sevilmek hosuna gitti..
Eger oyle ise ask tek tarafli olmaz, sen de sevilmek istersin dogal olarak

Açikcasi baskasi için terk etmesi falan hiç iç açici degil
Bence çok iyi dusun, simdiden bu kadar uzuyorsa seni, baskasina bakiyorsa 5yil sonra neler yapar

Seni baskasi için terk ettiginde geri almayacaktin, o zaman bitirecektin

Ya bu barışınca dört elle sarılır ilişkiye sonra böyle ufak ufak arıza çıkarır. Sonra biter tatile çıkar ilişkiden bi nevi. Sıkılıyor bence benden. Sonra nefes alıp geri geliyor ama ebedi tatile çıkaracağım ben bunu şimdi. ayrılarak

Canım beni başkası için terketti en acısı bu. Onları unutamadım ben. Hazmedemiyorum. Şimdi de ikimize de acı çektiryorum.[/QUOTE konu farklı bi boyut kazandı, eğer bu tip sorunlar varsa üzerine koymanın bi anlamı yok çünkü kadınlar hiç bi zaman unutmaz içinize sinmeyen birşey varsa devam etmeyin bu ileride daha cok acı verecektir.. inanın evlilikten önceki sahiplenme duygusuyla evlilikteki cok farklı oluyo..

Şimdi o bana etti diyorum, ben de yapayım diyorum bu gece olayı çığ gibi büyüten bendim.

İyi geceler kızlar.
konu başlıkta belli zaten. Evet sevgilimi terkettim. Aslında sevgili de değil sözlü diyelim. Evlenme teklif etmişti. 8-9 aya falan nişan düşünüyorduk.
Her neyse gecenin bu saatinde kavga ettik.
Sebep: beni aldatmadığı için minnet duymalıymışım. Klinikte bir sürü kadın oluyormuş, bu bakmıyormuş.
Ben bu tür şeylerin dile getirilmesini hoş karşılamıyorum. Elin kadınlarının muhabbetlerinin yeri yok ki ilişkimizde. Ayrıca aldatmamak extra bir şey değil ki. Olması gereken zaten. Ben de böyle söyledim.O aksini savundu. Ben de sinirlendim, biraz sert konuştum, bitti dedim.
o da ben bitti demeden bitemez dedi. 3 gün düşün gerçekten bitsin diyorsan bitecek dedi.
Durum bu. Kızlar ne yapayım?:43::43::43:

Aldatmaması büyük nimet tabiiki canım aa olur mu öyle şey ve o bitti demeden bitmez.. 3 gün sonunda bitsin diyorsan hala o zaman bitecek kararlar verilmiştir nokta..!!
Bu ne ya sevgilin hitlerin soyundan geliyor sanırım.. Ama hitlerin bile belirli bir mantığı varmış(kendilerine göre)..
Resmen "beni bıraktığına pişman olacaksın ama sana 3 koca (!) gün veriyorum iyice düşün diye" mesajı gözdağı vermiş.. Ama aslında düşündüğü şu:"beni bırakmanı istemiyorum ama seni 3 günden fazlada bekleyemem"..
Gerçekten minnet konusunda böyle düşünüyorsa zaten terkederek en doğrusunu yapmışsın..

Ya bu barışınca dört elle sarılır ilişkiye sonra böyle ufak ufak arıza çıkarır. Sonra biter tatile çıkar ilişkiden bi nevi. Sıkılıyor bence benden. Sonra nefes alıp geri geliyor ama ebedi tatile çıkaracağım ben bunu şimdi. ayrılarak

Evlenince nasil iliskiden tatile çikacak?
Ya sevgilisinde kalir ya da otelde artik
Insan nasil sevdiginden sIkIlIr o da ayri dava

Back
X